Kuinka turvallista BPA: ta Muovit?

Maaria Oja Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ihmettelen maito kannu on turvallinen? Ei turvallinen! Kiitos Kiitos.

Bisfenoli-AKA BPA, on kaikkien huulilla näinä päivinä - eikä hyvällä tavalla. Yhteinen muovi lisäaine käytetään valtava valikoima teollisuusprosessien, ja jotkut tutkijat pelkäävät sitä voi olla estrogeenisiä toimintaa elimistössä aiheuttaen hormonitoimintaa epätasapainoa ja terveysongelmia.

Kiitos nouseva kuluttajien huoli BPA, lukuisat yritykset ovat alkaneet kääntyä vaihtoehtoja tehdä terveellisempiä muovituotteet, erityisesti kyse on lasten leluja, vesipulloja, hoitotyön laitteet ja muut asiat ihmiset tulevat suoraan kosketukseen kestävän aikoja. Lapset erityisesti ovat alttiita pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia seurauksena varhainen altistuminen estrogeenit, joten on erityisen tärkeää pitää heidät turvassa yhdiste, joka voi toimia kuten estrogeenin tai toisen hormonin.

Siten, aalto tuotteiden mainonta BPA-vapaa muovi. Yhtiö on sitoutunut käyttämään ja tehdä BPA-vapaa hartsit lupaamaan, että heidän tuotteensa ovat terveempiä ja turvallisempia asiakkailleen, vähemmän altis tämmöiset hajottaa lämmön ja UV stressi vapauttaa haitallisia kemiallisia yhdisteitä veteen, mehua ja muita elintarvikkeita. Samoin tällaiset tuotteet on tarkoitus olla riittävän turvallinen laittaa vauvan suuhun tai käyttää steriileissä ympäristöissä. BPA-vapaa muovit yrityksillä on vilkas teollisuus, joka on näkyvissä mitään merkkejä hidastumisesta.

Yksi tällainen yritys, Eastman Chemical, on menossa tuomioistuimeen väittää, että sen tuotteet, merkitty BPA-vapaa, sisältää muita yhdisteitä, joilla voi olla estrogeenivaikutus. Väite on mahdollisuus olla äärimmäisen vahingollista Eastman, joka on paljon ratsastus väitettyyn turvallisuuteen sen hartsi tuotteiden aikakaudella terveystietoisille kuluttajille. Näin ollen paljon silmät ovat Texas seurata oikeudenkäyntiä ja niiden tuloksista.

Väitteet ovat peräisin yrityksen PlastiPure ja CertiChem, jotka sanovat, että kulumista testaus ja seurannassa testaus vahvistaa alkuperäisen tulokset sekä ilmoitettu Eastman tuotteet olivat vaarallisia. Erityisesti yritykset ovat sisaryhtiön on läheiset suhteet toisiinsa, ja siten niitä ei voida pitää täysin riippumaton arvioitaessa Texas tapauksessa. Se sanoi, niiden seuraukset olisivat voineet olla räjähtävä Eastman, minkä vuoksi se jatkettava asian niin aggressiivisesti, ja jos yritys voittaa, se voi työntää PlastiPure ja CertiChem alla, niin paljon niiden maine ratsastus asiasta. Vuoden asiantuntijakuulemiseen keskustella luonteen ja kurinalaisuutta testauksen, tuomioistuin on mahdollisuus kuulla huolet molemmin puolin noin menetelmiä, muoviosien ja suurempi teollisuudelle.

Se on hieman taistelu titaanien, ja yksi mahdollisesti vakavia seurauksia kuluttajille. Jos PlastiPure ja CertiChem ovat oikeassa, määrä yhdisteitä estrogeenisiä vaikutuksia muoveissa ja hartseja voi olla suurempi kuin aiemmin uskottiin, ei täysin yllättävä havainto, mutta yksi osoitus tarvitaan lisää tutkimusta löytää turvallisempaa valmistusmenetelmiä. Ja, että ison kuvan, määrittää, jos se on turvallista pitää tehdä ja muovista ollenkaan, varsinkin kun ympäristöasiat että mukana terveyden huolta muovia.

Jos Eastman vallitsee, se voi tarkoittaa yrityksen oli oikeassa ja sen tuote oli turvallinen - tai se voi tarkoittaa, että tärkeää tutkimusta hormonien muoveista ja niiden roolista ihmiskehossa on tukahdutettu, joten se, että paljon vaikeampi parantaa kuluttajien turvallisuutta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 16, 2017 | 05:06:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Arttu Jussila
  Like 1   Dislike 1

Hieno tapa kertoo, ja nautittavaa artikkeli hankkia tosiasioihin lausuntoja.

Toukokuu 16, 2017 | 11:59:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Aliina Leskinen
  Like 4   Dislike 0

Gina H. kuvernööri ja muut ovat todiste siitä, mitä BPA tekee ykkösiksi aivosoluja!

Toukokuu 16, 2017 | 13:25:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuulia Hollo
  Like 1   Dislike 2

"Ja, että ison kuvan, määrittää, jos se on turvallista pitää tehdä ja muovista ollenkaan, varsinkin kun ympäristöasiat että mukana terveyden huolta muovia." Hei vaan ihmiset tarvitsevat muovia, ne ovat riippuvaisia!

Toukokuu 16, 2017 | 19:40:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Sampo Haapala
  Like 1   Dislike 0

Nykyinen kuvernööri Maine näyttää ajattelevan vain ongelma BPA on, että se "antaa naisille vähän partaa". Mielestäni pahempi uhka kaikkien terveyttä ovat typeriä poliitikkoja, jotka saavat valitsi suojella yritykset, jotka tuottavat näitä myrkkyjä.

Toukokuu 16, 2017 | 21:37:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Heino Hakulinen
  Like 5   Dislike 0

Se on parasta pysyä poissa muovista jos mahdollista. Olen myös käyttää vanhoja sinappi ja mauste purkit elintarvikkeiden varastointi. Voit kierrättää ne ja käyttää niitä itse! Se on turvallinen ja Enviro ystävällinen. Tuore löydetyt on lasi teepannu noin $ 12. Voit käyttää uudelleen täytettäviä lasipulloja. LifeFactory on tukeva uudelleen täytettävien lasipullojen kanssa ulompi kumi kotelo Ne myös tuttipullot.

Toukokuu 17, 2017 | 02:55:44 | myöhemmin 9 kuukautta
Juhani Summanen
  Like 3   Dislike 0

Ei mainintaa siitä, että BPA on usein käytetään linja peltitölkit. Ajattele että. Hapan sisältö kuten hedelmiä ja tomaatit työskentelee pois sitä, kunnes avaat voi ja syödä sisällön. Kasvata omat!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha