Korkeakoulut Slash Opetus joilla houkutellaan opiskelijoita ... ja maksaa laskut

Gideon Ruuth Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
koulutus shoudl olla ilmaiseksi !!! Vaikuttava!! Kiitos.

Talouden taantuma on ollut kova opiskelijoiden yrittää maksaa college - ja on ollut vaikea Yliopistoja itseään. Joukko yksityisiä, voittoa korkeakoulu ja yliopistoissa on tarjonnut opiskelijoille jyrkkä alennuksia muodossa kaksinumeroista prosentit tai rajaaminen pääsylipun hintaan neljä vuotta. Seton Hall University, hiippakunnan, katolinen yliopisto Pohjois New Jersey, keräsi huomiota viime syksynä, kun se ilmoitti, että se tarjoaa kahden kolmasosan alennus aikaisin hakijoille vahva akateeminen tilitietojen; opiskelijat pitäisi ylläpitää 3,0 GPA ja olla kirjoilla kokopäiväinen edelleen saada alennusta. Tuloksena $ 12,154 opetukseen ei sisällä noin $ 13000 huoneessa, hallituksessa ja muut maksut, mutta nyt on samanlainen kuin New Jerseyn julkinen yliopisto, Rutgers.

Duquesne University, Pennsylvania suurin katolinen yliopisto, jossa 5858 opiskelijaa, tarjoaa 50 prosenttia pois opetusta opiskelijoille ilmoittautumalla sen Kasvatustieteiden vuonna 2012. Tennessee, Sewanee, tarjosi opiskelijoille 10 prosentin alennus tänä syksynä. Varakansleri John McCardell nimenomaan totesi, että Sewanee "tunnustetaan nykypäivän talouden uudet realiteetit ja paineet että perheet kohtaavat" ja tarjosi diskontattu opetusta "tehdä erinomainen vapaiden taiteiden koulutus helpommin opiskelijoihin."

Korkeakoulut Yritetään vastaavat omista Laskut

Muut korkeakoulut ja yliopistot ovat myös leikkaamalla opetusta nimenomaan houkutella opiskelijoita ja saada rahat riittämään. CNN raportoi, että joukko Christian oppilaitokset erityisesti kamppailleet lisätä ilmoittautumiset, edessä hupenevat kirkon jäsenyyden. Lisäksi jotkut opiskelijat "pelkäävät työnsä ja / tai ansaita näkymiä rajoitetaan olisi ne valmistuvat uskonnollisesti-sidoksissa koulu." Koulut, jonka painopiste on ollut valmistaa opiskelijoita ministeriö ovat pyrkineet auttamaan opiskelijoita aikoo hakea alemman palkattuja työpaikkoja kohteessa uskonnollisesti sidoksissa ammateista valmistumisen jälkeen - mutta ne ovat myös yksinkertaisesti yrittäneet varmistaa heillä on tarpeeksi opetusta maksavia opiskelijoita pitämään itsensä ulos punainen. Sanoo CNN:

Jotta vedota laajempi joukko opiskelijoita, monet näistä laitoksista poistat "kristitty" tai "Raamattu" niiden nimiä. Johnson Bible College, Knoxville, tinayhdisteet., Esimerkiksi, muutti nimensä "Johnson University" aikaisemmin tänä vuonna "esteiden poistamiseksi, että opiskelijat ja tutkinnon usein," college presidentti Gary Weedman sanoi lausunnossaan koulun verkkosivuilla .

Brewton-Parker College on pieni Raamattua koulu Kaakkois Georgiassa jonka ilmoittautuminen on alas 778 opiskelijoille .CNN sanoo, että "kollegio on joutunut tekemään melkoinen kustannusleikkaukset, muun muassa vähentämällä sen työviikon neljä päivää viidestä säästämiseksi toimintakertomuksen ja henkilöstön, "jotta varten opetusta leikkauksia.

Taloudellinen taistelee Uskonnollisesti Affiliated Korkeakoulut

Kaksi kolmasosaa yli 1600 pieni yksityinen voittoa tavoittelemattomat yhteisöt korkeakoulutuksen Yhdysvalloissa on uskonnollisesta ja useimmissa tapauksissa, kristillinen. Koska nämä koulut ovat yksityisiä, niiden kustannukset on yleensä suurempi kuin julkisten yliopistojen ja varmasti kuin ammattikorkeakoulut. Tämän seurauksena jotkut opiskelijat eivät yksinkertaisesti pysty jatkamaan opintojaan college.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 9, 2017 | 16:09:46 | myöhemmin 9 kuukautta
Ylermi Koivunen
  Like 5   Dislike 0

hämmästyttävää, kuinka kustannuksia voidaan vähentynyt vaikeina aikoina ... pitäisi tehdä koko ajan ..

Toukokuu 9, 2017 | 17:35:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Kimi Kosunen
  Like 5   Dislike 2

Riittääkö, että oppilaitokset poistaa uskonnollinen viittaus niiden nimet? Ongelma hyväksyminen, monissa tapauksissa, johtuu siitä, että niiden koulutus voidaan koetaan sovelletaan uskonnollinen ylivaltaa, varsinkin kun he olivat perusti tai on läheinen suhde erityisesti uskonnollista.

Toukokuu 10, 2017 | 01:43:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Aune Arvonen
  Like 4   Dislike 2

Talous on kova, ja jopa suuri Ivy League koulut ovat tunne ahtaalla. On-line korkeakoulut ovat kasvava suosio ja on paljon pienemmät käyttökustannukset ilman tukea tiili ja laasti kampuksen tilat, ja todennäköisesti palvelee merkittävä prosenttiosuus opiskelijoiden tulevaisuudessa.

Toukokuu 10, 2017 | 05:35:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Ano Hartonen
  Like 2   Dislike 2

Aivan kuten K-12 julkisen koulutuksen on ilmainen, joten olisi julkisen yliopistokoulutus olla vapaa, ja niin on koulutus ja harjoittelupaikkoja on vapaa. Kyse on nostanut maan --and world-- vahvempi, älykkäämpi ja oikeudenmukaisempi. Tehdään mitä Länsi-Euroopassa ja Kanadassa teki 60 vuotta sitten ...

Toukokuu 10, 2017 | 10:35:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Teijo Nurmela
  Like 4   Dislike 2

Holly n "Make koulutus kohtuuhintaisia" lisään tämä: Tee se vapaa kuin se on muualla länsimaissa!

Toukokuu 10, 2017 | 16:51:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Tiina Parkkonen
  Like 4   Dislike 2

College lukukausimaksuista on noussut uskomatonta ja paljon nopeammin kuin inflaatio. Että jotkut heistä ovat leikkaus opetusta on hyvä, mutta se ei oikeastaan ​​auttaa, jos college varojen devestated vain auttaa perheen hengissä näiden taloudellisten times..or Jos nykyinen GOP ehdokkaita nimitysvaliokunnan todella on yksi niistä päästä White Talo. Ei yksi vblessed yksi heistä ei halua leikata koulutuksen rahoitus ja että keinot, Pell Grants ja muita ohjelmia, jotka auttavat College ikä opiskelija keskiluokan ja huono.

Toukokuu 10, 2017 | 23:05:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Mirka Tikka
  Like 0   Dislike 2

Jos vain voisimme nähdä tällaista edistystä laitoksilta, jotka eivät tarjoa suurten yhtiöiden aivopesu ja väärää tietoa. Kunnes poistamme "voittoa tavoittelematon" koulutuksesta, kuilu rikkaiden ja me muut vain tulee selvemmin ja absurdia, pysyvästi huima meidät kolmas maailman tila. Jos olet syntynyt aristokratian, saat mennä Ivy League ja saada purkaa VP / toimitusjohtaja työpaikkaa, jos synnymme työssäkäyvät köyhät, saat työskentelemään Ivy League kakarat minimipalkkaa. Älykkyys ja vaivaa merkitse mitään.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha