Kuinka korkea voi Gold kiivetä?

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Minun analyysi, kulta on merkittävä pitkäaikainen sonni markkinoilla että kestää useita vuosia, ja mahdollisesti vuosikymmen tai kauemmin. On useita syitä.

Ensinnäkin, kulta on pitkälti menettänyt roolinsa rahapolitiikan metalli 40 viime vuoden aikana. Vaikka tämä alkoi muuttua jonkin verran vanavedessä 2008 finanssikriisin, monet sijoittajat edelleen tarkastella kultaa "vaihtoehto" investointi vaikka se on pitkän aikavälin arvon säilyttäjänä - eli se on raha toiminto. Vaikka monet muut varat on annettu tämän roolin viime vuosikymmenten kuten shoter aikavälin Yhdysvaltain julkisen velan, rahamarkkinat, pankkitilejä, ja jopa niin sanottu "blue-chip" varastot, tosiasia on, että nämä varat yliarvostettu suhteessa kultaa koska he eivät enää tarjoa kannattavuus perustella riski mukana omistaminen.

Pankit maksavat ei kiinnosta, mutta ne ovat todennäköisesti riskialttiimpia kuin koskaan. Varastot maksaa hyvin pieni osinkoja, koska ne nähdään ylivoimainen vaihtoehto käteistä ansaita käytännössä mitään pankissa. Valtion obligaatiot myös ansaita käytännössä mitään jos menemme ulospääsyä vuonna tuottokäyrä. Kuitenkin nämä varat käytetään ikään kuin se olisi rahaa; pankit ja jopa yksityishenkilöt voivat lainata aggressiivisesti heitä vastaan, joka palvelee vain työntää Pries jopa korkeampi. Kulta, joka käyttää käyttää vakuutena, katsotaan nyt riskialtista. Uskon, että kun sonni markkinoilla on yli, nämä kaksi tunteita perutaan.

Toiseksi rahan Yhdysvalloissa on noussut dramaattisesti. Vaikka se on kiihtynyt lähtien Fedin määrällinen keventäminen ohjelma on ilmoittanut, tosiasia on, että nouseva rahan tarjonnan on ollut normi vuosikymmeniä, ja kullan hinta yksinkertaisesti ole kiinni antanut 20 vuoden laskevilla markkinoilla vuonna 1980- ja 1990-luvulla. Jopa sonni markkinoilla, rahan tarjonta on kasvanut nopeammin kuin kullan hinta ja vaikutus kulta on halvempaa tämän perusteella nyt kuin se oli takaisin alareunassa vuonna 1999.

Kolmas - ja tämä heijastaa toinen kohta - kustannukset kaivostoiminnan kultaa tekee pyrkimys äärimmäisen vaikeaa, ja monissa tapauksissa yksinkertaisesti kannattavaa. Vuonna 2013, jos pidämme kaikki kustannukset, jotka kaivostyöläisten aiheutuvat kaivaa malmin käsittelyyn sen verot, korot, ja niin edelleen, se maksaa noin $ 1,100 - $ 1200 louhia unssi kultaa. Lisäksi tämä ei heijasta irrationaalinen kaivos huonolaatuisen kultaunssilla, koska tämä näkyisi merkittävään kasvuun kullankaivuussa. Mutta itse asiassa, kullankaivuu näyttää saavuttaneen huippunsa ulos ja sen odotetaan supistuvan hieman tänä vuonna. Kun sonni markkinoilla on ohi, näemme kullankaivuu kasvua merkittävästi.

Mutta koska nämä seikat, kuinka korkealle voi kullan hinta nousee? Sehän on jo kaupan 5-kertaa suurempi kuin 1999 ja 2001 alhaiset. Sonni markkinoilla kuitenkin usein tuottaa voittoja joka suuresti ylittää tämän summan. Esimerkiksi sonni markkinoilla Nasdaq, joka alkoi vuonna 1974-5 ja päättyi vuonna 2000 tuotti 90-kertainen voitto; alhainen oli noin 55 ja ylin noin 5000. Jos kulta oli matkia tätä, näkisimme kullan hinta saavuttaa hämmästyttävä $ 23,000 / unssi!

Katsokaamme toista tietoa. Kullan hinta nousi sen virallisesti sidottu hinta on $ 35 / unssi vuonna 1971 huippu $ o 850 / unssi vuonna 1980. Tämä oli 24-kertainen voitto mikä saattaisi huippu kullan hinta yli $ 6,000 / unssi.

Jos tarkastelemme vielä toista tietoa, kullan hinta verrattuna rahaperustan tarjontaa, huomaamme, että kullan hinta oli korkeimmillaan vuonna 1980, kun arvo Amerikan kulta oli noin 150 prosenttia koko rahaperustan tarjontaa. Vuodesta helmikuun lopussa, rahaperusta oli noin $ 3.85 trillion. Yhdysvallat mahtuu noin 287500000 unssia kultaa, mikä asettaisi kullan hinta on $ 20,000 / unssi.

Vaikka nämä luvut - erityisesti ensimmäisen ja kolmannen - näyttävät olevan kaukaa haettu, nyt pitää mielessä, että tämä on sellainen hinta toimia näemme sonni markkinoilla.

Se ei ole oikeastaan ​​väliä mitkä näistä numeroista, jos jokin niistä, heijastaa todellinen huippu että on tulla jatkuva sonni markkinoilla. Mikä on tärkeää pitkän aikavälin sijoittajia ymmärtää on, että koska nämä ennusteet, se on erittäin vaikea tehdä asiassa, että näimme huippu kullan hinta on $ 1,920 / unssi vuonna 2011. Näimme todennäköisesti väli- alkuun - kullan markkina oli noussut 12 vuotta peräkkäin ja oli aika korjausta. Vaikka se oli väkivaltainen ja vaikka se kääntyi paljon sijoittajia laskusuuntainen, se ei suinkaan viestittänyt loppuun sonni markkinoilla. Sijoittajat, jotka tuntevat historian kullan hinta muistanee, että näimme Samanlainen korjaus aikana 1970-luvulla sonni markkinoilla että ottivat kullan hinta alas noin $ 200 / unssi noin $ 100 / unssi. Vaikka tämä askel myös herättänyt paljon laskusuuntainen ilmapiiri todellisuudessa se loi erinomaisen ostaa mahdollisuus varovaista sijoittajat - hinta päätyi huiman 8-kertaiseksi 4 lyhyttä vuotta pohjaamatta vuonna 1976.

Olemme ehkä nähnyt pohja kullan markkinoilla, tai hinta voi kääntyä alaspäin täältä ja rikkovat $ 1,180 / unssi kaksoispohja osuma kesäkuussa ja joulukuussa. Jos se laskee edelleen, tämä lähes varmasti ajaa paljon ihmisiä pois markkinoilta ja he julistavat sonni markkinoilla kuollut. Mutta koska mitä näemme usein pitkän aikavälin sonni markkinoilla ja antanut edellä hinta ennusteet - niin karkea kuin ne voivat olla - olemme paljon lähempänä pohjaa kuin olemme alkuun, ja kulta on ostettu heikkous.

Disclosure: Ben omistaa kultarahoja ja useita kullankaivuun varastot.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha