Kuinka tehdä rintojen tarkastus

Urpu Alén Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuinka tehdä rintojen tarkastus

Tarkista rinnat samaan aikaan joka kuukausi. Tarkista kaksi-kolmepäivää kuluttua päättyy. Jos sinulla ei enää ole aikoja, valitse säännöllinen päivä kunkin kuukauden rintojen tutkimus. Katso lääkärillesi, jos havaitset muutoksia rinnat.

1. suihku: Laita vasen käsi takana pään. Oikealla kädellä, käytä liikkein tutkia vasemmalla rintojen möykky tai paksuuntuminen. Tunne kevyesti, paina tiukasti, tunne mitään syvemmälle. Seuraavaksi tutkia jopa solisluu ja ulos kainalossa. Tee sitten toisella puolella.

2. peili: Suihkun jälkeen, tarkista rinnat peiliin kanssa kädet teidän puolin. Etsi muutoksia värin tai muodon, puristusupotuksessa ihon tai vetämällä on nännin. Laita kädet lantiolla ja työnnä hartiat eteenpäin tarkistaa uudelleen, tarkista kädet kohotettuina pään yli.

3. Makuulla: Makaa vasemmalla puolella polvet koukussa; roll olkapäät takaisin niin ne ovat tasaisesti sängyssä. Aseta oikea käsi alla pään. Rintojen on nyt niin tasainen kuin mahdollista. Tutki oikea rinta menetelmiä käyttäen vaiheessa. Kääntää menettely tarkistaa vasemman rinnan.

Lue ladattavat tietolomake rintasyövästä.

Voit ladata ilmaisen Rintojen Tarkista suihku kortti, ja tietää enemmän rintojen tietoisuus, vierailu

Tutustu rintasyöpä vyöhyke kaikkeen miten suorittaa rintojen tarkistaa meidän post-masectomy workout.

Plus, älä missaa ainutlaatuista PINK Magazine iPad. Olemme kumppanuuteen kanssa National Breast Cancer Foundation tuo sinulle interaktiivisen digitaalisen lehden täynnä innostavia tarinoita, terveys vinkkejä ja paljon, paljon muuta. Lataa ilmainen sovellus App Storesta tai katsella verkossa osoitteessa site.com.au/pinkmagazine.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha