Kuinka murtaa Krooninen Worry Cycle hyväksymällä Epävarmuus

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Jotkut miehet myrsky kuvitteellinen Alppien koko elämänsä, ja kuolevat juurella kirouksen vaikeuksia, joita ei ole olemassa." ~ Edgar Watson Howe

Se on yksi asia huolehtia liikenteen tekee sinusta myöhässä tärkeä tapaaminen.

Tai noin raskas ukkosmyrsky puhaltaa alas iso puu yli talosi.

Tai noin lapsesi ottaa auton ulos yksin ensimmäistä kertaa.

Nämä tilanteet ansaitsevat vähän hätää. Kielteinen tulos on mahdollista.

Mutta jos olet krooninen hermoilija, niin olet kokenut hätää steroideja - sellainen huoli että on ainainen ja tuo vatsasi solmua. On huoli, että syklien oman pään kuin kuluneet nauha pelissä uudestaan ​​ja uudestaan ​​samoilla dire viestejä asioista, jotka harvoin tapahtunut.

Krooninen huoli on heikentävä ja uuvuttavaa, ja se voi johtaa yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja jopa täysimittainen masennus Jos sykli ei ole rikki. Se vie oman mielenrauhan ja elämänilon, vaikka ei ole mitään epämiellyttävää tai vaikeaa todella tapahtuu maailmassanne. Jotkut pelkäävät on hyvä, kun se on oikeassa suhteessa todelliseen tilanteeseen olet murehtia. Se on osa meidän selviytymisen vaisto ja voi tuot meidät löytää ratkaisuja ja suojella itseämme vaara.

Mutta jos huoli on out-of-suhteessa asia olet murehtia, tai jos olet murehtia mahdollisuutta jotain tapahtuu hyvin vähän tai ei lainkaan näyttöä siitä, että se tulee tapahtumaan, niin sinun huoli on ongelma. Se voi vaikuttaa negatiivisesti suhteita, urasi, ja yleistä terveydentilaa.

Miksi Murehtijat Worry?

Mukaan Robert L. Leahy, PhD, kirjoittaja Worry Cure: Seven Steps To Stop Worry lopettaminen Voit ja johtaja American Institute for Kognitiivinen terapia New Yorkissa, on sekä geneettisiä ja varhainen ympäristön komponentti on hermoilija.

Dr. Leahy ehdottaa, että ihmiset, jotka olivat yli tai alle ruokkivat vanhemmat voivat kehittää kokonaisnäkemys, että maailma on luonteeltaan vaarallisia tai riskialtista paikka. Nämä nimenomaiset murehtijat taipuvainen uskomaan he ovat erityisen hauraita eikä emotionaalisesti pystyy käsittelemään epävarmoihin tilanteisiin.

Dr. Leahy toteaa myös, että ihmiset, jotka tulevat eronneen kodit ovat 70% todennäköisemmin yleistynyt ahdistuneisuushäiriö - ominaista krooninen ahdistus, liioiteltu huoli, ja jännitys. Hän ehdottaa, että tilanteita, joissa lapsen on pelata talonmies rooli alla toimiva vanhempi, voi myös altistaa joku krooninen hätää.

Kuten edellä on mainittu, krooninen murehtijat usein yleistynyt ahdistuneisuushäiriö. Mukaan Dr. David Carbonell ja anxietycoach.com, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö liittyy nämä neljä prosessia:

 • väittäen ajatuksiasi;
 • huolestuttavaa, että olet huolta niin paljon;
 • jatkuvasti kuvitella negatiivinen "mitä jos" "skenaarioita;
 • ja haluavat poistaa kaikki epäilystäkään siitä, että huono asia ei koskaan toteudu.

Sana liittyy yleisesti kroonista hätää ja yleistyneen ahdistuneisuushäiriön on "hyper-valppautta." Ihmiset valheellisesti olettaa, että voimakas keskittyminen ongelma voi auttaa heitä pitämään koettu ongelma käsistä. Huoli on väärä mielessä, että ne ovat päällä ongelma.

 "Ihmiset huoli, koska he ajattelevat jotain pahaa tapahtuu tai voisi tapahtua, joten ne aktivoivat hyper-valppaina strategia hätää ja ajattelevat, että" jos pelkään voin estää tämän huono asia tapahtumasta tai sen kiinni aikaisin, "" Dr. Leahy sanoo .

Toinen tunnusmerkki kroonisen hätää ja yleistynyt ahdistuneisuushäiriö on usko, että jokainen ongelma tai huolenaihe pitäisi olla välitöntä ratkaisua. Murehtijat on alhainen toleranssin epäselvyyttä ja epävarmuutta.

Albert Ellis, perustaja Rational-Emotive Käyttäytymisterapia, jonka tunnuksena yksi yleisimmistä huonosti uskomukset murehtijat kuin tämä: "On aina oikea, tarkka, ja täydellinen ratkaisu ihmisten ongelmiin ja se on katastrofaalinen, jos tämä täydellinen ratkaisu ei ole löytyi. ".

Useat viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että suvaitsemattomuus epävarmuus on piirre liittyy GAD ja muita ongelmia. Tutkijat ovat oppineet, että jotkut krooninen murehtijat mieluummin varmuus negatiivinen tulos todella tapahtuu epävarmuus ei tiedä. He tuntevat olonsa mukavammaksi selviytyä havaittu ongelma kuin kiukuttelu siitä.

Pyrkimys varmuutta kroonista murehtijat harvoin tarjoaa mukavuutta ja tyytyväisyyttä he etsivät. Murehtijat on taipumus tuhlata aikaa ja energiaa turha ja toistuvia yrittää löytää "täydellisyyttä ratkaisu", jossa ei ole ketään. Etsi varmuus johtaa myös viivyttely ja välttäminen alkaen ryhtyä toimiin voi liittyä riskejä ja negatiivisia vaikutuksia.

Hoito Krooninen Worry

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on ollut perinteistä hoitoa kroonisen hätää ja GAD. Tavoitteena on auttaa ihmisiä tunnistamaan vääriä hätää uskomuksia ja ajatusmallit, jotka ovat irrationaalisia tai epärealistisia, ja sitten korvata ne järkevämpi ja realistinen näkemyksiä.

Psykologi Michel Dugas, professori ja johtaja ahdistus Laboratory Terveys psykologian laitoksen Concordia University, on keskittänyt kohtelu työstään käsitteen "suvaitsemattomuuden epävarmuus" CBT. Dugas "hoitotuloksia tutkimuksissa on osoitettu, että hänen lähestymistapa, joka perustuu hyväksyminen epävarmuutta, on tehokkaampi kuin perinteiset CBT yleistynyt ahdistuneisuus ja huoli. Itse asiassa, 77% kroonisen murehtijat olivat merkittävästi paremmin hoidon päättyessä.

Dugas "lähestymistapa on viisi tärkeimmät osat:

1. Worry valistusta

Hermoilija pitää päiväkirja hätää aiheita tunnistamaan niitä, kun ne ovat syntyneet ja tunnustavat pääteemat, jotka näkyvät huoli.

2. Selviytyminen epävarmuus

Hermoilija toimii leikata määrä yrityksiä tekemässä tai ajatella tapoja vähentää epävarmuutta. He työskentelevät haastaa uskoaan, että epävarmuus on sietämätöntä. Hermoilija myös harjoittaa tarkoituksella kattavasti epävarmuutta huoli liittyvissä tilanteissa.

3. Haastava positiivinen uskomuksia hätää

Hermoilija kiistää käsitteitä että huoli on myönteinen piirre, joka auttaa ongelmanratkaisuun, motivoi, suojaa sinua negatiivisia tunteita, tai estää negatiivisia tapahtumia. Haastava nämä uskomukset noin hätää voi liittyä arvioida etuja ja haittoja yksityiskohtaisesti erityinen huoli selvittää avulias ja hyödytön tapauksia hätää.

4. Ongelmanratkaisun koulutus

Hermoilija toimii kehittää positiivinen ja luottavainen asenne ongelmia, katsella niitä haasteita pikemmin kuin uhkia, ja samalla kehittää erityisiä suunnittelun taitoja haasteisiin.

5. Imaginary altistuminen ydin pelot

Sillä huolet, joita ei voida ratkaista ongelmanratkaisun tekniikoita, hermoilija kääntää ajatus henkisen välttäminen mukaan "oppisi" - toistuvasti visualisointiin pelkäsi katastrofaalinen tulos ja hyväksyy hänen negatiivisia tunteita, kunnes ne vähenevät. Huono tulos visualisoidaan jaksoiksi noin 30 minuuttia kunnes kasvaa kyllästynyt ajatuksen ja ahdistusta luonnollisesti asettuu.

Tavoitteena Kroonisen murehtijat on pystyä erottamaan huolet todellisia, nykyiset ongelmat ja ongelmat, jotka liittyvät hypoteettisia. Hermoilija on opittava erottamaan ongelmia, jotka ovat todella ratkaistavissa ja ne, jotka eivät ole.

Huolet, jotka ovat ratkaistavissa voidaan käsitellä perinteisiä ongelmanratkaisu tekniikoita, johon kuuluu viljely positiivinen ja luottavainen asenne ongelmia, mikä luo oikeassa mielentilassa työskennellä ratkaisuihin. Kun asenne muutos, voidaan käyttää neljä vaihetta käsitellä ongelmaa:

 • Määrittele ongelma ja tavoitteet;
 • Brainstorm mahdollisia ratkaisuja;
 • Punnita seuraukset;
 • Luo toimintasuunnitelma ja toteuttamaan ratkaisuja.
 • Tietenkin, saada toteutusvaiheessa edellyttää murehtijat siirtyä viivyttely ja välttäminen ja ryhtymään aktiivisiin toimenpiteisiin huolimatta epävarmuutta ja riskejä. Kun toimenpiteisiin ryhdytään, hermoilija oppii, että riski ei ole niin tuskallista kuin he olisivat voineet koettu sen olevan.

  Jos olet krooninen hermoilija, kehotan teitä puuttumaan hätää käyttäen tekniikoita kuvailen edellä. Aloita hyväksymällä että huoli on haitallista tunteita se ei ole mitään merkitystä auttaa sinua löytämään vastaukset tai ratkaisuja.

  Jos huomaat, että huoli on ajautui täysimittainen ahdistuneisuushäiriö tai masennus, löytää ohjaaja koulutettu kognitiivinen käyttäytymisen hoito auttaa sinua oppimaan tekniikoita irrottautua hätää ja takaisin elämääsi.

  Ole hyvä ja jaa tämä viesti toisten kanssa, jos se on ollut hyödyllinen.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha