Kun karsia Hortensia

August Mäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Kun karsia Hortensia

  • Miten Karsi Hortensia

Hydrangeas ovat upeita kukkia, jotka tarjoavat iso, näyttävä kukkii. Joten kun ne eivät kukkivat, se voi jättää olo kuin olisit tehnyt jotain pahasti vialla. On olemassa useita syitä, jotka se ehkä ole kukkia, kuten ei tarpeeksi aurinkoa tai liian paljon kylmä - joista yksikään voit hallita. Yksi niistä asioista, voit hallita on karsimisesta sinun hydrangea oikeaan aikaan tuottamaan paras kukkii. Joten kun sinun pitäisi karsia Hortensia?

Kun karsia Hortensia

On olemassa lukuisia eri hydrangea pensaita, mutta yksi asia on varma: ne kaikki hyöty kun karsia pois kuolleet oksat ja vanhoja kukkii. Voit poistaa ne kukkii milloin parhaaksi näet, mutta Bush tyypillisesti tarvitsee karsiminen vasta, kun se on tullut umpeen tai scraggly. Kun teet leikata päätä, varmista tehdä se vain ensimmäiset suuret lehdet alla kukkii. Kun pensas on umpeenkasvu, leikkaa varret takaisin aina maahan. Tämä saattaa tuntua ilkeä, mutta se toimii auttaa pensas kasvaa paljon paksumpi.

Karsimisesta aika Hortensia riippuu myös erilaisia. Tässä muutamia yksityiskohtaiset ohjeet joitakin yleisimpiä Hydrangea:

  • Iso lehtiä hydrangea. Voit karsia tätä pensas jälkeen kukkii ovat pysähtyneet, mikä on tyypillisesti loppukesästä tai alkusyksystä. Nämä huolellista karsimisesta kuolleiden varret, aina maahan, ja jättää kaikki terveellinen silmuja ennallaan.

  • Oakleaf Hortensia. Useimmat ihmiset odottaa leikata nämä vasta keväällä, koska näyttävä lehdet ovat näky syksyllä. Jotkut ihmiset jättävät kukka päät ehjä talven yli, liian.

  • Pissalle Gee Hortensia. Karsi nämä pensaat juuri ennen kesää kukkiva, ja muista, että voit karsia nämä osaksi puu muotoon jokaista enemmän visuaalista kiinnostavuutta.

  • Kiipeily Hortensia. Nämä eivät yleensä tarvitse karsimisesta, mutta ne voidaan leikata syksyllä, kun kukkii ovat lakanneet. Ampua pitäisi leikata takaisin viime terve alkuunsa.

  • Annabelle Hortensia. Karsi nämä pensaat heti kevään kukkiva, kesällä. Kuollut kasvu voidaan leikata milloin tahansa vuoden aikana.

Ole varma mitä lajike sinulla on? Muista, että karsinta on parempi kuin liian paljon karsimisesta tai virheellinen karsimisesta. Turvalliseksi, poista oksat, jotka ovat tappaneet talvella kylmä, ja poista kuolleita kukkia. Varmista haara on kuollut, kaavi kuori veitsellä. Jos sinulla on vihreä alla, jätä se yksin - jos on pimeää, hakkaa se poikki. Jopa terveellisin hortensiat on kuollutta puuta vuosittain, joten vie aikaa miettiminen joka on kuollut ja joka on terve. Kun se tulee kukkii, voit katkaista kuolleita milloin tahansa, ilman huolia - se on yksinkertainen, suoraviivainen ja ei voi tehdä väärin. Seuraava video voi antaa sinulle lisää neuvoja, kun karsia Hortensia:

Miten Karsi Hortensia

Tietää milloin karsia hydrangea ei riitä, sinun täytyy tietää, miten karsia se kunnolla.

Hyvin kylmässä ilmastossa, monet ihmiset päättävät lähteä vietti kukkii kasvi, jotta enemmän suojaa pakkaselta. Leikkaamalla ne takaisin keväällä on usein paras. Lahopuuta pitäisi aina mennä kun karsia, mutta katsovat leikkaamista vanhin varret sekä - ne kasvavat takaisin hardier kuin koskaan. Jos kasvi on laiminlyöty jo jonkin aikaa, katkaista kaikki varret alas pohjaan ja anna sen kasvaa takaisin, jotta nuorentaa kasvi.

Mikä tahansa ylipitkät versojen kiipeily hydrangea voidaan leikata keväällä. Muista, että leikkaamalla kaikki versot johtaa vähemmän kukkia, joten karsimisesta aikana kolmen tai neljän vuoden pitää kukkia ja auttaa kasvi samoin.

Jos näet heikko varret tai jotka ovat ilmeisesti vaurioitunut lunta ja pakkasta, leikkaa ne takaisin kunnes löydät terve puu. Mikä tahansa varret että kosketus maahan olisi poistettava välittömästi säilyttämään terveyden pensaita.

Yksityiskohtaiset ohjeet Hortensia karsinta:

Lisää vinkkejä Hydrangea karsinta riippuen Hortensia tyyppi:

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha