Kotitekoinen jäätelö

Aadolf Ahmaoja Tammikuu 27, 2017 Ravitsemus 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kotitekoinen jäätelö

Mikään sanoo kesällä kuin kasaamista lusikka suklaa-chip evästeen taikina höpöttää kartio. Vaikka se vie hieman kauemmin kuin riviin teidän paikallisessa kaupassa, mikä kotitekoista jäätelöä voit nix keinotekoisia ainesosia ja luovaan aromin prosessi. Seuraavat reseptit ovat yksinkertaisia, terveellisiä, herkullisia, ja eri-jotain voimme kaikki huutaa.

Making jäätelöä kotona tyhjästä voi kestää vähän aikaa ja valmistelua, mutta se ei ole vaikeaa ja on lukuisia etuja. Ensinnäkin, tehdä omia jäätelöä tarkoittaa, että voit luopua stabilointi, lisäaineita, ja ylimääräinen sokeri löytyy kaupallisen jäätelöä ja sen sijaan sisällyttää tuoreita, laadukkaita sesongin raaka-aineista.

Sinulla on myös mahdollisuus räätälöintiä luomuksesi sinun toiveesi ja makuun. Ja älä unohda lisätä ylimääräisiä koostumus ja maku sekoittamalla tai keveiden jäätelöä terveellisiä lisäyksiä kuten hienonnettu pähkinät, siemenet, mausteet, paahdettu kookos tai marjoja.

Tänä kesänä, ei tarvitse huutaa jäätelöä. Churn ylös yksi näistä reseptejä ja voit olla oma tapa jäähtyä, kermainen helpotusta ole aikaa.

Reseptit

  • Razzle Dazzle Banana Pehmeä Tarjoile Maple Almond Crunch
  • Avokado Mint jäätelöä grillattua ananasta
  • Sitruuna unikonsiemen Ice Cream Blueberry Swirl
  • Porkkana ja aprikoosi jäätelöä
  • Pähkinäinen Cacao Frozen Cream

Jäätelökone ostajan opas

Ennen loppumassa ostaa, on tärkeää harkita muutamia kohtia varmistaa olet ostamassa oikea kone tarpeisiisi.

Kapasiteetti

Tämä riippuu siitä, kuinka usein aiot käyttää sitä ja määrä jäätelöä haluat tehdä. Useimmat sähköisten jäätelökoneet kapasiteetti on 2 Quarts tai vähemmän. Vanhemmat käsin kampi jäätelökoneet yleensä suurempi kapasiteetti.

Paino

Jos et aio tallentamiseen Jäätelökone keittiö counter, pohtia, miten raskas yksikkö on nostaa ylös ja alas kaappi.

Aika erää kohden

Tehdä paljon jäätelöä on paljon hitaampi prosessi kone pakastin kanisterin koska kulho on jäädytettävä jokaisen erän. Sisäänrakennettu pakastin mekanismi on hyvä tehdä useita eriä peräjälkeen; kuitenkin, ne on yleensä pienempi kapasiteetti ja korkeampi hinta.

Cube menetelmä

Himo makeita, viileä helpotusta lämpöä, mutta ei ole Jäätelökone? Käytä jääpala tarjottimet saavuttaa dekadentti jäädytetty makeinen ilman koneen tarvita.

Jäädyttää haluttu jäätelöä tukikohtaan Jääastia kunnes yritys.

Yhdistä jäädytetty kuutioiksi ylimääräistä nestettä monitoimikoneessa tasaiseksi.

Siirto seos ilmatiiviiseen säiliöön ja jäädyttää kunnes yritys, noin 2-3 tuntia.

Tuore jäädytetty

Jos voit jotenkin vastustaa syö kotitekoisia jäätelöä heti ja täytyy tallentaa sen pakastimeen, tässä on muutamia vinkkejä pitää kovaa työtä makuista parhaimmillaan.

  • Säilytä jäätelöä aivan takana pakastin. Lämpötilan muutokset voivat aiheuttaa jäätelö sulaa hieman ja sitten pakasta muodostaen rapeita jäistä että olet työskennellyt niin kovasti välttää ensiksi.
  • Säilytä jäätelöä kontti korkea pinta-ala-alan ja tilavuuden suhde, joka paljastaa valtaosa jäätelöä kylmää ilmaa. Tämä chill jäätelö nopeammin, pitää ne ärsyttävä jääkiteitä loitolla.
  • Käytä säiliö tiiviillä kannella tallentaa jäätelöä. Tämä auttaa pitämään pakastin polttaa ja kyseenalainen hajut tarttuen jäätelöä.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha