Kurpitsan siemenet

Benjamin Jaakkola Elokuu 8, 2016 Ravitsemus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kurpitsan siemenet

He pieni, mutta kurpitsan siemenet ovat valtavat, kun se tulee mineraaleja, antioksidantteja, ja proteiini voima. He herkullinen Näiden lisäksi syksyllä reseptejä.

Aina lokakuussa, onko olemme leipoo perinteinen kiitospäivän piirakat tai veistämällä karmea jack-O'-lyhdyt, kurpitsat ovat keskeisellä sijalla meidän juhlat. Mutta on jotain monet meistä hylätä sisältä pyhitetty kurpitsa, joka ansaitsee saman laskutuksen squash n oranssi lihaa ravintoaine-tiheä siemeniä.

Jos olet syyllistynyt unohdetaan näiden arvokkaiden pikku jalokivet, voit miettiä uudelleen oman tottumukset. Tutkijat ovat havainneet, että maukas siemenet sisältävät parvi terveyttä edistävää ravinteita-jotkut lähes vertaansa vailla määriä.

Mineral mahti

Vaikka kurpitsan siemenet ovat erinomainen lähde vitamiinien ja omega rasvahappoja, vertaansa vailla runsaasti mineraaleja on mitä todella on ravitsemusterapeutit ylitsepursuava. Kupillinen pähkinäinen ytimiä tarjoaa 16 prosenttia suositellun päiväannoksen mangaania, 42 prosenttia magnesiumia, 44 prosenttia sinkin, ja 12 prosenttia rautaa. Vakuuttava tutkimus osoittaa tämän rikas kokoonpanolla voi auttaa sinua kiertää Alzheimerin, sydän- ja verisuonitautien, syövän, diabeteksen, masennus, immuunijärjestelmän toimintahäiriö, ja osteoporoosi.

Proteiini teho

Proteiini on osa jokaisen solun kehon, ja kurpitsan siemenet ovat yksi tehtaan maailman parhaita lähteitä tämän olennaisen makroravintoaineiden. Yllättäen 1 dl Nämä super siemenet sisältävät enemmän proteiinia kuin tippaakaan naudanlihaa tai kupillinen maitoa! Mikä parasta, alustava eläin tutkimuksen mukaan proteiinin kurpitsansiemeniä mahdollisesti omistaa ainutlaatuinen maksa-suojaavia ominaisuuksia.

Antioksidantti suojaa

Lisäksi antioksidantteja, kuten E-vitamiinia ja sinkkiä, kurpitsansiemeniä ylpeillä huikean määrän karotenoideja, polyfenolit, ja kasvisteroleja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä voivat olla syöpälääkkeiden, tulehdusta, ja sydän-suojaavia ominaisuuksia.

Sen sijaan tossing näitä ravitsemuksellisia supertähtiä, meidän pitäisi sisällyttää ne säännöllisesti meidän välipaloja ja aterioita-kokeilla niitä yhdessä näistä maukkaita ruokia.

Reseptit

 • Rainbow Kanasalaatti
 • Rähjäinen Bean Hampurilaiset, vuohenjuustoa ja Perhon vähentäminen
 • Sitruuna Mushroom Pasta Ground kurpitsansiemeniä
 • Rempseä Syksy muhennos Ground kurpitsansiemeniä

Raaka

Tietenkin, ei ole tarpeen paahtaa kurpitsan siemenet ollenkaan He ovat yhtä herkullinen ja ravitseva niiden raaka, aitoa valtio. Vaikka he suuri syödään käsistä, on lukemattomia muita tapoja nauttia niistä. Joitakin ehdotuksia ovat:

 • sisällyttämällä ne evästeiden, muffinssi, nopea leipä, ja mysliä reseptejä-he lainaavat kiehtova rakenne sekä niiden makea, pähkinäinen maku
 • palvelevat heitä overtop aamulla jogurtti tai "kuuma vilja" kulho
 • hionta ne hienoksi ja lisäämällä patoihin, keittoihin, ja pastaruokia, tai käyttämällä niitä luomaan rapea pinnoite tofu, kalafileet, ja lisää

Jotta altistuminen torjunta-aineille, aina ostaa orgaaninen kurpitsansiemeniä.

Säilytä paahdettu tai raaka kurpitsansiemeniä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa. Ne säilyttävät huippu tuoreuden enintään kaksi kuukautta.

Miten paahtaa kurpitsan siemenet

Kurpitsan paahdetut siemenet ovat helposti saatavilla useimmissa supermarketeissa, mutta se on helppoa paahtaa niitä itse. Näin voit hallita aikaa ja lämpötila mukana, vältetään haitallisia vaikutuksia, joita voi aiheutua liian paahtamalla. Viime tutkimuksen mukaan paahtamalla siemenet yli 20-minuutin kohdalla voi tuoda ei-toivottuja muutoksia terveellistä rasvaa rakenne.

Paahtaa kotona:

 • Poista siemenet kurpitsan sisäkammioon ja kuivaa ne talouspaperilla poistaa kaikki ylimääräinen massa, jotka ovat saattaneet tarttui niitä.
 • Levitä ne tasaisesti yhdellä kerroksella kuivalla leivinpaperille ja anna niiden kuivua yön yli.
 • Kun valmis paahtaa, yksinkertaisesti pop niitä kaadetaan esikuumennettuun 200 F uunissa 15-20 minuuttia.
 • Annetaan jäähtyä ja purista ytimet ulos rungosta. Vaikka syötävä, runko voi olla kova ja sitkeä.
 • Vaihtoehtoisesti-ostaa siemeniä raaka ja kuiva-paista ne lämmitetty paistinpannu liedelle kunnes kevyesti kultainen. Käytä keskilämmöllä ja tiiviisti aikaa paahto-älä anna siemenet polttaa!

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha