Käsintehdyt Kesä Luminaria

Hellin Kivi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
niin kaunis ja niin helppo tehdä! Rakkaus kynttilöitä, kiitos jakamisesta melko ajatus. ehkä käyttää fake kynttilöitä? ty Kiitos artikkeli. Kiitos. hyviä ideoita kokeilla, thankyou

Useimmat meistä rakastavat istuu ulkona kesäiltana katsellen hämärän puolestaan ​​tumma, Fireflies silmäniskuja päälle ja pois kun syömme myöhään iltapala tähtien alla. Kun Annie oli kutsuttu juhliin, jossa satoja käsintehtyjä luminaria lisätään maaginen valo paikalle, hän oppi miten ne itse. Nyt sinäkin voit tehdä nämä ihana pieni hehkuva lyhdyt että kaiku tähdet ja Fireflies.

Luminaria toimivat kauniisti antaa tunteen erityinen juhlavuutta osapuolille, juhlia, tai aterioita. Voit käyttää niitä ulkona linja polku tai ajotieltä tai saartaa pöytä, tai sisätiloissa Korosta erityinen paikka. Ne ovat ihanan helppo tehdä ja tulokset ovat täysin viehättävä.

Tässä ovat helppoa vaihetta tehdä kaksi erilaista luminaria:

Paperi Bag Menetelmä:

Nämä ovat täydellinen ulkona.

1. Voit käyttää mitä tahansa lounas kokoinen paperipussi tähän hankkeeseen Voisit tehdä syvätty mallien stensiilit valo paistaa läpi, jos haluat. Taita yläreuna pussit alas noin tuuman ylimääräisiä tukevuus.

2. Kaada hiekka tai puhdas kissanhiekkaa pussiin syvyyteen noin 2 tuumaa. Tämä pitää luminaria vakaa ja vähemmän todennäköisesti kaadu.

3. Aseta Lämpökynttilä keskellä laukku, ankkuroitu tiukasti hiekkaan.

4. Laita luminaria missä haluat niiden mennä ja valoa huolellisesti. Pidä poissa hyvin pienten lasten tai seuraeläinten. Ei suositella käytettäväksi voimakas tuuli.

Special Paper Menetelmä:

Käyttämällä erityinen käsintehty paperi tekee harrastaja luminaria jotka näyttävät yhtä kaunis sisällä talossa kuin he tekevät ulkopuolella. Ympäröivät kukat ja sijoitettu keskelle oman kesä pöytä tai uuninreunus, nämä ihanat lyhdyt ovat yksilöllinen merkin valaistus.

1. Käytä mitä tahansa tukeva, koriste, läpikuultava paperi tähän hankkeeseen. Leikkaa paperi mitata 13- x 8-tuumaa.

2. Tarvitset pieni matala CAN pohja: puhdas tyhjä kissanruoka voi on täydellinen.

3. Levitä kaistale kaksipuolinen teippi nurjalle puolelle 8-tuuman paperin reunaa vasten.

4. Poista suojaava kaistale nauha ja aseta alareuna paperin reunalla tölkin, varmista nauhan vastakkaisella puolella on edessään kohti valoa.

5. Kääri paperi ympäri valoa, kunnes se on tiukasti. Huolellisesti kiinnitä teippiä muiden paperin reunaan.

6. Laita lämpökynttilä keskellä voi, ankkurointi se tipalla tai kaksi vahaa, aseta luminarium jossa haluat sen mennä, ja sytyttää kynttilän huolellisesti. Ole tietoinen noin lapsia ja lemmikkejä, ja varmasti koskaan lähteä sisätiloissa luminaria polttaminen ilman valvontaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Huhtikuu 8, 2017 | 00:11:38 | myöhemmin 7 kuukautta
Ville Suutari
  Like 4   Dislike 0

Eikö tämä ole melko palovaaraa käyttäen paperi huono,

Huhtikuu 8, 2017 | 02:57:42 | myöhemmin 7 kuukautta
Teuvo Koskinen
  Like 2   Dislike 1

Ihmiset voivat olla luova! Kiva kuulla hyviä ideoita! Kiitos jakamisesta!

Huhtikuu 8, 2017 | 09:45:42 | myöhemmin 8 kuukautta
Aili Holopainen
  Like 5   Dislike 1

Paljon hauskoja ideoita tehdä valaisimet ja muut valot pois paperia käytettäväksi kynttilät tai muut valot. Olen käyttänyt tätä, kun tein valaisimet meidän kirjastoille Avajaiset viime kesänä. Glukosamiini

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha