Kuinka juoda todella "vihreä" Beer Pyhän Patrickin päivä

Unto Niinistö Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta smile Ei iso olut juomari mutta Kiitos tiedoista. En juo olutta. Kiitos Grazie. Kiitos.

Sinun St. Paddy päivä olut voidaan sävyttää hauska ja kaunis sävy vihreä tällä viikolla, mutta oletko koskaan harkinnut, miten ympäristöystävällisiä ja kestäviä rakkaimman brewskies todella ovat? Jos haluat varmistaa olet ylläpitää ympäristönsuojelija valtakirjojen kun nosto muutaman valmistaa, pitää nämä seikat mielessä:

Keg, tölkki tai pullo?

Tynnyri on kuningas. Sen lisäksi, että kätevä suuria kokoontumisia, vuokra oluttynnyreihin käytetään uudelleen noin kaksi kertaa kuukaudessa tai 22 kertaa vuodessa. Tynnyreihin ovat kestäviä riitä kahden viime vuosikymmenen aikana. Käyttää niitä tarkoittaa, että noin 58000 vähemmän juomatölkkejä ja pullot saada heitetty roskakoriin vuosittain.

Jopa ravintolassa tai baarissa, olutta hanasta alkaen tynnyri on lähes aina ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin yksittäisen pullon tai tölkin. Tämä pätee myös, kun otetaan huomioon tarve kuorma olutta panimon Bar, sekä tarve pestä lasit.

Pullo vs. Can

Jos valintasi on rajoitettu pullotettu tai purkitettu olutta, sinun vaisto saattaa olla valita pullo. Ne voidaan pestä ja käyttää uudelleen, niin ne näyttävät olevan vihreämpää valinta, eikö? Ei niin nopeasti. Tämä on käyty keskusteluja.

"Yleisesti ottaen, aina juoda tölkki olutta ja voit kierrättää sen, jokin osa, joka voi tulee takaisin ylös kaupassa seuraavien 60 päivää," Kim Marotta, MillerCoors "johtaja sosiaalisen kestävyyden, kertoi OPB.org . "Toinen osa, joka on mielenkiintoista on, että jos teet tölkki pois kierrätettyä sisältöä, se vaatii 95% vähemmän energiaa."

Fanit pullon kuitenkin sanoa, että jos pidätte säiliön koko elinkaaren ja tapa, jolla se tehdään, pulloja selvästi voittaa. Osittain tämä johtuu siitä, useimmat bauksiitin valmistukseen tarvittava alumiinitölkit tulee ympäristöä vahingoittavien kaivostoiminnan Jamaikalla, Guineassa ja Australiassa.

"Kierrätys 100 olutpullojen vaatii enemmän energiaa kuin kierrätys 100 alumiinitölkit, mutta mikä alumiinitölkit vaatii paljon enemmän energiaa," David Allaway, kiinteän jätteen politiikan analyytikko Oregon Department of Environmental Quality, kertoi OPB.org.

Ei selvä voittaja täällä, niin, ja siksi juo paikallisesti tuotettua olutta päätyy vihreämpi vaihtoehto kuin joko pulloja tai tölkkejä.

Ajattele globaalisti, juoda Paikalliset

Jos tavoitteena on vähentää hiilijalanjälkeä oluen juot, valita paikallisesti haudutettua juomia. Monet veneet panimot nyt hankkivat humalan ja viljan paikallisesti, vähentää saastumista että väistämättä syntyy toimitus olut ainekset eri puolilla maata tai ympäri maailmaa.

Etsi veneet panimoita, jotka venymään kunnioittamaan ympäristöä tavalla, kuten nämä:

  • Lämpöä käyttävien panimo prosessi lämmittää toimistotilat ja muut rakenteet
  • Käyttämällä jäteviljaa kuin yhteistyössä polttoaine oluen tuotanto-, joka voi vähentää energiankulutusta jopa 70 prosenttia vuodessa
  • Käyttämällä luonnonmukaisesti kasvatetut ainesosat
  • Käyttämällä jäteveden luovasti, infusing sen mikro-organismeja, muuttaa sen kaasumaisten polttoaineiden kuten metaanin tai vety
  • Käyttämällä vettä tehokkaasti, kuten sadonkorjuu sadeveden ja minimoida haihtumisen
  • Estäminen käytetty sedimentti, hiiva, proteiinit ja jyvät kaatopaikoille päätyvän lähettämällä ne erityistä käsittelyä tilat sijasta
  • Tuulen avulla tai aurinkoenergiaa sähköntuotantoa

Nyt sinulla on tosiasiat, ulos siellä ja nauttia muutaman ympäristöystävällinen oluita. Muista juoda vastuullisesti, nimetä kuljettaja ja minimoida vaikutukset Äiti Luonto.

Korjaus: Tämä artikkeli alunperin kirjoitettu Kim Marotta nimellä "Kim Moratta." Pahoittelemme meidän virhe.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 19, 2017 | 20:55:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Valma Hämeen-Anttila
  Like 4   Dislike 0

Voit olla varma, tee oma. Yhdysvalloissa se on laillista hautua oman olutta ilman lisenssiä niin kauan kuin et myy sitä, samoin viinin. Näin tiedät mitä se ja mistä se on peräisin.

Toukokuu 19, 2017 | 23:14:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Tapani Juva
  Like 5   Dislike 1

Kiitos tietojen jakamisesta, ei olut ajattelija mutta olen oppinut jotain uutta

Toukokuu 20, 2017 | 07:48:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Tyyni Haanpää
  Like 1   Dislike 2

minun olut-juominen kaverukset sanoa, että luonnos on tapa saada paras maku. Pullot Kotikaupungissani ei käytetä uudelleen, alumiinitölkit kierrätetään.

Toukokuu 21, 2017 | 15:14:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Albert Siirala
  Like 4   Dislike 0

Haluan juoda olutta. Kesällä monet kiinalaiset ihmiset istuvat yhdessä, juo olutta, chattailuun keskenään. Freetime teki kaikille mukava ja tyytyväinen .... vanha laulu nimeltä "Summer Wine" on juuri condition.You voi mennä baari ja jakaa viini-aikaa ystäväsi. Tietenkin, älä unohda kenkiä lopulta! Kesäviini: Mansikat, kirsikat ja enkeli suudella kevät My Summer viini on todella tehty kaikki nämä asiat Kävelin kaupungissa hopea kannuksensa että jingled kohteeseen Laulu, että minulla oli vain lauloi vain muutaman Hän näki minun hopea kannuksensa ja sanoi nyt kulkea jonkin aikaa Ja minä annan sinulle ... Summer Wine Oh..oh..oh ... Summer Wine Mansikat, kirsikat ja enkeli suudella kevät My Summer viini on todella tehty kaikki nämä asiat Riisu hopea kannuksensa ja auttaa minua kuluttaa aikaa Ja minä annan sinulle ... Summer Wine Oh ... Summer Wine Silmäni kasvoi raskas ja minun huulet he eivät voi puhua Yritin nousta, mutta en löytänyt minun jalat Hän vakuutti minulle tuntemattomia linja Ja sitten hän antoi minulle ... lisää Summer Wine Woh..woh..oh ... Summer Wine Mansikat, kirsikat ja enkeli suudella kevät My Summer viini on todella tehty kaikki nämä asiat Riisu hopea kannuksensa ja auttaa minua kuluttaa aikaa Ja minä annan sinulle ... Summer Wine Mm ... Summer Wine Kun heräsin, aurinko paistoi silmiini Oma hopea kannuksensa olivat poissa, pääni tuntui kahdesti sen koko Hän vei hopean kannuksensa, dollari ja penniäkään Ja jätti minut himo ... mo

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha