Korva Infektiot: Break the noidankehä

Waltteri Hautamäki Elokuu 7, 2016 Terveys 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Toinen uneton yö. Teidän pikkuinen on kurja, ja pelkäät syy on vielä toinen korvatulehdus. Monille pienten lasten korvatulehduksia tullut toistuva ja vaikea välttää. Vaikka ennaltaehkäisy on paras lääke, on monia luonnollisia ratkaisuja kipua ja epämukavuutta lapsesi kokemuksia. Kärsivällisesti ja huolellisuutta, voit katkaista!
Korvan sisällä

Korva on jaettu kolmeen osaan. Ulkokorvan on alue näkyvin. Ääni kulkee korvakäytävän ohi korvan rumpu välikorvan, luut, jotka lähettävät äänen sisäkorvan.
Välikorvan taloa Korvatorvi, joka yhdistää nenän ja kurkun, ja mahdollistaa salaojitus nesteiden kerättyjen välikorvan. Vuonna imeväisten ja pikkulasten, Korvatorvi on lyhyempi ja sijaitsee enemmän vaakatasossa. Tämä kanta vaikeuttaa ylimääräisen nesteen valua kunnolla. Jos tämä putki tukkeutuvat, infektio voi helposti kehittyä välikorvan ja ansa nesteitä. Korvatorvi voi tukkeutua, ruuhkautumisen aiheuttamat kylmä tai muu ylähengitysteiden infektio tai reaktio ruokaa tai ympäristön allergeeni.
Jos lapsellasi on korvakipu tai kuulon heikkenemistä, ei pysty makuulla, herää usein yöllä, on erittäin kranttu, on kuumetta, tai on neste valuu hänen / hänen korvaansa, katso lääkäri. Asianmukainen diagnoosi antaa sinulle enemmän luottamusta valita sopiva korjaustoimenpiteitä.

PDF Kaavio Korva ja Suositeltava korjaustoimenpiteitä
Natural Pain Relief

Lapsesi voi kokea kipua helpotusta lämmin pakkaamaan sijoitettu yli kärsivän korvaan. Kasta pehmeä liina hyvin lämpimällä vedellä tai teetä ja purista se. Kun se on tarpeeksi viileä koskettaa, aseta se korvaan. Voit myös käyttää lämpöä pakkaus täynnä pellavan siemenet, tattari tai riisiä. Nämä pyrkivät säilyttämään lämmön pidempään ja ovat vähemmän sotkuinen kuin märällä rätillä. Eteeriset öljyt laventeli, roomalainen kamomilla ja / tai teetä puu voidaan lisätä veteen tai pudotetaan lämpöpakkaus.
Hierovat ympärillä korva voi auttaa neste valuu Korvatorvi ja tarjota joitakin kivunlievityksen. Tämä voidaan tehdä tai ilman öljyä, mutta jos hieronta öljyä käytetään, harkitse eteeriset öljyt. Hieronta pitkin takaisin korvan alas kohti jawline toistuvissa aivohalvauksia. Lopeta, jos se aiheuttaa lapselle kipua. Jos imusolmukkeet ovat turvoksissa, hieromalla kevyesti käyttäen samaa eteerinen öljy sekoitus auttaa heitä valua ja lievittää kipua.
Jos kipu johtuu ruuhkia, erityisesti kylmä, pitää lima ohennettu ottaa lapsesi juoda hyvin lämmin yrttiteet kuten sitruunamelissa, kissanminttua, minttu, inkivääri ja / tai lakritsi root. Höyrystin käytetään huoneessa, jossa lapsesi nukkuu tai jonkin aikaa vietetty höyryävän kylpyhuone ennen nukkumaanmenoa voi auttaa myös. Kokeile lisätä laventeli eteerinen öljy höyrystin, tai eukalyptusöljy jos lapsesi on yli kaksivuotiaana.
Prop lapsen päätä ylös 30 asteen kulmassa, kun hän valehtelee alas. Tämä kannustaa salaojitus ja ehkäisee kaikki paineen tunne. Säädä yläosa sängyssä, niin että se laskeutuu kohti hänen jalkojaan asettamalla jotain patjan alle tai sängyn jalat.
Tartunnan ehkäisyyn

Luontaistuotteet voi olla erittäin tehokas hillitsevien korvatulehdus, mutta vahva, terve immuunijärjestelmä on vielä parempi. Paras tapa poistaa infektion aiheuttavat bakteerit ovat edistää lapsen oma vastustuskyky ja käyttää luonnollisia mikrobien. Koska monet infektiot saostetaan virusinfektio hyökkää hengityselimiä, tämä lähestymistapa kattaa kaikki alustat.
Varmista lapsen ruokavalio on vapaa puhdistettu ja / tai tiivistetystä sokereita ja vähän luonnossa esiintyvistä sokereista kuten hedelmämehuissa. Sokeri on tiedetään alentavan elimistön vastustuskykyä infektioita. Se myös ruokkii hiivaa, joka voidaan laukaista infektioiden ensimmäinen paikka. Jos lapsesi on tekemisissä vaikea hiivatulehdus määritetty pätevän terveydenhuollon ammattihenkilön, on erityisen tärkeää tehdä tarvittavat ruokavalion muutokset.
Kasviproteiineja kuten pavut, herneet ja pähkinöitä, sekä täysjyvätuotteita, värikkäitä hedelmiä ja vihanneksia ja riittävästi vettä / nesteitä olisi muodostavat valtaosan lapsesi ruokavaliota. Kun korva infektio on läsnä, välttää pastöroitu maito ja juusto tuotteita, koska nämä kannustavat limaa muodostumista.
Saat alle kahdeksan kuukauden äidinmaidon pitäisi silti olla ensisijainen lähde kaloreita. Imetys on kliinisesti osoitettu vähentävän riskiä korvatulehdukset. On parasta jatkaa hoitotyön kunnes lapsi on vieroitettu luonnollisesti, joka voisi olla kaksi vuotta tai enemmän. Äidinmaito on myös kätevä kantaja monille seuraavia ehdotettuja korjaustoimenpiteitä. Imettävä äiti voi ottaa aikuisten annoksen ja välittää hyödyt kautta hänen äidinmaitoa.
Echinacea stimuloi valkosoluja, jotka ovat tarpeen poistaa taudinaiheuttajia. Lapset altis kroonisten korvalla infektioita ovat hyötyneet jatkuvassa käytössä echinacea koko kylmän ja flunssa kausi yhden viikon tauko neljästä. Muuten annos ensimmäinen merkki oireita ja joka kolmas neljä tuntia sen jälkeen voi estää ongelman etenee. Valitse lasten glycerite kaava ja seuraa ohjeita pullon. Hakeudu ammatillisia neuvoja suurempia annoksia varten akuutti infektio.
Sinkki täydentää myös parantaa immuunijärjestelmää. Lapsille tarpeeksi vanha pureskella, sinkki pastillit ovat erittäin kätevä. Jotkut lajikkeet sisältävät auringonhattu tai muiden immuunijärjestelmän edistäviä korjaustoimenpiteitä. Jopa 30 milligrammaa päivässä tarvitaan akuutin sairauden ja viisi 10 mg säännöllisesti.
C-vitamiini lisää immuunivastetta, ja on tulehdusta. Lasten purutabletti ja neste C-vitamiini lisäravinteet ovat saatavilla. Muista harjata hampaitaan jälkeenpäin, koska tämä hapan vitamiini voi heikentää hammaskiillettä. Useimmat lapset sietävät 100-500 mg vuorokaudessa sairauden aikana. Jos lapsesi kehittyy löysät ulosteet, vähentää annostusta. Tarkkaile merkkejä nestehukka jos tämä kestää useamman kuin yhden päivän.
Valkosipuli on yllättävän hyvin siedetty pieni tastebuds jos ne otetaan käyttöön sitä varhain. Rintaruokinnassa voi maistaa valkosipulin äidin rintamaidon jälkeen hän syö tämä voimakas anti-mikrobi-yrtti. Pienemmille lapsille, ja vanhemmat, jotka saattavat kieltäytyä syödä sitä, hieroa infuusiona valkosipuli öljyä jalkapohjissa, jossa se on helposti imeytyä elimistöön.
Allergeenit

Tupakansavulle on osoitettu lisäävän lapsen riskiä korvatulehdukset. Kausiluonteinen allergiat ja herkkyydet siitepöly, multaa, lemmikkieläinten hilse, pöly ja ruoka proteiinit voivat myös laukaista toistuvia korvatulehduksia. Immuunijärjestelmän vastaus ulkomaisten hyökkääjät yleensä johtaa tulehduksellinen ruuhkautuminen, joka voi estää Korvatorvi putket. Koska elimistö on niin kiireinen yrittää torjua "Invaders" se kykene riittävästi ratkaise bakteerien liikakasvun, joita voi esiintyä välikorvan lämmin, kostea ympäristö. Pidä lapsen ympäristössä kohtuullisen vapaa allergeeneja asentamalla ilmansuodatin sekä käyttämällä hypoallergenic materiaaleja kuten luomupuuvillaa lakanat ja tyynyliinat. Puhdista usein luonnon puhdistusaineita kuten ruokasoodaa ja etikkaa. Älä koskaan tupakoi noin lapsesi.
Ruoka-aineallergiat on tunnistettava ja välttää kunnes runko on tarpeeksi vahva kestämään sopimaton immuunivaste. Yhteinen syyllisiä ovat homogenisoidaan ja pastöroidaan maitotuotteet, soija, vehnä, maissi, munat ja appelsiinit. On parasta työskennellä harjoittaja, joka voi auttaa tunnistamaan ongelmallista elintarvikkeet ja takaamalla terveellistä ruokavaliota. Varo harjoittajia, jotka laittaa Imettävien äitien tai pieniä lapsia hyvin rajoittavia poistaminen ruokavalion. Tämä voi joskus tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä, ja noudattaminen on minimaalinen hetken kuluttua.
Probiootit

Korva-infektiot ovat yksi yleisimmistä syistä miksi antibiootteja määrätään lapsille. Mutta myöhemmin sivuvaikutus voi olla leviämisen hiivan kehossa. Hiiva infektiot voivat jättää immuunijärjestelmää heikkeni ja haavoittuva, ja lapsi alttiimpia korvalla infektioita-siten noidankehä.
Hiiva-infektiot aiheuttavat epätasapainoa suolistoflooran tarvitaan oikein sulavaa ruokaa ja suojaa elimistöä patogeeninen kasvusta. On tärkeää korvaa puuttuvat kasviston kanssa valmistetuissa elintarvikkeissa kuten kefiiri ja jogurtti sekä probioottien kuten acidophilus. Useimmat lapset hyötyvät päivittäin täydentämistä.
Äidinmaitoa tukee myös kasvua suolistoflooran, mikä parantaa immuunijärjestelmää. Imetys tarvikkeet tärkeää immuuni parantavia aineita, vähentää edelleen riskiä sairastua allergioiden suojaamalla suolet ja edistää asianmukaisia ​​fyysisen kehityksen Korvatorvi putket.
Onneksi on olemassa tapoja murtaa noidankehä. Joitakin ratkaisuja, kuten entistä tietoisemmiksi elintarvikkeiden allergeenit, vie aikaa ja pysyvyys. Toiset voivat tarjota enemmän välitöntä helpotusta kunnes "iso kuva" voidaan nähdä selvästi ja osoitettu.

Antibiootti Liiallinen

Kun käyt perhelääkäri noin korvatulehdus, flunssa tai muu sairaus, mahdollisuudet ovat suuret, että saat reseptin antibiootteja. He ovat olleet suosittu hoitoon monia terveysongelmia 1940-luvulta lähtien, kun he tulivat markkinoille yksi suurimmista edistysaskeleista lääketieteen. Mutta nyt löytämässä että antibiootit ovat vaarallisia sivuvaikutuksia ja että niiden liikakäyttöä on auttanut luomaan erittäin resistentit bakteerit että pyyhkiä pois kehon "hyvä" bakteerit. Tulos: monet bakteeri-infektiot ovat vaikeampi hoitaa kuin koskaan, kuten korvan ja ihon infektiot, keuhkokuume ja virtsatieinfektiot.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha