Kuinka rakastaa Että lapsi You aina vihannut - Yourself

Maija Aalto Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ihana lukea (: ihana! kiitos ^, ^ Empower itseäsi

Tekijä: Monica Wilcox

Suurimman osan elämästäni olen pitänyt sinua. Ei siksi olit geeky, vastenmielinen poika, joka otti lapsellinen käytös uuden alhainen. Ei siksi olit leikkipaikka punk tai opettajan lemmikki. Ei, olit pahempi kuin ne lapset ... olit forgettable.

Olit sellainen lapsi opettajien vilkaisi yli, lapsi muut lapset sivuuttaa, hämärtää, aave. Asteikolla yhdestä kymmeneen, joista yksi on lapsi kaikki vihaa ja kymmenen on peruskoulun puolijumala, olit viisi. Kukaan muistaa viisi. Ne häipyvät tulla pöly kaikkien muiden historiankirjaan. Se oli sinä; minun luovuttiin.

Sairaan fuzzbuckets, en vieläkään tiedä miten pidettävä sellaisina fyysinen hämärästä niin kauan. Knobby kneed, ankka jaloin, gaped hampaat, oikeudellisesti sokea: Olen nähnyt taulukoita enemmän muoto. Ja teidän täydellinen koordinoinnin puute, se on ihme koulupiirin koskaan kirjoittanut sinulle eliniän pass liikunta.

Tietenkin sinun laadut Hyväksytty loppuelämäsi ruskea paperi paketti; B opiskelija. Olit "hän saat mukaan" lapsi; liian tyhmä voidaan riitauttaa, liian fiksu erityistä luokissa. Yhdeksästä aiheiden koulussa et löytänyt ainuttakaan, vain yksi, kunnostautua. Take Science. Katsokaapa jossa tiede nörtit ovat päätyneet. He viettävät päivää teknologian yritys kampus näkymät Tyynellemerelle, rullaluistelu kokouksesta toiseen viimeisen seiniin graffiti. Katsokaa Jason Crudamaker, poika, joka istui lopussa lounaspöytä leikkii lemmikin hämähäkkejä hän piti hänen Star Wars eväät. Hän päätyi huomaavat, että hämähäkinverkkoja geneettisesti koodattu. Hän on säännöllinen arachnid web design guru nyt. Sitten on Wally Wringdow, poika, joka doodled tiensä hänen koulutus. Hyvin joka loi Doodle Jätkä App viime vuonna; viides myydyin app kaiken aikaa. Missä olivat kynät? Missä olivat teidän hämähäkkejä?

Kun kaikki muu oli strutting mojo olit niin ja näin. Ja asenne oli täydellinen pari ulkonäköä ja mielen; ujo, sisäänpäin kääntynyt, ja nöyrä. On Myers-Briggs persoonallisuustesti he kirjoittanut sinut reikään.

Kyllä, minä pitänyt sinua, ehkä jopa vihattu että 11-vuotias tyttö minun piti käsitellä joka kerta katsoin peiliin.

Mutta ei nyt

Jokaisella on, että kuva itsestään he vihaavat, joka tekee silmät karsastaa repiminen. Tänään olen vetämällä että kuva sinusta tuhkasta. Koulu kuva I järjestelmällisesti silputtu, kaasutetaan ja poltetaan vuosia sitten on tulossa takaisin valoon. Onneksi äiti onnistui piilottaa yksi, vain tämä yksi. Vielä nykyäänkin, kun opiskelen kuvasi, minun on kysyttävä, "Mitä harhaluulo hallussa sinä, Monica, astua ulos talosta uskoa tämä näyttää oli arvoinen valokuvaus dokumentointi?"

Tänään olen kehystetty että hyvin kuva, kaikissa teidän Plain Jane kunniaa koska, rakas, suloinen, väärinymmärretty lapsi, olen dishing kasoista kiitollisuutta ja rakkautta kaikille elämässäni ... paitsi sinä. Olet vakavasti myöhässä.

Totuus on, etten voinut rakastaa sinua enemmän, jos olisit oma tytär.

Tiedän nyt,

Miten harvinaisen rohkea olit. Kestää jonkin Stone Cold munasarjat poistua talosta arjen näköinen että mukavalta. Muistan tuntia olet omistautunut joka aamu yrittää työskennellä oman hiukset Farrah Fawcett hapsut mestariteos, vain päätyä näyttämään windblown kuja ajokoira. Miten te valitettavasti kantoi ne kotitekoinen gunnysack mekkoja koska tiesit se tekisi äitisi onnellinen. Muistan kuinka iski silmää isäsi läpi raskas lasit morphing sillan nenän ja hymyili bussikuski kuin vaha täytetty henkselit viipaloitu posket verinen. Tiesit elimistö ei syntynyt sprintti tai kiivetä köyden kuntosalilla kattoon tai kärrynpyörä yli 2 4 ... vielä ... olet aina yrittänyt ... olet kantoi läpi hulluus kaiken. Rakastan että sinusta.

Olen kunnioittaa tämän kuvan ylitse muiden, koska tiedän nyt, että tämä oli vuosi sydämesi otti kukinta. Koska lapsi oli yleensä unohdettu antoi sinulle mahdollisuuden tarkkailla epätoivoa lapset jotka eivät halunneet painetta vastaan ​​lapset, jotka olivat. Tämä on, kun huomasi, että luokka "fatsos" hallussa suurimpia sydämet, että "nörtit" olivat avuttomia alla valtaa heidän jatkuvasti käsittely mielensä, että "suosittu" lapset olivat usein ajetaan tulla puolustava ja emotionaalisesti eristetty. Tämä on kun todella alkoi nähdä etsiä sisäistä kauneutta toisissa.

Rakastan kuinka et koskaan sovi napsautuksella, miten olet oppinut luottamaan, että jokainen yksilö on hyvä, kunnes toisin todistetaan. Tämä erityisesti vuosi, sinulla oli varjoja, oli teidän koulutuksen valtaa ihmisen sydämen. Kun katson taaksepäin nähdä, kuinka paljon tämä tieto on palvellut sinua työssäsi, ihmissuhteissa, ja teidän hyvin maailmankuvaa ... niin paljon enemmän kuin jakamalla jakeet koskaan on. On valitettavaa, että opettaja ei koskaan lajiteltava "sydän". Olisit ovat menestyneet. Mutta sitten taas, joku ehkä huomannut, ja jotka olisivat muuttaneet kaiken.

Totuus on olen niin innoissani olit viisi. Olen niin iloinen olit eksyksissä, jäi huomaamatta, vaanivat kuin haamu koska olet vastuussa kuka olen tänään. Olet minun empaattinen sydämeni, sinä olet minun meressä rakkauden, minun soraa, minun optimismia, minun kirjailijan havainto, fyysinen kuori kaikkien minun sisäinen hyvä.

Olen kunnioittaa sinua tänään, koska olen tullut katsomaan, että jos en voi kunnioittaa sinua, kaikissa teidän hiljaa kunnia, en koskaan kyettävä kunnioittaa omia lapsia. Miten Arvostan tyttäreni surullinen yritys Ranskan letitys kun en ole kunnioittaneet väärinkäyttöä violetti luomiväri? Miten voin ihailla poikani marssia kouluun Jelly Belly kondiittorin hattu kun en koskaan arvostaa sinua Cowgirl saappaat ja käynnissä shortsit? Sinä, pieni 11-vuotias Monica, oli ensimmäinen lapsi elämässäni, minun täytyy rakastaa ensin, jos olen ikinä täysin rakastaa toista.

Anna anteeksi. Se ei olisi ottanut tämän pitkään. Kyllä, olit myöhässä.

Monica Wilcox

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Marraskuu 14, 2017 | 17:42:46 | myöhemmin 1 vuosi
Jari Väänänen
  Like 2   Dislike 0

Tämä on miksi rakastan sivusto yhteisö ja bloggaaminen yleensä. Eikö se hieno lahja, että voimme tehoavat toistensa kanssa sanaketjua? Sillä ei ole väliä, jos haluamme 1, 5 tai 10. Mikä on tärkeää on, että saamme jotain positiivista meidän kokemuksesta, että voimme kunnioittaa. Kiitos kaikille rohkaisevia, koskettaa kommentteja.

Marraskuu 14, 2017 | 21:10:34 | myöhemmin 1 vuosi
Huugo Numminen
  Like 2   Dislike 1

Muistan kunnioittaa ja nauraa tunnuksella "Normita" eikä kieltää hän olemassa.

Marraskuu 15, 2017 | 04:20:11 | myöhemmin 1 vuosi
Elsi Paavolainen
  Like 2   Dislike 1

Kaunis kirjallisesti. Olen niin iloinen, että olen lukenut tämän.

Marraskuu 15, 2017 | 09:36:47 | myöhemmin 1 vuosi
Sirpa Hiltunen
  Like 4   Dislike 2

Kaunis kirjallisesti. Olen niin iloinen, että olen lukenut tämän.

Marraskuu 15, 2017 | 14:08:37 | myöhemmin 1 vuosi
Janika Heikkinen
  Like 1   Dislike 0

Minun 50. lukion jälleennäkeminen, se oli kiehtovaa nähdä kuinka moni ns, "nörtti" lapset koulussa, oli tullut joitakin houkuttelevin ja menestyvät ihmiset meidän yhdistämistä. Ymmärrän, että tämä ei ole paljon rohkaisua nuorillemme, jotka käyvät läpi tätä vaivalloista kertaa elämässään. Voit Dorlinda C .: Olet aivan oikeassa. Ruoho on aina "vihreämpää aidan toisella puolella aidan" ....... kunnes saat siellä. Jos häirintä ei ole liian suuri, melko usein, se tekee sinusta vahvemman, varsinkin naisilla, joilla on taipumus sisäistää.

Marraskuu 15, 2017 | 16:22:32 | myöhemmin 1 vuosi
Severi Koivu
  Like 2   Dislike 1

Sain eroon kaikista minun vanhoja valokuvia, kun eläkkeelle Meksikoon. Kanssa matkustaa enintään 2 matkalaukut ... kuka tarvitsee "ylimääräinen matkatavara" emotionaalisia tai muuten. Vuotta ennen Poltin minun lukion vuosikirjaan. Olin muutti sen osavaltioittain ottaen minua koko muistoja on lukion sopeutumaton. Sitten eräänä päivänä tajusin miksi olen pitää visuaalinen muistutus niistä crummy vuotta, omahyväinen cheer johtajat ja heidän pikku klikkien? (OMG college oli niin paljon parempi !!) Nyt 65, olemme luultavasti kaikki samoin ehdoin = eläkeläiset ja joitakin ikääntymisen prosessia AINT niin kaunis. Ainakin olen elossa.

Marraskuu 15, 2017 | 22:31:33 | myöhemmin 1 vuosi
Anniina Kettunen
  Like 2   Dislike 1

Kiitos jakaa tämän rakas Monica. Tarinasi itkettää ja tunsin kipua sydämessäni. Haluan teidän tietävän, että jakaminen tavaraa kuten tämä todella auttaa muita ja ajattelemaan tietyllä tavalla, että et halua ajatella, yksinkertaisesti koska se sattuu 2 paljon. Kiitos uudelleen. Kaikki rakkauteni /// Anna, Ruotsi

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha