Koti Detox: Greener Siivoojat & Huonekasvit

Orvo Salovaara Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos info. Kiitos varoituksesta.

Oli suuri aikaa Ebru Tänään puhumme siitä, miten detox kotimme kun valmistaudumme sinetöidä itseämme kylminä kuukausina. Olen keskittynyt pääasiassa puhdistusaineita, koska mielestäni niin monet ihmiset eivät ymmärrä, kuinka myrkyllistä ne voivat olla ja kuinka tärkeää se on meille yrittää vähentää altistuminen myrkyllisille kemikaaleille, varsinkin kun kotimme ovat kiinni aikana kylmempi kausi . Eikä kyse ole vain meistä. Monet kemikaaleja löytyy yhteisiä kodin puhdistusaineet päästä ekosysteemiin ja tiedetään olevan hormonitoimintaa estäjiä tai haitta monille lajeille. . . ei hyvä . . .

Tässä on muutamia asioita harkitsemaan kun pohdimme erilaisia ​​puhdistusaineita haluat käyttää omassa talossa:

 • EPA riveissä sisäilman epäpuhtauksia joukossa top 5 ympäristöriskeihin
 • Keskimääräinen kotitalous on 3-25 litraa myrkyllisten materiaalien talossa, joista useimmat ovat puhdistusaineita
 • Eurooppalainen tutkimus julkaistiin American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, todettiin, että säännöllinen käyttö yhteisten kotitalouksien siivous suihkeet liittyi 30-50% lisääntynyt riski astman - Yikes!
 • On noin 17000 käytettävien kemikaalien joukko yhteisen siivousaineita useimmissa kodeissa, vain 30% näistä testataan sivuvaikutuksia ihmisten terveyteen ja ympäristöön! ahhhhhhhh

Tässä muutamia myrkyllisiä kemikaaleja monissa siivousaineita ja niiden vaikutuksia ihmisten terveyteen:

 • Kloorifenolit - löytyy WC-pönttö puhdistusaineet, ovat myrkyllisiä hengitys- ja verenkiertoelimistön
 • Dietyleeniglykolia - löytyy Lasinpuhdistus, painaa hermosto
 • Fenolit - löytyy desinfiointiaineet, ovat myrkyllisiä hengitys- ja verenkiertoelimistön
 • Nonyylifenolietoksylaatin - yhteinen pinta-aktiivisen löytyy pyykinpesuaineissa ja yleispuhdistusaineet - kielletty Euroopassa - on osoitettu hajoavat hitaasti ja kun se ei, se hajoaa useampaan myrkyllisiä yhdisteitä. kiva
 • Formaldehydi - löytyy spray ja sydänlanka raikasteet, on hengityselinten ärsyttävä ja epäilty karsinogeeni
 • Öljyliuottimet - lattia puhdistusaineet, vahingoittaa limakalvoja
 • Perkloorietyleeni - paikalla poistaja, aiheuttaa maksa- ja munuaisvaurioita
 • Butyylisellosolvia - yleisiä kaikkiin tarkoituksiin, ikkuna ja muut puhdistusaineet, vahingoista luuytimessä, hermosto, munuaisissa ja maksassa
Lista jatkuu. Oletko siivonnut omia puhdistusaineita vielä? Käytätkö oman puhdistusainetta kaappiin? Älä - eroon kamaa, tarkista takaisin sisään. Tulemme vielä täällä ja meillä on joitakin ratkaisuja, joten älä masennu. Voit olla vihreä ja puhdas! Samaan aikaan GoodGuide teki aika hyvä vertailu ja arvosanan kaavioon puhdistusaineet, on syytä ottaa tarkastella. Voit aina mennä Environmental Working Groupin verkkosivuilla ja käydä läpi niiden kemiallisen indeksin. . . Se on vähän pelottavaa, mutta tarjoaa paljon tietoa.

tai tee oma!

Saada joitakin minun suosikki, tehokas ja yksinkertainen DIY puhdistusaineella reseptejä. . .

Onnellinen Huonekasvit voi auttaa Liian!

NASA ja Associated Maisema urakoitsijat Amerikan tutkittu huonekasveja laajasti takaisin 80-luvulla keinona puhdistaa ilmaa avaruudessa tilat. He havaitsivat useita kasveja, jotka suodattavat yhteinen haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.

He yrittivät päästä eroon tai vähentää kolme yleisintä myrkyllisiä kemikaaleja löytyy rakennusmateriaalit, puhdistusaineet, liimat, ja lakat. Niin, he rajoittanut sen nämä alkuun rikoksentekijöitä: formaldehydi, bentseeni, ja trikloorietyleeni.

He havaitsivat, että hämähäkki kasveja toiminut hyvin suodattamiseen formaldehydin ja Aloe vera auttaa selkeä formaldehydiä ja bentseeniä! Tämä oli hyvä uutinen tämä vihreä diiva, koska kun olen pelissä kasveilla ulkopuolella, minä surkea huonekasveja jostain syystä. Useimmat kasvit tahtoivat ovat yhteisiä lajikkeita eikä liian vaikea pitää hengissä! Tehdas kuva on todellakin yksi minun ja se on ollut onneksi transplantoitu jälkeen muutimme uuteen taloonsa. Se oli vauvan veljeni, joka on huonekasvi MAN.

Muut kasvit listattu hyvä puhdistus sisäilman ovat heartleaf philodendron, elefantti korvan philodendron, cornstalk Dracaena, ja Englanti muratti. Ja tässä on linkki artikkelin huomasin, että on enemmän perusteellinen luettelo hyvistä ilmanpuhdistuslaitteen huonekasveja kohti sivun alalaidassa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Lokakuu 12, 2017 | 05:04:50 | myöhemmin 1 vuosi
Anton Kettunen
  Like 3   Dislike 1

Nimeni on prinssi Jefferson, olen ollut työtä ihmisten auttamiseen munuaisongelmia ja ihmiset, jotka ovat kärsineet kannalta yrittää saada luovuttajan että heillä munuaisten transplant.In pieni saari, jossa asun ja koska köyhyys siellä, ihmiset etsivät tapa myydä siellä munuaisen saada valtava rahaa selviytymisen ja tämän kansan ovat hyvin healthy.I olen agentti, joten jos tarvitset terve munuainen voit ottaa yhteyttä minuun minun email. latterdayassembly numero: +234807390827

Lokakuu 12, 2017 | 10:47:25 | myöhemmin 1 vuosi
Pauliina Tuomioja
  Like 4   Dislike 0

Nimeni on prinssi Jefferson, olen ollut työtä ihmisten auttamiseen munuaisongelmia ja ihmiset, jotka ovat kärsineet kannalta yrittää saada luovuttajan että heillä munuaisten transplant.In pieni saari, jossa asun ja koska köyhyys siellä, ihmiset etsivät tapa myydä siellä munuaisen saada valtava rahaa selviytymisen ja tämän kansan ovat hyvin healthy.I olen agentti, joten jos tarvitset terve munuainen voit ottaa yhteyttä minuun minun email. latterdayassembly numero: +234807390827

Lokakuu 12, 2017 | 17:28:16 | myöhemmin 1 vuosi
Toivo Hietalahti
  Like 5   Dislike 1

... Athis lue oli kuin tuulahdus raikasta ilmaa - kiitos-you muistutuksia ja muita hyödyllisiä ihanteita tehdä niistä koti paikka mukavuutta kautta kasvien ja puhdistus vinkkejä ...

Lokakuu 12, 2017 | 22:54:03 | myöhemmin 1 vuosi
Saku Leino
  Like 5   Dislike 0

Kiitos info! Juuri alkoi tehdä paljon oman puhdistusaineita nyt.

Lokakuu 13, 2017 | 04:36:37 | myöhemmin 1 vuosi
Wilhelmiina Tuomioja
  Like 4   Dislike 0

kiitos sen hyödyllinen muistutus, koska i dont aina shop perustuu aineosista / sisältöä vaan tehoa, ja että voi olla haitallista myös.

Lokakuu 13, 2017 | 08:32:02 | myöhemmin 1 vuosi
Saana Elomaa
  Like 4   Dislike 0

Kiitos teitä, meidän täytyy muistuttaa usein, että on olemassa vaihtoehtoja myrkyllisiä kemikaaleja kodin ja ympäristön.

Lokakuu 13, 2017 | 15:07:13 | myöhemmin 1 vuosi
Vappu Hartonen
  Like 4   Dislike 0

Olisi kiva tietää mitä muut kasvit voivat olla hyvä ilmanpuhdistimet, koska Philodendrons ovat luettelon kasveista myrkyllisiä kissoille. Monet kissat yrittävät napostella kasveja ja on vaikea pitää kissat pois missä tahansa he * todella * halua mennä!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha