Kuiskaus Numero: Miten US Bancorp Sijoittajat kuluessa Vastaus Tulos?

Anssi Kauppinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

US Bancorp odotetaan raportoivan ansiot keskiviikkona 16. lokakuuta Whisper määrä on $ 0,77 sentin edellä analyytikoiden arvio. Whispers vaihtelevat alimmillaan $ 0,75 huipulle $ 0,80. USB on 45 prosenttia positiivinen yllätys historia, joka on päällä kuiskaa 13 29 tulosraportit josta meillä on tietoja.

Tulos historia:

- Beat kuiskaus: 13 qtrs
- Met kuiskaus: 3 qtrs
- Missed kuiskaus: 13 qtrs

Ensisijainen painopiste on jälkeinen tulos kurssilasku. Tietäen kuinka todennäköistä osakkeen hinta siirtyy seuraavan tulos raportti voi auttaa määrittämään parhaan toimenpiteisiin on ryhdyttävä. Toisin sanoen, katsomme mitä tapahtuu, kun yhtiö lyö tai osu kuiskaus numero odotuksia.

Seuraavassa taulukossa esitetään keskimääräinen viesti ansiot hinta liikkuvuuden kolmekymmentä yksi pörssipäivän aikataulussa.

Vahvin hinta liikkuvuus 2,9 prosenttia tulee kolmenkymmenen pörssipäivän aikana, kun yhtiö raportoi tuloksen että voittaa kuiskaus numero, ja 4,3 prosenttia kymmenen pörssipäivän aikana, kun yhtiö raportoi tuloksen myöhästyvien kuiskaus numero. Keskimääräinen hinta siirto on "positiivinen", kun yhtiö raportoi tuloksen.

Seuraavassa taulukossa esitetään viimeisimmät tulosraportit ja lyhyen aikavälin hinta reaktion.

Yhtiö on työtuloista ennen kuiskaus numero yksi viimeisten neljän vuosineljänneksen kuiskaten numeron. Vuonna viime vuoden vastaavalla neljänneksellä, yhtiö ei ollut kuiskaus numero. Viimeisellä neljänneksellä, yhtiö ilmoitti tuloksen neljä senttiä alle kuiskaus numero. Tämän jälkeen kertomus, varastossa toteutunut 1,9 prosentin voitto kymmenen päivän. Kaiken historialliset tiedot osoittavat, yritys on "positiivinen" hinta reaktorin kun yhtiö raportoi tuloksen.

Anna odotus ja näytä lisää ansiotiedot tässä tai kerro meille odotusta kommentit osiosta.

John Scherr on perustaja ja puheenjohtaja WhisperNumber.com, riippumaton taloudellinen tutkimusyhtiö keskittynyt tulosodotukset. Hän on säännöllinen avustaja CNBC ja Fox Business Network, ja on esiintynyt Barron n, Wall Street Journal, ja MarketWatch. Häntä pidetään johtava asiantuntija "kuiskaus määriä" ja post tulos kurssilasku analyysi. WhisperNumber.com tarjoaa erityisiä ansioita kaupan hälytyksiä hyödyntää tulos raportti kurssilasku niiden Whisper Reaktorit tilauspalvelu.

Älä Miss: Jim Cramerin 7 perussäännöt investointeja.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Miten välttää Salmonella
Seuraava artikkeli Ei Lapsuuden lapsisotilaiden
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha