Kotitekoinen Vegan Tortillat

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos smile Kiitos jakamisesta. kiitos tämä resepti Kiitos!

Tortilloja näytti olevan yksi niistä asioista, jotka on parasta jättää asiantuntijoille. Mutta totuus on, tortilloja todella helppo tehdä ja täysin vaivan arvoista. Nyt tiedän, mitä hyvää kamaa maistuu, aion olla vaikea syöminen kaupasta ostettu laatuaan. Näen hyvin pehmentänyt aseiden minun tulevaisuudessa! Tässä resepti, muokattu Marian Test Kitchen.

Kotitekoinen Tortillat

Ainekset:
3 kuppia jauhoja
1 rkl suolaa
1/2 rkl sokeria
1/2 rkl ruokasoodaa
6 rkl öljyä
1 1/2 kupillista vettä

Ohjeet:

1. Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Lisää öljyä ja vettä. Kädet, nopeasti sekoita taikina yhteen kunnes se jäykistyy. Lisää tarvittaessa vettä seokseen.
2. Vaivaa taikina joustava ja sileä. Aseta taikina sivuun 5-10 minuuttia helpottaa liikkuvan. Voit joko kääri se muovi tai aseta se voideltuun kulhoon kostealla liinalla kattaa se.
3. Jaa taikina 12 yhtä suureen osaan, ja muodostavat jokainen pala palloksi. Käyttämällä kaulin, levittää jokainen pala, kunnes se on hyvin ohut.
4. Kuumenna tarttumaton pannulla keskilämmöllä. Kun on kuuma, laita rullattu-out pala ja kypsennä molemmin puolin 1-2 minuuttia. Kun se muuttuu läpinäkymätön valkoinen, tiedät se on tehty!

Ehdotuksia käyttämällä kotitekoinen tortilloja:
Paahdettua Kasvis Enchiladas
Kasvis Burritos
Zesty kesäkurpitsa Quesadillas
Tortilla Soup
Tortilla Pizza Margherita

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 12, 2017 | 23:29:05 | myöhemmin 10 kuukautta
Janna Heikkinen
  Like 4   Dislike 2

Kiitos kaikille kommentteja ja Katie Waldeck varten resepti. Mielestäni olen oppinut paljon täällä. Olen yllättynyt, että ruokasoodaa sijaan leivinjauhetta käytetään tässä resepti. Aio tehdä Katie resepti juuri nyt. Seuraavan kerran Teen niitä niin kuin kuvattu, Kathy J. Innolla sitä!

Kesäkuu 13, 2017 | 00:47:08 | myöhemmin 10 kuukautta
Taru Leppänen
  Like 0   Dislike 1

Rakkaus tortilloja, täytyy yrittää recipe.Thanks jaettavaksi

Kesäkuu 13, 2017 | 05:20:02 | myöhemmin 10 kuukautta
Kaarin Haavisto
  Like 0   Dislike 2

Kaikella kunnioituksella ole yksi 67 kommentit tälle on joku, joka on itse kokeillut tätä reseptiä. Minulla on, ja valitettavasti nämä eivät yksinkertaisesti ole hyviä. Ne eivät ole taipuisia, ja ne eivät maku aivan oikeassa. He olivat suolaista ja ei toimi vaikka kuinka ohut ne rullattu. Kun lisätutkimuksia olen löytänyt sen ei olevan yleinen käytäntö lisätä sokeria, ruokasoodaa tai suolaa tortilla resepti. Basic jauhot, vesi ja öljy näytä toimivan paljon paremmin. Anteeksi, mutta aion pitää kiinni minun vanha kunnon perus 3 ainesosa resepti.

Kesäkuu 13, 2017 | 07:00:06 | myöhemmin 10 kuukautta
Vellamo Kekkonen
  Like 3   Dislike 0

Minulla on t yrittää niitä maissi vahingonkorvausvastuuta Kathy s edellä luetellut !! Jauhot vahingonkorvauksia yleensä kiinni minun hammashoidon, yäk!

Kesäkuu 13, 2017 | 14:11:54 | myöhemmin 10 kuukautta
Alvar Ruotsalainen
  Like 4   Dislike 0

Kiitos resepti! Olen juuri tehnyt nämä ja ne osoittautuivat melko hyvin. Käytin wholewheat jauhot ja melko vähän vähemmän vettä. Mielestäni olisin voinut käyttää hieman vähemmän ruokasoodaa liian, mutta minun ensimmäinen yritys tehdä tortilloja mielestäni se osoittautui melko hyvin! Tein joitakin näistä Enchiladas ja ovat paloitellaan ekstroja muuttua Tortillachipsit smile Kiitokset myös Kathy P. varten maissitortilla resepti! Se on tavallaan vaikea löytää maissi masa Britanniassa, mutta ensi kerralla olen törmännyt minä varmasti antaa niille yrittää samoin!

Kesäkuu 13, 2017 | 17:50:33 | myöhemmin 10 kuukautta
Terhi Keränen
  Like 1   Dislike 2

Olin naimisissa Hispanic 2 vuotta ja jos olet kiinnostunut tässä resepti kaikkein meksikolaiset käyttää ... 2 kupillista maissi masa, 1 kuppi jauhoja, vettä, jotta taikina litistää sitten tortilla yhdistämisen Leikkasin tuottaa laukkuja piireissä niin tortilloja älä kiinni yhdistämisen. päällekkäin, yksi pohjassa. säännöllinen muovipussit eivät toimi niin hyvin kuin tuottaa itse. Sitten kun kokki niitä teflon tortilla pannulla ... jos saat hyvää sellaista, että sinun ei tarvitse spray ne ovat $ 10 $ 20 mutta se on kerran hinta. Resepti artikkelissa on hyvin amerikkalaistettu ... ja ovat jauhoja tortilloja sijaan maissi niistä. Mitä haluat ja toivottavasti viihdyt!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha