Kuinka helppoa on tulla Animal terroristi?

Helinä Ronkainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
SHAC 7 tapaus oli massiivinen väärä tuomio. Noted- kiitos

Liittohallitus pyysi Yhdysvaltain käräjätuomari Joseph Tauro heittämään oikeusjuttu arkistoi viisi eläinten puolestapuhujat viime vuonna, että väitti Animal Enterprise Terrorismi Act on perustuslain vastainen.

AETA oli ajoi useat maatalousalan, turkisalan ja lääkealan yrityksiä, jotka ovat taloudellinen omistusosuus jatkui hyödyntämiseen eläinten ja johdettiin Bushin vuonna 2006 ja oli tarkoitus kohdistaa väkivaltaiseen toimintaan, kuten yritti pommituksissa UCLA: n Primate Research keskusta.

Kuitenkin oikeusjuttu, Blum v. Haltija, väittää, että laki menee liian pitkälle ja liian lavea tie se on kirjoitettu voisi teknisesti kattaa monia oikeudellisia toimintoja leafletting ja ilmiantoja. Mukaan Center for perustuslaillisten oikeuksien, joka edustaa ryhmää, "kieli AETA kattaa monia First Amendment toimintoja, kuten picketing, boikotit ja peitetoimet jos he" häiritsevät "eläimen kanssa yrityksen aiheuttamalla ansionmenetykset. Joten itse asiassa, AETA hiljentää rauhanomainen ja laillinen protesti toimintaan eläinten ja ympäristön kannattaa. "

Asianajaja oikeusministeriö väitti, että laki ei ole suunnattu perustuslain suojan toimintaa, kuten pitämällä rauhanomaisiin mielenosoituksiin, kertoo Businessweek, mutta aktivistit eri mieltä ja usko on ollut enemmän hyytävä vaikutus kuin oli tarkoitus, ja on jättänyt heidät pelkää puhua pelosta joutua syytetyksi terroristeiksi.

"Pelko syytteeseen ei ole hypoteettinen ja chill ei ole hypoteettinen", sanoi Alex Reinert, asianajaja ryhmä.

Laki ei ole käytetty paljon, mutta sitä on käytetty. SHAC7, ryhmä kuusi aktivisteja, tuomittiin useiden liittovaltion rikosta nojalla entiselle liittokanslerille Animal Enterprise Protection Act 1992 kampanjatoiminnan sulkea pahamaineisen eläinkokeiden lab Huntingdon Life Sciences. He eivät riko mitään, varastaa mitään tai vahingoittaa ketään.

Heidän rikoksensa? Making sivusto ja levittää tietoa dokumentoitu julmuutta että oltiin piilossa suljettujen ovien takana ja korostamalla sekä laillisten ja laittomien toiminta auttaa sammuttaa sen. He kaikki saivat vankilaan.

Vuonna 2009 kaksi aktivistia sai vankilaan vapauttamiseksi satoja eläimiä minkkitarhan.

"Laki kriminalisoi aiheuttaa vahinkoa tai tappio todellisia tai henkilökohtaisen omaisuuden eläimen yrityksen," Rachel Meerpol, henkilökunta asianajaja keskellä kertoi LATimes. "Koska näitä termejä ei ole määritelty, sinun täytyy ottaa heiltä yleisessä käytössä. Ja yhteisessä käytössä, "henkilökohtaiseen omaisuuteen" sisältää rahaa, sisältää voittoja. Niin se tarkoittaa, että säädökset voidaan melko luettavissa kriminalisoimaan kaikille, jotka aiheuttaa liiketoiminnan menettää voittoja. Aktivistit kaikista yhteiskunnalliset liikkeet voivat johtaa syytteisiin terroristeiksi jos niiden asianajo, jos niiden laillinen protesti, vaikuttaa rivi liiketoimintaa. "

Kuten näiden vastakohtana tämän lain ja tapauksissa Ag Gag lainsäädännön, on jo lakeja kirjojen suojella yrityksiä ja yksilöitä läpikulkua ja vahingot.

"Vietin vuotta paljastamiseksi olosuhteet hanhenmaksaa maatiloilla ja valistava tapa ankat ja hanhet ovat väärin", sanoi Sarahjane Blum, kantajana oikeusjutussa. "En enää vapaasti puhua mielestäni näissä asioissa pelosta että minun ajon voisi todella vakuuttaa ihmisiä lopettamaan syömisen hanhenmaksan - vaikuttavat näiden yritysten bottom line ja kääntämällä minut eläimen yritys terroristi."

Nämä yritykset näyttävät vähemmän huolissaan pitää niiden ominaisuuksien ja työntekijöille turvalliset kuin he tekevät pitämään mitä he tekevät ulos julkisuuteen. Undercover tutkinnat esille tuomat järjestöjen, kuten Mercy Eläimet ja muutamia kantajat ovat kauaskantoisempia vaikutus kuin mitään omaisuusvahinkoja koskaan voisi ja toivottavasti muuttaa sydämet ja mielet yleisölle.

Leaving tätä lakia paikallaan ja mahdollistaa yritysten piilottaa toimintansa taakse sota terrorismia muodostaa vaarallisen ennakkotapauksen kohdisteta aktivisti, joka haluaa keikuttaa venettä ja tukahduttaa vapaiden markkinoiden ideoiden ... yksi hyvin asioista perustuslain tarkoituksena on suojella.

Tuomari on vielä kantaa hallituksen liikkeen hylätä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Huhtikuu 13, 2017 | 03:48:43 | myöhemmin 8 kuukautta
Kauko Härkönen
  Like 4   Dislike 0

Eläinrääkkäystä on väärä. Olen samaa mieltä DareToCare että turkistarhoilla ovat keskittyminen / kuolemanleirejä eläimille. Turkis ei ole vihreä, ja nämä eläimet tarvitsevat pelastusta. Tehdä rahaa pois väärinkäyttö ja tuskaa eläimille ei ole sivistynyt. Maan on liian monta sairasta, julma ihmiset käyttävät järjestelmää väärin viattomia eläimiä. Ne, jotka vastaavat tähän todennäköisesti seurataan meidän hallitus meidän sympaattinen näkemyksiä.

Huhtikuu 13, 2017 | 09:33:23 | myöhemmin 8 kuukautta
Kristiina Helminen
  Like 1   Dislike 0

Tarve on lain, joissa yritykset, ei väliä kuka ne on nimetty ja häpeään Miss hoitoon eläinten ja julmuutta ne jaella. Ketä he luulevat? He luulevat lain yläpuolella? On toinenkin laki tehokkaampi, ei yli-ratsastaa joku tehty laki eläinten suojelemiseksi. Instinct suojella kaikkia olentoja, joilla ei ole ääntä.

Huhtikuu 13, 2017 | 12:14:32 | myöhemmin 8 kuukautta
Riina Toivonen
  Like 0   Dislike 1

Tämä on toinen taso manipuloinnin sulkea ihmisiä, jotka ovat vastaan ​​eläinrääkkäystä.

Huhtikuu 13, 2017 | 12:23:05 | myöhemmin 8 kuukautta
Liina Siirala
  Like 4   Dislike 1

kun koskaan luin kommentteja tästä aiheesta. Mielestäni se on erittäin helppo. En tiedä miksi useammat ihmiset eivät saa varoituksia, kun he sanovat "Toivotan kaikille _______________ ja _______ ja _______s kuolisi" muut sivustot ihmiset saada kielletty tai scholded varten "Vihaan ihmisiä xyz Toivon, että he kaikki kuolevat. jos joskus nähdä yhden tehdä asia, en pidä kanssa eläimen teen. Minä tapan heidät" mutta paikan päällä, saat moitti sano heille mitään. koska kaikki on aina extream. jos joku teki takki pois road kill groundhogs, se on sama kuin jos ne nyljetään heidät hengissä ja he vain antoi heille vodkaa ennen skinnning. jotkut ihmiset homesteading ja elävät pois maa nostaa vuohia lihaa? ne ovat samat kuin zoosadist hyödyntää työskentelee tehtaassa maatilalla. kuten miten jotkut ihmiset tulevat poliisit "juuri niin he saavat kantaa asetta koko ajan". Se saa minut miettimään, jos nämä ihmiset väkivaltainen liioittelu sanat ovat itse asiassa "uistelua". koska se on suorastaan ​​pelotava asioita ihmiset sanovat. Mutta, "eläimet loukkaantunut". on tämä "päät oikeuttaa keinot"? olisi ot korjaamme asian kiusata lasta, joka kuluu turkis kuolemaan? mitä olen lukenut täällä, vastaus on "kyllä". ja se on oikea peikko heidän muistonsa Facebook sivu "narttu sai mitä oli tulossa, hänen ja isänsä metsästää viattomia" coons ja kettu. hän sai sen. Rakastan henkilö, joka sai hänet tuntemaan huonoa ja aiheutti hänen kuolemansa. Taisin ' ll postita ne esittelee "

Huhtikuu 13, 2017 | 19:00:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Janna Holopainen
  Like 5   Dislike 2

Nähdä viattomia koe-eläimillä että epäoikeudenmukainen AETA säädöksen vaikutukset, lue Asiakirjan presidentti Obama, sivuilla: All-Creatures.org ,,, kirjeitä,  "Kirje Marlene presidentti Obama", Info AETA teko on sivulla 50. Asiakirjan totuuden eläinkokeiden altistuu. Eläimet pystyvät puhumaan haudoistaan ​​ja eläinaktivistien näkyvät ihmisten suunnattoman rohkeutta ja rehellisyyttä kuin ne todella ovat! Se woiuld auttaa näitä anmals jos luet tämän asiakirjan! Kiitos! Marlene

Huhtikuu 13, 2017 | 21:08:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Jasmiina Nieminen
  Like 1   Dislike 1

se on hyvin surullinen päivä, kun meidän lapsenlapsemme kysyvät meiltä mitä tai muu eläin kuvaus ja meidän täytyy näyttää heille muutamia kuvia, ei lapsia et näe eläviä eläimiä, ihmisiä ammuttiin niitä taloudellista hyötyä! Etelä-Afrikka tyypillinen esimerkki tappaa Rhino koska niiden on joitakin maita, jotka ajattelevat, että pureskelu bittiä kuidun tehdä paljon heidän sukupuolielämää, miksi he eivät mene lääkäriin, jos he harrastavat seksiä ongelmia? Norsuja tapetaan niiden syöksyhampaat, tehdä norsunluu arvo nolla, niin että kukaan ei osta, peli ammutaan syödä tai kuivaa lihaa, koska joka on tarkoitus maistaa fantastinen, joskus minua hävettää olla ihminen, mutta sitten jos olin eläin, joku lopulta ampua minut?

Huhtikuu 14, 2017 | 01:22:41 | myöhemmin 8 kuukautta
Miikka Kuusisto
  Like 5   Dislike 2

Jokainen, joka todella tekee laitonta toimintaa ei tule välitä mitä laki sanoo. On jo lakeja, jotka tekevät mitä he tekevät laittomia, mutta he tekevät sen joka tapauksessa. Ainoat ihmiset, että tällainen laki voisi olla vaikutusta ovat ihmisiä, jotka rauhanomaisesti mieltään. Tämän lain mukaan, jos olen auttanut vakuuttamaan useita ihmisiä koskaan mennä sirkus, joka käyttää eläimiä, sitten aiheuttanut voiton tälle yhtiölle, siksi minut terroristi? Ei Tämä ei ole lainkaan terrorismista. 1 ja ainoa syy syntyi tämä laki oli mustamaalata ja rajoittaa rauhanomaisten mielenosoittajien.

Huhtikuu 14, 2017 | 02:30:44 | myöhemmin 8 kuukautta
Salme Aalto
  Like 4   Dislike 2

Kun eläin julmuuksia on tuonut esiin, syylliset hajottaa kuin torakat .... Me, kuten yhteiskunta, on velvollisuus loistaa valo aiheutuvat väärinkäytökset löydämme, ja saisi takaisin alas pelossa syytetään tehdä tällaisia ​​tekoja!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha