Kun School pukeutumissääntöjä enemmän haittaa kuin hyötyä

Valdemar Aho Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos niin paljon jakamista! Kiitos jakaa kanssamme!

Milloin on hyväksyttävää tyttö pukeutua pitkä hame kouluun Ranskassa?

Noin 150 muslimityttöjä on lähetetty kotiin viimeisten 18 kuukauden kääntämiseksi ylöspäin pitkiä hameita tai kylpytakit; opettajat päättivät he rikkoivat 11-vuotias lain, joka sanoo valtion koulut Ranska on pysyttävä maallinen, ja kaikenlaista mekko ", joka voidaan välittömästi tunnustaa uskonnollisia tarkoittaa" on kiellettävä. Mutta kuka tekee tämän puhelun?

Yhdysvalloissa, pukeutumisesta rikkoo kysymys purkautui viime viikolla, koska tämä anonyymi huomata, lähetetty Reddit, meni virus: "Kuten kesäkuukausina lähestymistapa muistakaa .... Tyttöjen käytettävä shortsit, jotta pysyä viileänä kuumana, ei sinulle. Olemme 17 vuotta vanha, lopeta sexualizing kehomme. Jos minun shortsit tehdä sinulle epämiellyttävä, olet ongelma. "Tämä huomautus on ilmeisesti lähetetty ympäri tekijän yksityinen valmistava koulu, mutta ei sanaa vielä siitä, kuka sen kirjoitti.

Pukeutumiseen ovat tärkeitä

Koska lukion opettaja, uskon vahvasti, että pukeutumissääntöjä ovat tärkeitä, ja että meidän on kouluttaa nuoria pukeutua asianmukaisesti. Koulua säännöllisesti päivä ei ole sama kuin ripustettu rannalla, ja meidän opiskelijat ansaitsevat opetetaan ero. Tietyntyyppiset vaatteet voi olla häiritsevä, ja eivät sovellu opetuskäytössä.

Koululla jossa opetan, pukeutumisesta kattaa monenlaisia ​​mahdollisia rikkomuksia, kuten vaatteita, jotka on suggestiivinen tai paljastava; vaatteet, joka ei kata alusvaatteet; vaatteet on liian lyhyt tai ei kata pallea tai että on liian roikkuva tai ylisuuri; vaatteet, joka edistää törkeys, huumeet, alkoholi, tupakka, seksi ja väkivalta; vaatteet halventaa toisten osalta sukupuoleen, rotuun, seksuaaliseen suuntautumiseen tai uskontoon; ja vaatteet, joka osoittaa jengi kuuluminen.

Nämä ovat kaikki tärkeitä ja päteviä syitä kieltää tietyntyyppisten vaatteet.

Se kaikki menee pieleen kun säännöt pannaan täytäntöön mielivaltaisesti, ja kun on kaksinaismoraalia.

Mielivaltainen sääntöjen täytäntöönpanoa

Kun kyseessä on esimerkiksi Ranskassa, vaikka nämä 150 muslimityttöjä on lähetetty kotiin, koska niiden pitkän hameet, runsaasti muut tytöt ovat saaneet käyttää pitkiä hameita kiistämätön.

Kun kyseessä on Yhdysvalloissa, mutta olen samaa mieltä, että lyhyet shortsit voi olla hyvin häiritsevää kaikille luokkahuoneessa, se on myös totta, että useimmissa kouluissa, joissa olen opettanut, se on tyttöjä, jotka ovat kurinalaisia, vaikka määrä koulun pukeutuminen sääntöjä voidaan jakaa tasan poikien ja tyttöjen.

Koulut voivat kieltää paitsi lyhyet shortsit ja paljas midriffs, mutta myös säiliön katon ja jooga housut. Tämä on vaarallisen lähellä "lutka-syyttävä", kuten Jessica Valenti kirjoitti kaunopuheisesti varten Nation: ei vain olivat tyttöjä kohdistetaan, mutta kurvikas tytöt olivat keskittyvän yhä enemmän tapa vaatteita näki heidät.

Ja muitakin esimerkkejä sukupuoleen perustuvan syrjinnän pukukoodi täytäntöönpanoa: Vuonna 2013, 14-vuotias Chris Martin moitittiin yllään meikkiä. Martin päätti käyttää eyeliner, luomiväri ja huulipuna hänen viimeinen päivä luokkia, ja ilmeisesti hän oli rikkonut hänen koulun pukeutuminen.

Mutta jotkut opiskelijat taistelevat takaisin vastaan ​​push sukupuoli vaatimustenmukaisuuden.

Viime vuonna, Maria Muniz, 17-vuotias brasilialainen opiskelija Rio de Janeirossa, sakotettiin yllään hame kouluun. Muniz, syntynyt poika, oli tehnyt päätöksen tulla ulos kuin tyttö, mutta hänen vaatteet valintoja rikkoi koulun politiikkaa. Kun mies luokkatoverit kuullut koulussa kurittaa Muniz, pojat ja tytöt käyttivät hameet kouluun protestina.

Pukeutumissääntöjä ovat niin hieno ja tarpeellinen, mutta ne on pantava täytäntöön älykkään ja herkän koulujen hallinto. Olemme nähneet, kuinka "nollatoleranssi" politiikka on epäonnistunut meidän opiskelijoita, kuten tapauksessa luokka koulun opiskelija, joka keskeytettiin puree hänen pop torttu muotoon ase. Tai teini-ikäinen tyttö, joka pidätettiin ja karkotettiin epäonnistunut tutkimushankkeelle.

Dress code sääntöjä, kuten muutkin säännöt, ovat vain niin hyviä kuin ihmisinä että valvoa niitä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 14, 2017 | 23:54:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Saija Aakula
  Like 3   Dislike 0

Vaikka olenkin sitä mieltä, että pitäisi olla pukeutumissäännöt koulussa, en usko se on tärkeä osa koulun verrattuna todellista oppimista, ja opiskelija hyvinvointia. Sen pitäisi varmasti osaltaan sexualisation nuoria tyttöjä ja naisia, tai käyttää häpeä niitä. Koulu lapsi on häpäissyt hänen luonnollinen kehon muodon, koska hän ei piilota sitä riittävän huolellisesti, voi olla traumaattinen ja haittaa hänen koulutukseen. Hän voi ymmärtää, että jotkut ihmiset inhottavaa mielissä voi katsella häntä seksualisoituneesta tavalla ja tuossa iässä voi olla hyvin itsensä tajuissaan jo. Säännöt siitä, mikä on ja ei ole tarkoituksenmukaista olisi oltava kaikille opiskelijoille sekä ja ilmoitetaan järkeä eikä seksismi tai opettajan henkilökohtainen ennakkoluulot!

Toukokuu 15, 2017 | 07:21:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Reino Halonen
  Like 5   Dislike 0

Kyllä, olisi pukeutumissääntöjä, mutta niiden pitäisi olla sukupuolineutraaleja. Jos meikki on sallittua, ei pitäisi olla mitään eroa, mikä on sallittua ja mies tai nainen opiskelijoille. Hame tai lyhyt pituus vaatimukset olisi myös olla sama. Olen ovat jälkimmäisessä esimerkissä tehdä tappi, että jos kaveri haluaa pukeutua pukeutua se olisi sallittava. Vaikeus on varmistaa, että täytäntöönpano on myös sukupuolineutraali. Kirjanpito on säilytettävä paitsi opiskelijoiden kuritusta mutta opettajan joka herätti valituksen. Ajan Records näyttää mitä koulua työntekijät soveltavat sääntöjä tiukasti.

Toukokuu 15, 2017 | 10:00:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Roope Kuusisto
  Like 4   Dislike 0

Tytöt pukeutuminen kuten kadulla kävelijöiden ja pojat pukeutuminen kuin roistot. Ne ovat lapsesi ... ne pukeutua asianmukaisesti. Muistan meidän koulussa oli muutamia sääntöjä. Ei shortsit tai hameet, jotka olivat lyhyempiä kuin vinkkejä sormenpäillä, ei ruumiinosia näytetään kuten butttcracks tai rinnat, ei pieni leikkaus toppeja, ei Baredin kylki, ja ei hihaton toppeja, ei säädytöntä logoja .... eli ei alasti, huumeiden , alkoholi logot. Se oli yksinkertainen. Times täytyy mennä takaisin siihen.

Toukokuu 15, 2017 | 14:21:32 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuure Pasanen
  Like 0   Dislike 1

Luulen, että jotkut pukeutumissääntöjä valikoivasti täytäntöön perustuvat henkilökohtaiset tunteet opettajan tai koulun ylläpitäjä. Muistan artikkeli, jossa tytöt saapuvat varten prom joutuivat "malli" niiden varusteet, jotta koulujen hallinto voisi päättää mikä oli "tarvittaessa". Tytöt raportoitiin he tunsivat hämmentynyt ja nöyryytetään. Jotkut lähetettiin kotiin vaihtamaan, koska heidän mekkoja katsottiin sopimatonta, vaikka muut tytöt periaatteessa sama tyyli saivat sisäänkäynnin prom. Kyllä, pukeutuminen tyylikkäästi on tärkeä, mutta kun se tulee alas opettaja, rehtori tai kuka tunne "Sain erektio katsellen häntä", ehkä se ei ole, mitä opiskelija on pukeutunut; ehkä se on seksuaalinen taipumuksiaan ja "tuomari". Näen paljon naisilla on suunnattu "sopimatonta" mekko kun on vielä monia miehiä heidän laatikot alas polvilleen ja kukaan ei sano mitään.

Toukokuu 15, 2017 | 15:12:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Loviisa Keskisaari
  Like 3   Dislike 0

Pukeutumissääntöjä ovat hankala aihe, koska ne ovat erittäin helppo väistää ja erittäin vaikea panna täytäntöön. Jäljelle jää niin pitkälle kuin näen kaksi vaihtoehtoa: ei pukeutumissäännöt lainkaan tai koulupuku maksettu koulun. Koska mielestäni ei-mekko-koodi-politiikka on todennäköisesti luoda loputon vaivaa ja keskustelut koulupuvut oppilaille ja opettajille näyttävät olevan ainoa tie ulos. Positiivinen haittavaikutukset voivat olla vähemmän painetta lapset, joiden vanhemmilla ei ole varaa viimeisintä muotia ja lisääntynyt samaistuminen koulun.

Toukokuu 15, 2017 | 15:37:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Lumi Oja
  Like 5   Dislike 2

Olen pahoillani, mutta olen jo hieman väsynyt lapset ajattelu he voivat käyttää mitä he haluavat, kun he haluavat. He ovat menossa mennä ulos todelliseen maailmaan ja oppia miten pukeutua ammattimaisesti tai jostain työstä on tehtävä, jotta ne voisi yhtä hyvin aloittaa lukiossa oppiminen, että koko maailma ei pyöri heidän henkilökohtaisten mieltymysten!

Toukokuu 15, 2017 | 19:56:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Hellevi Hänninen
  Like 1   Dislike 0

Ja kuten erot vaatteet "Rich Kids" ja muut, liian huono. Tämä tapahtuu koko jokaisen elämään. Jotkut ihmiset ovat enemmän hyvin pois kuin toiset. Totu siihen.

Toukokuu 16, 2017 | 01:21:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Heljä Tarkki
  Like 0   Dislike 1

Kaikkien ihmiset valittavat, että pukeutumissääntöjä ovat välttämättömiä, koska "Ne säästävät paljon rahaa." tai "Stop lapsiasi päällään roikkuva housut tai loukkaavaa paitoja." Saanen kysyä jotain ... Kuka helvetti ostaa lapsesi vaatteet perheesi ??? Tyttäreni pelasti hänet kovalla työllä ansaitut rahat ja yksi päivä tuli kotiin täysin sopimatonta asu. Otin sakset ja viipymättä snipped että porukka tulee noin 300 kappaletta. Kun hän valitti kaikki rahat hän vietti Sanoin vain "huonoja valintoja maksaa rahaa. Ensi kerralla tehdä parempia." Tarpeetonta sanoa hän ei tuonut mitään sopimatonta kotiin jälkeen. Olen myös ilmoitti hänelle, että minun pitäisi tietää, että hän oli hiippailla vaatteita ulos talosta ja asettamalla ne koulussa niin ottaisin hänen vaatteensa, ja he todennäköisesti muistuttaa pelle asu, ja haluaisin jatka viemään hänet koulu ja kävellä hänen luokkansa kädestä kuin 4 vuotta vanha niin koko koulun näkisi häntä. Koska en ole koskaan valehdellut lapseni hän uskoi. Tarinan: Stop lapsesi "ystävä", ja STOP luottaen kouluja tehdä työsi .... Ja hallita tilannetta vanhempana.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha