Kuinka tehdä Prayer Flag

Heta Huhtamo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
huomattava Kiitos mielenkiintoinen artikkeli Kiitoksia jakamisesta. Ihana artikkeli. Kiitos jakamisesta Kiitos artikkeli. Hyvä idea. Kiitos.

Kevät on täällä, ja muutoksen tuulet puhaltavat; taivas täyttyy lintujen ja palaavat elämä on kaikkialla. Tämän kauden ilmava expansiveness ja toivon, voimme lähettää toiveitamme rauhan, paranemista, ja harmoniaa tuulet yksinkertainen rukous lippua innoittamana perinteinen tiibetiläinen buddhalainen käytäntö. Näin voit tehdä rukous lippua.

Tämä voi olla niin yksinkertainen tai elaborate kuin haluat tai kuin aika sallii, mutta kaikki mitä tarvitset on pieni pala sileä kangas, minkä kokoisia tahansa haluat. Voisit käyttää pala revitty hävittää levy, tai vanha nenäliina.

Ensinnäkin, antaa aikaa ja ajattelin rukouksen haluat lähettää ulos maailmaan. Nyt käyttäen maalilla tai pysyvällä kynä tai merkkiaine, kirjoittaa tai piirtää oman rukous kangasta. Jos sinulla on aikaa ja halua, voit lisätä kattolamput, käsin kirjonta, tai maalaus, mutta nämä ovat ehdottomasti valinnaisia.

Liitä lippu narunpätkä taittamalla alas tuuman kangasta ylhäältä ja tekee yksinkertainen Kaariommel, niin ketjuttaminen narun tämän kanavan kautta. Voit myös käyttää hakaneulat, tai ommella pituus nauha molemmissa yläkulmissa joita käytetään sitoa lipun merkkijono.

Tuulinen päivä, tuo rukous lippua ja jono ulkona ja hetki maahan ja keskittää itse. Sulje silmäsi ja kuvittele tuulet otat rukous maailmalle. Nyt valita paikka jättää lippu, jossa tuuli voi siirtää sitä. Puun oksille ovat ihanteellisia, mutta voit myös sijoittaa osuuden maahan ja sitoa toinen pää oman merkkijonon päälle, muiden merkkijonon loppuun sidottu kivi tai pienempi osuus sijoitetaan tai maan päällä. Jotkut ihmiset string heidän rukous liput yläosassa kuisti, tai puusta puuhun. Voit lisätä useita rukous liput teidän linja.

Aina kun näet lipun tanssia, anna sydämesi mennä ulos tuulet kanssa rukous.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 30, 2017 | 21:36:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Anu Koskinen
  Like 0   Dislike 0

Erittäin kaunis, varmasti antaa tämän kokeilla. Kiitos

Toukokuu 30, 2017 | 22:56:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Otso Hartikainen
  Like 4   Dislike 2

Jotain Yritän. Kuulostaa kaunis. Kiitos virkaan.

Toukokuu 31, 2017 | 05:34:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Minttu Heikkilä
  Like 2   Dislike 1

Minulla on rukous liput kotini ympärillä. Olen varmasti kokeilla tätä - kiitos

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha