Käsittely Big ikäero parisuhteessa

Reija Hautala Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun tuo kotiin kumppani, joka on huomattavasti vanhempi tai merkittävästi nuorempi kuin sinä, niin väistämättä joitakin kulmakarvat esiin ja ihmiset alkavat puhua. Ihmiset rakastavat mitään muuta kuin hyviä juoruja ja jos he eivät voi ymmärtää suhde tämä antaa heille paljon puhua. Suhde iso ikä ero kuitenkin voi toimia ja on monia esimerkkejä parit, jotka eivät ole samankaltaisia ​​ikä päätyen erittäin onnellisia yhdessä. Tietenkin jokainen on erilainen, ja jokainen suhde on erilainen, ja mikä toimii yksi henkilö ei välttämättä mikä toimii toisen.

Ihmiset puhuvat monista syistä tällaisissa tilanteissa. Toisaalta he puhuvat, koska he epäilevät jonkinlaista henkirikos, mutta samaan aikaan on yleensä osa hätää - ja on syytä huoleen täällä asioita tulla väistämättä vaikeampaa, jos käyttöön ikä ero tulee suhde. Täällä me tarkastelemme mitä jotkut on sellaisia ​​ikäero ja miten voit mennä noin niiden voittamisessa.

Haasteet

Ensimmäinen haaste ironisesti on luultavasti yksi ihmisen aiheuttamia "huolestuttava" ja on huolissaan. Vaikka ne saattavat olla todella hyviä aikomuksia, se ei tee siitä yhtään vähemmän järkyttävää, jos ne eivät näytä uskoa teidän suhde tai jos he ovat ilmaisseet huolensa äänekkäästi - ja jopa ihmisiä et tiedä löydät tuijottavat ja katso jos ikä ero on selvästi havaittavissa.

Seuraava haaste voi usein tulla eroista kokemuksenne ja maailmankuva. Jos joku teistä on ollut noin paljon kauemmin, niin että henkilö on todennäköisesti enemmän elämänkokemusta eri aiheista. He ehkä kokenut, millaista on mennä läpi avioliiton, tai lapsia, tai ovat työskennelleet tietyn ajan, tai on eläkkeellä ... välin, jos toinen henkilö on hyvin nuori sitten ne vielä koulussa, he saattavat vielä asuvat kotona, tai he saattavat silti nauttia enemmän lapsellinen asioita. Tämä voi sitten johtaa erimielisyyksien ja perustelut, jos te kaksi pitää hyvin erilaisia ​​mielipiteitä, mikä on paras tapa toimia on kulloinkin - ja se on entistä todennäköisemmin aiheuttaa ongelmia, kun asiat saada vakavia ja kun alkaa mahdollisesti puhua lapset tai avioliiton.

Sitten on muita huolenaiheita, joita saattaa syntyä paljon myöhemmin suhde - kun toinen osapuoli on saavuttanut vanhuuden ja toinen on vielä nuorempi, tai kun toinen osapuoli kuolee ennen muita ja jättää ne itse. Vaikka nämä eivät ole asioita, jotka ovat omiaan vaikuttamaan suhteeseen pitkään - ne voivat kuitenkin olla tumma enne yli kumppanina ja he lopulta tärkeitä kysymyksiä, joita on käsiteltävä.

Miten käsitellä Big Ikä Gap

Vaikka nämä ovat kaikki todellisia kysymyksiä, jotka kohtaavat parit, joilla on suuri ikä aukkoja, on olemassa keinoja, että joitakin ongelmia voidaan käsitellä ja ratkaista. Täällä me tarkastelemme joitakin hyödyllisiä vihjettä iso iän aukkoja.

Muiden kanssa

Ensinnäkin, sinun täytyy tietää, miten käsitellä tuomitseva kommentit toisten ja kielteistä huomiota saat kuin pari. Tämä on jotain, että sinun täytyy odottaa jotkut - jopa vieraita - vaikka perheesi ja ystävät ovat ymmärrystä.

Käsitellä tätä sinun täytyy olla täysin luottavainen ja iloinen teidän suhdetta. Jos sinulla on epäilyksiä oman, ja muut ihmiset ääni nämä epäilyt sinulla on, niin tämä voi olla tarpeeksi purkaa teidän suhdetta. Et voi vakuuttaa ihmiset oman suhteeseen vain kertoa heille, että olet ajatellut joka kulmasta - ainoa tapa saat ne aluksella on voidessaan aktiivisesti osoitettava heille, että olet onnellinen. Näytä heille esimerkkiä, ja kun he näkevät sinut yhdessä he toivottavasti ymmärtävät, että voit työskennellä ja että ikä ero ei ole niin havaittavissa.

Jos vielä löytää, että ystävien ja perheen kommentoida, ja jos huomaat, että tuijottaa toisten tulee jatkuvasti, niin voit päättää olla vähemmän "ilmeinen" teidän suhde ja tehdä vähemmän julkisia. Sinun tietenkään ei tarvitse lähettää, että olet pari jokaiselle, joka ei tarvitse tietää. Se sanoi olet aina olemaan paljon onnellisempi, jos voit vain sivuuttaa mitä muut ihmiset ajattelevat - jos todella tiedät olet tyytyväinen niin se pitäisi ei häiritse sinua. Itse jotenkin "sinä ja minä vastaan ​​maailman tunne, että tämä voi luoda voi todella tuoda sinulle lähemmäksi toisiaan.

Huomioi, kuitenkin, että jos lopulta kääntää selkääsi olemassa olevia suhteita seurauksena tai putoaminen perheesi kanssa, sinun tulee olla uhraa enemmän kuin sinun olisi pitänyt suhteelle. Huomaa, että jos olet suhde, jossa voit päätyä työntää perheesi pois niin jotain on vialla, ja jos et lopulta hajoamassa päädyt mitään. Yritä löytää tapa tehdä työtä säilyttäen kuitenkin ihmisiä, jotka ovat seisoi teille aiemmin - jos et voi niin joudut vakavasti arvioida se kannattaa kääntää selkää niitä, ja saatat huomata, että siellä ovat enemmän ongelmia suhteeseen kuin tajusit.

Näkymät ja maturiteetti

Jos ovat houkutelleet kumppanisi aluksi, niin ainakin aluksi näyttää siltä, ​​että ikäero ja erilainen näkemyksiä / elämänkokemusta / maturiteetti ei aiheuta mitään ongelmia. Tietenkin ajan mittaan nämä pienet erot voivat alkaa käydä vähiin ja saatat huomata, että henkinen ikä ero on suurempi kuin tajusit.

Ratkaisu tähän on ei anna sitä raastaa sinua, vaan pikemminkin nähdä arvoa nämä erot. Jos ne ovat paljon nuorempia käytöksessään esimerkiksi, katso sitten tämä lisää viattomia ja vähemmän kyyninen näkymiä virkistävä ja nähdä heidän nuorekas energia keinona saada takaisin joitakin omia nuoriso. Sillä välin, jos kumppani on vanhempi, sitten nähdä miten he voivat auttaa sinua kypsä itse, ja miten he voivat käyttää tietoa ja viisautta auttaa sinut läpi enemmän vaikeina aikoina. On paljon voit oppia toisiltaan, mutta niin kauan kuin hyväksyt, että ei ole yhtä ainoaa elämänkatsomus että on oikea, ja että ei näkymät ovat väärässä. Te molemmat vain on erilaisia ​​lähestymistapoja, mutta siitähän teillä molemmilla on niin paljon voitettavaa.

Yksi varoituksen sana on varmistaa ei kokeilla ja muokata toimintaa liikaa kumppani. Älä yritä muuttaa tulla kypsempi jos olet nuorempi osapuoli esimerkiksi tai olet vaarassa menettää ulos teidän nuoriso. Samoin jos olet vanhempi, älä tunne sinun täytyy 'pysyä' kumppanin kanssa, jos se on päällään sinut ulos. Vielä tärkeämpää on, älä pakota kumppani muuttaa - se vain koskaan päättyy katastrofiin.

Tulevaisuus

Lopuksi tulevaisuuden kysymyksissä ovat valitettavasti väistämättömiä. Mikä on tärkeää kuitenkin on keskustella aikaisin, miten aiot käsitellä niitä ja varmista, että sinulla molemmat ovat iloisia ja tietoinen tulevista vaikeuksista ennen kuin saat liian mukana. Oletteko molemmat halua lapsia? Jos joku teistä haluaa lasten ja muiden ei, on, että jotain he olisivat valmiita uhraamaan? Ja mitä todellisuus ikäeroa olla, kun olet 80? Onko se jotain he tuntevat pystyä selviytymään? Niin kauan kuin et välttää ongelma se ei hiipiä jopa teitä ja voit olla vahva, kun tulet käsitellä sitä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha