Kuolema Baby Beluga at Georgia Aquarium Polttoaineet Puhelut End Captivity

Tuire Heino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta. Kiitos! vankeudessa tappaa smile Kiitos

Äitienpäivänä Georgian akvaario juhli syntymän vauva Beluga, mutta sen jälkeen alle kuukausi vastasyntynyt on jo kuollut.

Vaikka hänen syntymästään pidettiin onnistuneena ja hän sidottu äitinsä Maris, hänen tilansa huononi ja hän ei päässyt odotettavissa virstanpylväitä huolimatta väliintuloa omaishoitajien.

Aquarium sanoi lausunnossaan, "varhain aamulla tuntia 5. kesäkuuta vasikka alkoi merkkejä uupumus ja tarvitsi apua uimaan. Vaikka vieressä äitinsä ja sylissä hänen omistettu omaishoitajien, vasikka otti viime hengenvetoon, ja hänen sydämensä pysähtyi heti 07:00 "

Virkamiehet lisäsi, että he uskovat hän oli ruoansulatuskanavan ongelmia, jotka estivät häntä oikein absorboivat ravintoaineita, mutta vaikka ruumiinavaus he ehkä koskaan saa tietää todellinen kuolinsyy.

Traaginen kuolema ei ole ensimmäinen tällä akvaario ja jättää Maris kärsivät menetyksiä vasikan toisen kerran; hänen ensimmäinen kuoli vain muutama päivä sen jälkeen, kun on syntynyt vuonna 2012.

Huolimatta kasvava kiista ja oppositio, joka ympäröi pitää valaiden vankeudessa, kuten mielenosoituksia järjestetään tänä viikonloppuna osana Tyhjät säiliöt liike, Georgia akvaario on päättänyt pitää sen Beluga näyttely menossa.

Valitettavasti, joilla on alhainen onnistumisprosentti jalostukseen ja vankeudessa väestö, joka ei ylläpitää itseään ilman uusia vauvoja, akvaariot joutuvat katsomaan villi pitämään näyttelyitä auki ja tuon juuri Georgian akvaario tekee.

Vuonna 2012 se haki lupaa tuoda 18 luonnosta vangittujen belugas täällä Venäjältä. Oli lupa on hyväksytty ne on siirretty Yhdysvaltoihin ja hajosi kesken Georgian akvaario ja sen kumppani tilat nojalla jalostukseen lainasopimukset, myös SeaWorld puistot Floridassa, Texasissa ja Kaliforniassa, yhdessä Shedd Aquarium Chicagossa.

Se olisi myös merkitty ensimmäisen kerran luonnosta vangittujen valaiden tuotiin tänne näytettäväksi 20 vuoteen. Onneksi NOAA (NOAA) kiisti hakemuksen useista syistä, yksi niistä on haittaa se aiheuttaisi luontoon väestön Ohotanmeri.

Vaikka Georgian akvaario ylimielisesti väitti vetoomuksen se alkoi, että "ylläpitäminen belugas ihmisen hoito on välttämätöntä selviytymisen belugas kaikkialla", se aiheuttaa hyvin ongelman se väittää korjata.

Valaiden ja delfiinien kannattajat huolissaan siitä, että ei ainoastaan ​​se tuonti heikentää lakien tarkoituksena on suojella merinisäkkäitä, mutta että se lisäisi kysyntää luonnosta vangittujen valaiden ja säilyttää kansainvälisen kaupan aikana, jolloin se tarvitsee lopettaa ja suojelutoimia on oltava keskitytään suojelemaan niitä luonnossa.

"Tuemme täysin NMFS päätöstä ja löytää Georgian akvaario väitteet kumota sen olevan hyväksikäyttöön ja täysin vastoin Aquarium itsensä kuvaan kuin luonnonsuojelujärjestö", sanoo tohtori Naomi Rose, merinisäkkäiden tiedemies Animal Welfare Institute. "On järkyttävää, miten Georgian akvaario sivuutetaan hyvä tiedettä ja perustutkimusta säilyttämistä periaatteita sen pyrkimys lisätä määrää belugas sen jalostusohjelmassa."

Vastustuksesta huolimatta julkisen ja tutkijat, tämän maaliskuuta Aquarium taistelee edelleen päätöksen tuomioistuimessa ja yrittää saada liittovaltion tuomari tilata viraston kumota päätöksen ja jotta se myöntää luvan.

Georgian akvaario on vain kolme belugas, kuten Maris, Grayson ja Quinu. Sen sijaan uhriksi haittaa joka edelleen aiheuttaa villipopulaatioille ja ne, jotka ovat peräisin heidän perheidensä ja rajoittuu säiliöitä, akvaario pitäisi lopettaa teeskentely se tulee jotenkin pelastaa belugas ja sulkea sen näyttely.

TOIMIA!

Kirjaudu ja jakaa vetoomuksen pyytämällä Georgian akvaario lopettaa yrittää ottaa belugas luonnosta ja luopua nykyisestä näyttelytila.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 5, 2017 | 18:18:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Tiitus Leino
  Like 2   Dislike 1

Koska syntynyt vankeudessa kuoli tämän köyhän vauva On aika vapauttamaan kaikki valaita.

Toukokuu 6, 2017 | 00:37:50 | myöhemmin 8 kuukautta
Arsi Tamminen
  Like 2   Dislike 0

Milloin nämä eläintarhat vihdoin ymmärtää, että vaikka nisäkkäät kuolevat luontotyyppien sekä, lyhyt elämä vapaus on arvokkaampi kuin pitkä elämä häkissä?

Toukokuu 6, 2017 | 03:29:01 | myöhemmin 8 kuukautta
Noora Auer
  Like 2   Dislike 0

Allekirjoittaman vetoomuksen. tämä on hyvin traaginen tarina

Toukokuu 6, 2017 | 10:37:00 | myöhemmin 8 kuukautta
Annukka Haapalainen
  Like 3   Dislike 0

Mikä traaginen menetys. Voimme vain toivoa hyviä tulee tästä.

Toukokuu 6, 2017 | 14:35:40 | myöhemmin 8 kuukautta
Tenho Heikkinen
  Like 5   Dislike 1

Kamala, vetoomus jo allekirjoitettu ja jaettu.

Toukokuu 6, 2017 | 19:17:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Uuno Parviainen
  Like 1   Dislike 1

on aika miettiä, mitä on paras eläimille nyt ja tulevina vuosina

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha