Kuluttajat Eat Up Gluteeniton Trend, ravitsemusta Lessons tarjoillaan puolella

Jyri Leino Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 14 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos Kiitos!

Gluteeniton teollisuus on sidottu yli $ 23 miljardia euroa vuodessa, myynti yli 16 prosenttia viime vuoden aikana. Uistin että markkinaosuus tarkoittaa gluteenittomia tuotteita ovat yhteisiä hyllyille.

Mary Waldner perustettu Marian Gone Crackers yli 10 vuotta sitten myydä välipaloja hän teki kotona, kun hän käsitteli keliakia. Hän on tyytyväinen enemmän vaihtoehtoja ihmisille, joilla tauti ja jotka ovat herkkiä gluteenia, mutta hän sanoo "gluteeniton" etiketti voi hämärtää kuluttajien kun se tulee ravitsemus.

"Luulen niin monta gluteeniton yritykset, he eivät välitä mitä on ruokaa", hän sanoi. "Näen sen mahdollisuutena todella katsoa ruokamme ja katso, mitä siinä on, ja ei korvaa sen gluteenittomia roskaa." Monet gluteenittomat elintarvikkeet ovat runsaasti sokeria ja rasvoja maun parantamiseksi.

Gluteeniton luonnehditaan usein ruokavalio suuntaus, vaikka se on todellinen lääketieteellinen huolenaihe monille. Waldner sanoi mielestä on tullut jäädäkseen, onko ruoka valintoja tehdään, koska lääkärin huomautus. Julkinen oppii että vuosikymmenten syömisen jalostettujen elintarvikkeiden tulla kalliiksi, hän sanoi, kaikki johtuu tietoisuutta gluteenia.

"Meidän sisua ovat huonossa kunnossa", hän sanoi. "Olemme syö niin pitkälle jalostettuja ruokia. Olemme tehneet vahinkoa meidän ruoansulatuskanavan, ja mielestäni vehnä on erittäin vaikea asia sulattaa. "

Noin joka 133 henkilöä on keliakia. Waldner sanoi useimmat ihmiset, kuten häntä, älä selvittää vuotta, miksi ne ovat niin sairaita. Hän sanoi myös epäilee, että keliakia testaus joskus kaipaa tapauksissa tai että voi olla muita gluteenia liittyviä ongelmia, joita ei voida todentaa saatavilla testaukseen.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Kasvis Pot Tarrat
Kommentit (7)
Mariia Ahola
  Like 4   Dislike 1

Tässä on paljon maukkaampia gluteenia / grain vapaa krakkausyksikkö resepti: Suolaa ja pippuria Crackers 2 kuppia kuorittua manteli jauhot 1 muna ½ tl merisuolaa ½ tl mustapippuria Laita manteli jauhot, muna, suola ja pippuri monitoimikoneessa Pulssi kunnes taikina muotoja Laita taikina välillä 2 kpl pergamentti paperi Kauli taikina 1/16 tuuman paksuinen Leikkaa 2 tuuman neliöitä käyttäen pizza leikkuri tai veitsellä Ripottele ylimääräistä suolaa ja pippuria haluttaessa Paista 350 ° C: ssa 12-14 minuuttia Joskus leipoa ne uudelleen seuraavana päivänä - tekee niistä jopa siivua. Nauttia!

Piia Hakanen
  Like 1   Dislike 0

Se saa minut nauramaan, että jotkut täällä ajatella gluteeniton on villitys. He luulevat, jos se ei heitä haittaa, se ei saa ketään häiritse muita. Niin varmaan. Se on kuin minulle sanoen, jos se häiritsee minua kuin voin turvallisesti olettaa se häiritsee kaikille. Tavallinen naurettavaa ajattelua, eikö? Jos se ei häiritse sinua, syö se. Mitään syytä lyödä tai epäillä muiden löytää vastaus heidän terveysongelmia.

Anja Jääskeläinen
  Like 5   Dislike 0

En usko, että ihmiset, joilla ei ole Keliakia tarvitse Gluteeniton, vain toinen kulutuspinta.

Marja Leinonen
  Like 0   Dislike 2

Niin, ja valitettavasti nämä keksejä ovat melko ilkeä. Mieluummin ohittaa keksejä kokonaan kuin syödä niitä.

Saima Kuosmanen
  Like 5   Dislike 1

Epäilen, että joukko ihmisiä, jotka eivät siedä gluteenia on paljon suurempi kuin on ennustettu. Liian monet ihmiset ajattelevat, että ottaa satunnainen ripuli tai ummetus on normaali, tai että niiden uniapnea, kilpirauhasen, niveltulehdus, ihottuma / psoriasis / vitiligo, syöpä haavaumat, masennus, neuropatiat, hedelmättömyys, tai diabetes, jne. Ei ole mitään siihen, mitä he syövät. Voin vain toivoa, että kasvu ihmisten tietoisuutta gluteenia asioista auttaa enemmän ihmiset tajuta se heidän intoleranssien itse, koska lääkärit ovat varmasti ole koulutettu.

Iina Paavolainen
  Like 2   Dislike 1

En gluteenia suvaitsematon mutta saan WIKED närästys jos syön paljon leipää jne ... Joten gluteeniton auttaa että.

Saara Haapakoski
  Like 3   Dislike 0

Minulla oli gluteeniton pizza ja se oli terrific.I'll tutkia ruoanlaitto enemmän gluteeniton.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha