Kuinka paljon kaloreita Yksi Banana?

Reija Halonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Karen FrazierDiet Advisor

Kuinka monta kaloria per yksi banaani? Kun se on pitkälti riippuvainen koosta banaani, on keskimäärin kaloria kohden banaani.

Kuinka monta kaloria kohti Banana?

Banaani, joka on seitsemän-kahdeksan tuumaa pitkä on 105 kaloria. Banaanit ovat suhteellisen korkeat sokeria hedelmiä, mikä tekee niistä enemmän calorically tiheä kuin muiden hedelmien. Jos sinusta tuntuu, on liian monta kaloria koko banaani, leikkaa se kahtia. Niille kalorit, saat merkittävä ravitsemuksellisia loppuratkaisu.

Banana ravintosisältö

Että 105 kaloria per keskimäärin banaani, on merkittävä ravitsemus, mukaan lukien:

  • 3 grammaa kuitua
  • 1.3 grammaa proteiinia
  • 6 milligrammaa kalsiumia
  • 10 mg C-vitamiinia
  • 32 mg magnesiumia
  • 25 mikrogrammaa folaattia
  • 31 mikrogrammaa beetakaroteeni
  • 25 milligrammaa fosforia
  • 422 milligrammaa kaliumia

Se on myös pieniä määriä rautaa, sinkkiä, tiamiini, riboflaviini, B5-vitamiini ja niasiinia. Yhdessä, että banaanit ovat vähärasvaisia ​​ja kolesteroli, mikä tekee niistä ravitseva välipala.

Sisältävät Banaanit osaksi ruokavaliota

Koska banaanit pakata niin ravitsevaa booli, ne ovat hyvä ruoka sisällyttää osaksi ruokavaliota. Lisäksi vain syö banaani, voit myös mash sitä ja käyttää sitä makeutusaineena sijasta sokerin määrän leivonnassa reseptejä.

Banaanit myös loistava sakeuttamisaine smoothie. Tehdä vähäkalorinen, ravitsevaa smoothie, aseta puoli banaani, suosikki marjoja, jotkut rasvaton jogurtti, jäämurskaa ja jotkut rasvaton maito tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.

Banaanit voi myös tehdä suuren vähäkalorinen jäädytetty hoitoon. Jäädyttää banaani ja rullaa se pieni määrä suklaata tai kasta se joissakin rasvaton suklaa siirappia. Pari ruokalusikallista rasvatonta suklaa siirappi ei lisää paljon kaloreita banaani, ja se voi auttaa tyydyttää cravings sekä pakastetut leivonnaiset, kermainen elintarvikkeita ja suklaa.

Banaanit ovat tutustumisen arvoisia heidän kaloreita lasketa. Erittäin vähän rasvaa ja vähän kaloreita sekä korkea ravintoarvo, banaanit ovat suuri terveellinen välipala laihduttajille.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha