Krapulassa töissä? Olet Kustannuslaskenta US elinkeinoministeriö $ 77 miljardia

Leevi Arvonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lyömällä baarin keskiviikkoiltana tuntui hyvältä idealta, mutta nyt se on torstaiaamuna ja sinulla on hirveä päänsärky, paha suun kuivuminen, ja on edessään pitkä, pitkä päivä töissä.

Et ole ainoa, ne maksavat viime yön kohtuuttomuutta. Liiallinen juominen maksaa Yhdysvaltojen talouden $ 249 miljardia euroa vuonna 2010, tai $ 807 per henkilö, mukaan uudet tiedot Centers for Disease Control and Prevention. Se sisältää kustannukset rattijuopumuksesta onnettomuuksia, raha hoitoon alkoholismin, lasten hoito sikiön alkoholin oireyhtymä, rikollisuus, ja muut seuraukset lyömällä pullon liian kovaa. Mutta menetti tuottavuus teki eniten taloudellista vahinkoa.

Työntekijät, jotka osoittavat jopa töihin krapulassa imeä noin $ 77 billion vuosittain Yhdysvaltojen talouden, tutkimuksen mukaan, joka julkaistiin American Journal of Preventive Medicine. Ihmiset, jotka kutsutaan sairas, koska ne olivat liian humalassa tai krapulassa toimimasta maksaa toisen $ 4.6 miljardia euroa.

Vuosittaiset kokonaiskustannukset juomisen kasvoi $ 25.5 miljardia euroa vuodesta 2006, mukaan CDC. Humalajuominen teki eniten taloudellista vahinkoa, joiden vuotuinen välilehdellä noin $ 191 miljardia euroa. CDC määrittelee humalahakuinen juominen olevan vähintään viisi juomia kohti tilaisuus miesten tai yli neljä kerrallaan naisille.

Ei ainoastaan ​​alkoholin väärinkäyttö maksaa talous miljardeja dollareita vuodessa, mutta CDC sanoo sen arviot voivat itse asiassa olla hieman alhaisia. Tämä johtuu tiedot otettiin huomioon vain tilanteet, joissa alkoholi oli ensisijainen syy taloudellisen tappion, ei tapauksia, joissa viina vain ollut oma roolinsa. Aineettomat kustannukset kuten kipua ja kärsimystä myös eivät olleet mukana.

Amerikkalaiset eivät ole ainoita, jotka maksavat iso hinta hankkiutua blitzed. Krapulassa Australialaiset ottaa 11.500.000 sairauspäivien vuosittain, ja ne alkoholiin liittyvien poissaolojen maksaa niiden talous $ 3 miljardia vuodessa. Britanniassa, menetetty tuottavuus liittyvät alkoholinkäyttöön maksaa £ 7300000000 vuodessa.

CDC ennustaa, että kustannukset liiallisen ryyppäämään ovat vain menossa mennä ylös, ellei ryhdytä kannustaa ihmisiä juomaan vähemmän. Korkeamman alkoholin verot, rajoitetaan useita baareja ja viinakaupat tietyllä alueella, ja seulonnat ja interventioiden alkoholin väärinkäyttö ovat kaikki strategioita, CDC suosittelee mutta sanoo ei ole johdonmukaisesti tai tehokkaasti täytäntöön.

On selvää, juominen vähemmän on varma tapa vähentää taloudellisia vahinkoja alkoholia. Mutta on olemassa tapa vähentää kipua krapula jälkikäteen? Valitettavasti useimmat krapula "hoitoa" eivät ole mitään muuta kuin käärme öljy.

"Lähes mitään ei osoittautunut parantaa vaikutuksia krapula," lääkäri Peter Mills kertoi Telegraph. Se sanoi, on olemassa joitakin asioita, voit tehdä saada läpi päivän yön jälkeen kova juominen.

Juomalla runsaasti vettä, syö mitäänsanomaton elintarvikkeita, kuten paahtoleipää tai keksejä, ja popping over-the-counter kipulääkettä voi kaikki lievittää oireita krapula, mukaan Mayo Clinic. Tai voit kokeilla IV terapiaa yhtiö kuin Hangover Club, joka lupaa tehdä päänsärky ja vapina katoavat pumppaamalla kehon täynnä vitamiineja, elektrolyyttejä, ja huumeiden lopettaa kipua ja pahoinvointia.

Mutta kunnes tutkijat lopulta täydellinen krapula-olutta, ehkä vain kärsiä päivä - ja ratkaista olla vastuussa seuraavan kerran osut happy hour.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha