Kun yrittäjyydessä on ei Sexy

Sirpa Salminen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun yrittäjyydessä on ei Sexy

Kun katsot kangas seinät teidän pieni kimpale koppi kansa, se on helppo ajatella, että yrittäjyyteen elämä on seksikäs. Loppujen lopuksi mitään näyttää seksikkäämpi kuin tuijottaa harmaa-seinät, valkoinen katto yhdistelmällä, joka parhaiten kuutio tiloilla urheilua.

Vaikka se voi olla totta, että yrittäjyyteen elämä on yksi sinulle, ennen kuin lähdet kuutio-makea-kuutio, kannattaa muistaa, että yrittäjyyden elämä ei ole aina seksikäs. Itse asiassa, on hetkiä, jolloin kuutio elämä tuntuu pirun seksikäs todellakin. Jos et usko minua, harkitse seuraavissa tilanteissa.

1. Kun olet koko yön tavata määräaika

Myönnettäköön, jotkut työnantajat tekevät työntekijät tekevät tällaista asiaa, liian, mutta se on paljon yleisempää yrittäjille. Olitpa ottaa valtava työtä, koska se on liian hyvä tilaisuus siirtää ylöspäin, otat tiukka määräaika koska tarvitset rahaa, tai sinulla työskennellä yöllä, koska olet pelannut Wii koko päivän, aamulla kun yksi näistä kaikki nighters jää tuntuu huonompi kuin krapulassa. Ehdottomasti ei seksikäs.

2. Kun et voi ostaa elintarvikkeita Until You Get Paid

Kun olet yrittäjä, se on helppo ostaa linja että tarkastus on postissa. Vaikka se todella on, joskus se voi saada sinut pian tarpeeksi. Kun olet nälkää ja seisoo ruokakauppaan katsot ruokaa et voi ostaa, kun kuumeisesti tarkkailun pankkitilisi onko rahaa selvitetty, sinun ehdottomasti tuntea jotain vähemmän kuin seksikäs.

3. Kun huomaat vietti koko päivän Sinun pyjama

Entrepreneurial työ voi tulla kaikki vievää, varsinkin kun on aivan pakko tehdä rahaa ja näe kuinka voit, tai kun olet ottanut suuri projekti, sinun täytyy nyt selvittää, miten tehdä. Kun olet työskennellyt itse, itse, pois kotiin, se on helppo rullata sängystä ja viettää suurimman osan päivästä tietokoneen, vain roll takaisin sänkyyn lopussa päivän. Kun et tunne sekaisin, haiseva, ja suorastaan ​​ilkeä, seksikäs on kauimpana asia mieltäsi.

4. Kun se valkenee, että useimmat reseptit Hillitse Ramen

Nyt olet jo siinä pisteessä, jossa sinulla ei ole varaa ruokaa. Kuitenkin on olemassa kertaa moneen yrittäjien elämää kun halvalla niittejä - riisiä, papuja, Top Ramen - tullut keskiosissa ruokavaliota. Ei rahaa pankkiin, mutta ei aivan tarpeeksi ostaa että pihvi. Ajatus tuo kotiin päivämäärä ja vain pystyy ruokkia häntä papuja ja riisiä on hieman vähemmän kuin seksikäs, liian.

5. Kun olet tinkiminen tehdä Buck

Useimmat yrittäjät aloittavat korkea periaatteet ja vahva kutsumus. Heillä on visio mitä he haluavat tehdä, miten he haluavat tehdä sen, ja joka tarvitsee niiden palveluja. Mutta kun aloitat kestää kauemmin kuin olisit toivonut, se on houkuttelevaa ottaa sopimuksia, joita ei ole juuri sitä, mitä halusimme tehdä yksinkertaisesti koska sinun saada maksettua valmiiksi niitä. Kun tuntuu hakata tai kuten todellisuuden työ itse on vähemmän kuin mitä haluat toivoneet, on vaikea tuntea sukupuoli jumala.

Mikään tästä ei sanoa, että sinun ei pitäisi yrittää yrittäjyyteen elämän, jos se kutsuu sinua. Mutta se on hyvä olla todellisuutta tarkistaa, joten muistat kustannukset kaikkien tätä vapautta. Onko se sen arvoista? Sinun täytyy päättää, että itse.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha