Kulta ja hopea syöstä jälkeen Jobs Report

Minna Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Perjantaina, kultaa futuurit elokuun toimitus, aktiivisin sopimuksen, laski $ 39.20 sulkeutumaan $ 1,212.70 unssilta, kun taas hopea futuurit syyskuussa putosi 96 senttiä loppuu $ 18.74.

Oletko huolissasi velka kattoon? Klikkaa tästä saadaksesi meidän kulta & hopea Premium Uutiskirje Yli 50% OFF nyt!

Molemmat jalometallit muutti jyrkästi alhaisempi kuin uusin päivitys työpaikkoihin oli odotettua parempi. Viime kuussa, työnantajat lisäsi 195000 uutta työpaikkaa niiden palkkalistoilla, mukaan uusin raportti Yhdysvaltain työministeriö. Taloustieteilijät nutipäinen Bloomberg ja Reuters vain odotetaan työllisyyden kasvavan 165000 työpaikkaa. Lisäksi palkkalistoilla huhti- ja toukokuun tarkistettiin osoittamaan lisää 70000 työpaikkaa.

Kuitenkin työttömyysaste pysyi ennallaan 7,6 prosenttia, hieman odotettua suurempi. U-6 työttömyysaste, joka sisältää jokainen otsikko korotettuna ihmisiä, jotka ovat joko osa-aikatyötä, mutta mieluummin päätoiminen, tai haluat työtä, mutta ovat lopettaneet näköinen, hyppäsi 13,8 prosenttia ja 14,3 prosenttia - sen korkeimman tasolla neljä kuukautta.

Työpaikkojen laatu on myös kyseessä. Ateriapalvelut ja juominen teollisuuden vastasi 52000 työpaikkaa kesäkuussa, kun taas työllisyys huvi, uhkapeli, ja virkistys teollisuus lisäsi 19000 työpaikkaa. Teollisuus menetti 6000 työpaikkaa kesäkuussa, hävittyään 8000 työpaikkaa toukokuussa ja 9000 työpaikkaa huhtikuussa.

Huolimatta varoituksista vuonna työpaikkojen raportissa, monet katsottuna mietintö myönteisessä valossa ja uskoa Federal Reserve on vauhti soittaa alas sen bond-osto ohjelmia myöhemmin tänä vuonna.

Oletko huolissasi velka kattoon? Klikkaa tästä saadaksesi meidän kulta & hopea Premium Uutiskirje Yli 50% OFF nyt!

Goldman Sachs kertoo, "Työttömyysaste pysyi ennallaan, mutta työllisyysaste ja työvoimaosuus kasvoi. Valossa paremmin odotettua työmarkkinatiedot viime kuukausina olemme aikaistamista vaatimuksemme Fed kapenee QE ostot joulukuun FOMC kokouksen syyskuun kokouksessa. "

Loppuun mennessä päivä, osakkeet SPDR Gold Trust laski 2,2 prosenttia, kun taas iShares Silver Trust laski 4,3 prosenttia. Kullankaivajat kuten Barrick Gold ja Yamana Kulta laski 6,3 prosenttia ja 4,6 prosenttia, vastaavasti. Osakkeista Endeavour Silver laski 4,2 prosenttia.

Älä Miss: Will Gold ikinä sen Shine Takaisin?

Jos haluat saada ammatillinen analyysi kaivostyöläisten ja muiden jalometallien investointeja, pyydämme teitä kokeilla ensiluokkaista palvelua ilmaiseksi 14 päivää.

Disclosure: Pitkä EXK, AG, HL, PHYS

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha