Koska kaasun hintojen nousu, meillä varaa pitää koulukuljetuksia Running?

Lahja Huuskonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos tästä

Keltainen koulukuljetuksia ovat tuttu näky jossa asun New Jerseyssä. Mutta kaasun hinnat nousevat, koulupiirit ovat huolissaan pitää niiden linja käynnissä. Kuten dieselpolttoainetta maksaa noin 25 senttiä enemmän per gallona kuin keskimääräiset kustannukset gallona kaasua, koulupiirit yrittävät selvittää, miten säästää jäljellä osa lukuvuoden, sekä yrittää arvioida, kuinka suuremmat polttoainekustannukset pitää vaikuttaa ensi vuoden koulun talousarvioista.

Kunniaksi Maan Viikko, ehkä on aika yrittää ajatella enemmän polttoainetta, vihreämpiä tapoja saada lapset kouluun.

EdWeek lainaa Fred Scott, ohjaaja kuljetus Mercer County koulujen Länsi-Virginia, sanoo, että kaasun hinnat ovat nousseet "eksponentiaalisesti":

"Olemme nähneet 22 prosentin kasvu meidän polttoainekustannusten tammikuusta 2011 alkaen", Scott sanoi. "Kaasun hinta vaikuttaa koulujen samalla tavalla se kaikki muutkin. Se maksaa enemmän kuljettaa opiskelijoita. Se sattuu paitsi meitä, vaan kaikki muutkin ostaa polttoainetta. "

Vain viime viikolla, kaasun hinnat ovat nousseet 3,7 senttiä per gallona; keskimääräinen hinta valtakunnallinen on $ 3.80 per gallona. Useimmilla alueilla Yhdysvalloissa, hinnat ovat korkeampi dollarin kuin viime vuonna.

Jotkut lapset eivät kävellä tai ajaa polkupyörää kouluun kotikaupunkini, mutta he ovat eri vähemmistöön. Mukaan turvallisia reittejä, vain 10% amerikkalaisista koululaisten kävellä kouluun. Silloinkin kun lapsi asuu vain kilometrin päässä heidän koulun, vain 25% heistä kävellä. Toteaa liikalihavuuden rajun lisääntymisen koululaisten keskuudessa viime vuosikymmeninä, turvallisia reittejä sanoo:

Fyysinen aktiivisuus suosituksia lapsille viittaavat siihen, että he tarvitsevat erilaisia ​​aktiviteetteja joka päivä-rivakka, jotkut vähemmän niin, epävirallisia, jotkut jäsennelty. Kävely tai pyöräily ja koulusta on ihanteellinen tapa saada joitakin että toiminta ilman lisäkustannuksia lapsen tai perheen.

Kävely kouluun on menetetty tilaisuus. Noin 10% lapsista valtakunnallinen kävellä kouluun säännöllisesti. Jopa ne lapset asuvat kilometrin heidän koulun, vain 25% ovat säännöllisiä kävelijöiden.

Vanhemmat, jotka kävellä tai pyöräillä kouluun heidän lapsensa saavat olla seurallinen. Lähes yhdeksän kymmenestä vanhemmat, jotka kävelevät heidän lapsensa kouluun nähdä se ihanteellinen tapa tavata uusia ihmisiä, tutkimuksen mukaan Britanniassa. Monet sanoivat, että koulun portille oli parempi paikka tavata uusia ihmisiä kuin pubeja, klubeja, ilta luokkia tai supermarketista.

Turvallisuuskysymykset ja kiireisen aikataulunsa tekevät kävely kouluun yksinkertaisesti ole vaihtoehto monille lapsille tänään. Kuten monet vanhemmat, olen liian tuttu liikenneruuhka koulun parkkipaikalla niin jokainen yrittää pudottaa pois heidän lapsensa ja liikkumavaraa ympärillä bussilla. Poikani hetkellä osallistuu autismi lasten keskus monille maakunnat. Koska hänen tarpeisiin, ajamme hänet kouluun, vaikka hän ei bussilla kotiin. Mutta kun hän oli nuorempi, ja osallistui autismin ohjelma koulussa kahden korttelin päässä, me aina kävelimme, sekä edestakaisin, sade ja kiiltoa. Joskus hän ei ollut sillä tuulella, mutta kävellä varsinkin oli hyvä tapa siirtyä kotiin, sen sijaan hyppäämällä suoraan moottoriajoneuvolla.

Turvallinen Reitit isännöi National kävellä kouluun Päivä 5, joka on määrä tämän vuoden lokakuussa 5. Miksi ei saa kävely ja anna linja ottaa vapaapäivän?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 23, 2017 | 02:05:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Kain Niemi
  Like 1   Dislike 0

Sad- surullinen tilanteita maailma on koskaan ending..so mitä me olemme do..grin ja paljain it.Not! avulla kaikki jää pois meidän peput ja tehdä muutoksia.

Toukokuu 23, 2017 | 02:36:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Anttoni Sihvonen
  Like 3   Dislike 0

Kävelin yli kilometrin päässä kotoa kouluun ja takaisin uudelleen Kindergarden kautta 5. luokalla. Kesän Menin Middle School, muutimme WAY kaupungin ulkopuolella. Tarkoitan kymmenen mailia VÄHINTÄÄN kaupungin ulkopuolella. Se imetään. Tässä kaupungissa, jossa asun, niin monet koulut on suljettu, koska budjettileikkauksia, että lapset jotka voisivat kävellä kouluun on nyt vietäisiin kouluihin kauempana. Se on hullu. Tämä ei ole suuri kaupunki, ja siellä käytetään olla peruskoulun kävelyetäisyydellä ja siellä on lukion ei kahden mailin päässä meidän talo. Kiitos jumalia me homeschool, vaikka antanut kaiken hänen toimintaa, me maksat korkeamman hinnan, että näinä päivinä myös.

Toukokuu 23, 2017 | 08:51:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuulikki Nurmela
  Like 3   Dislike 0

Ajoin bussilla kouluun aikana minun lukion vuotta. City Bus !!! Kävelin puolen mailin bussipysäkille ja vietti yli tunnin sen kouluun ja toisti sen matkalla kotiin. Tämä on kansakunta sissies !!! Emme voi kävellä, ja vaativat niin paljon meidän gov. sitten valittaa, kun se kulkee 10000 lakeja, joilla rajoitetaan tai estää meitä tekemästä mitä haluamme! ainoa lapsi, joka olisi ratsastus bussi on se, joka elää yli 2 kilometrin päässä koulu tai maaseudulla. Loput tulee maksamaan kuukausimaksun, kun kaikki jos vanhempi piti ajaa ne maksavat kaasun autonsa.

Toukokuu 23, 2017 | 13:46:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Aapeli Järvi
  Like 4   Dislike 0

B / P on brittiläinen Petroleumin. Ennen Boston t puolue, Britanniassa omistama Amerikassa. Se jos muistan oikein. Tämä tapahtuma oli tarkoitus vapauttaa meidät Englannista. Niin; ei England takaisin meille jossain vaiheessa ja emme tiedä sitä? Jos heillä on, joka vastaa paljon kysymyksiä. Jokainen perehtynyt tähän? Olen miettinyt täällä.

Toukokuu 24, 2017 | 15:50:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Iida Leinonen
  Like 2   Dislike 2

Luuletko bensiinin hinnat ovat tuote republikaanipuolueen yrittää tehdä asioita niin huono meidän nyt presidentti? He sanovat, että he tekisivät mitään varmistaa, hän ei ole toiselle kaudelle. Niin kuka manipuloi menon, jos se ei ole speculaters tai kysynnän ja tarjonnan. Voisiko Koch olla tämän takana yksi liikaa? En laske leikkiä tai tosissasi. Joku repii meidät uudelleen. Viime kerralla meillä oli öljyä keskustelun, se oli oppinut, että kaikki öljy porattu kaikkialla tällä planeetalla menee varastojen enkä puhu Amerikan varaa. Se on maailman varasto. Nyt miten tämä toimii uutinen pyörät tarvitse uudelleen ilman sen uudelleen ja uudelleen selittää sen yleisölle.

Toukokuu 24, 2017 | 23:18:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Roni Lahti
  Like 3   Dislike 0

Koulukuljetuksia? Niin monet lapset eivät edes kattoa päänsä päällä, eikä ruoka, eikä terveyden turvallisuuden ... Yhdysvaltoja on nopeasti tulossa taaksepäin kehitysmaa. Missä on arvokkuus tässä?

Toukokuu 25, 2017 | 06:38:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Joona Jääskeläinen
  Like 1   Dislike 2

Bandaide ratkaisu suurempi ongelma. Se ei ole sen arvo kuitenkin ... avulla tuuletusta, pissing ja syyttely, joka vapauttaa pentup tunteet ... sitten todennäköisesti purkaa ilman ratkaisua, ja korvataan seuraava "kysymys". Vain Amerikassa!

Toukokuu 25, 2017 | 09:31:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Mervi Kuusisto
  Like 4   Dislike 1

Bandaide ratkaisu suurempi ongelma. Se ei ole sen arvo kuitenkin ... avulla tuuletusta, pissing ja syyttely, joka vapauttaa pentup tunteet ... sitten todennäköisesti purkaa ilman ratkaisua, ja korvataan seuraava "kysymys". Vain Amerikassa!

Toukokuu 25, 2017 | 14:03:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Senni Koskenniemi
  Like 1   Dislike 0

Heillä pitää linja käynnissä. Joillekin lapsille, se on ainoa tapa päästä kouluun. Myös useammat vanhemmat, jotka ajavat heidän lapsensa kouluun tulisi olla lapsilleen kävellä tai ajaa bussilla, jotta säästää kaasua. Ajoin bussilla läpi koulun ja se ei satuta minua vähän.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha