Kuinka hidas ja vakaa on Cisco?

Justiina Hiltunen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Cisco Systems raportoitu neljännesvuosittain julkistettavat tulokset onnistui täpärästi voittamaan arvioiden mukaan yhtiö jatkaa hitaasti ja tasaisesti vuonna hauras maailmantaloudessa.

Myöhään keskiviikkona maailman johtava verkostoituminen ilmoitti ansaitsi $ 3,1 miljardia finanssipolitiikan toisella neljänneksellä verrattuna $ 2.2 miljardia vuotta aiemmin. Liikevaihto kasvoi vaatimaton 5 prosenttia $ 12,1 miljardiin euroon verrattuna $ 11.5 miljardia samana ajanjaksona viime vuonna.

Ilman kertaluontoisia maksuja, Cisco raportoitu tulos 51 senttiä osakkeelta, jopa 47 senttiä osakkeelta vuotta aiemmin ja 3 senttiä yli analyytikoiden keskimääräinen arvio 48 senttiä osakkeelta tuloihin $ 12.06 miljardia euroa.

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

Ciscon rivi oli apunaan $ 926 miljoonaa veroetuja. Samaan aikaan, suurin tuloluokat edellyttäen ristiriitaisen kuvan. Yhtiön tulot kytkimet kasvoi 3 prosenttia $ 3.7 miljardia mutta reititin myynti laski 6 prosenttia vuoden yli vuoden $ 1,9 miljardia euroa. Kaksi luokkaa osuus on lähes puolet Ciscon kokonaistuloista.

Muutama varoituksen sanoja ...

John Chambers, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, totesi Ciscon saavutus neljänneksellä, mutta myös seurannut se muutaman varoituksen sanoja. Hän selittää: "Cisco toimittaa ennätys osakekohtainen tulos tällä neljänneksellä ja ennätys tulot 8. neljänneksen peräkkäin haastavassa taloudellisessa ympäristössä. Jatkamme ajaa innovaatio, laatu ja johtajuus asiakkaamme odottavat, ja olemme edelleen keskittyneet johdonmukaisesti palaa osakkeenomistajillemme. "

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

Huolimatta ennustaa hyvä vuosi eteenpäin, Chambers huomautti, että monet yritysjohtajat olivat pessimistisiä ja Etelä-Euroopassa pysyi heikkona. "Näemme ensimmäisiä merkkejä vakauttaminen julkisten menojen ja myös luultavasti hieman yli kaksi kolmasosaa Euroopassa. Mutta haluan katsoa, ​​että ainakin toinen neljännes ennen kuin saan todella innoissani siitä. "Haastattelussa CNBC, hän sanoo," Luulen, mitä asiakkaamme kertovat meille on hyvin hidas alku ja parantunut tasaisesti koko vuoden. "

Torstaina osakkeet Cisco laski 1,5 prosenttia, joten se pahin esiintyjä Dow Jones Industrial Average. Viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana osakkeet ovat jäljessä suuria tech nimet kuten IBM ja Qualcomm, mutta on toiminut paremmin kuin Juniper Networks, Hewlett-Packard, ja Alcatel Lucent.

Älä Miss: ovat uusia Internet Pelaajat tuhoaminen Tämä yritys?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha