Kongressiedustaja Dons huppari Trayvon; Saattajan Off House Floor

Lumikki Keskisaari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koko kansakunta, aktivistit ja ihmiset vihainen Trayvon Martin ammunta alkoi marssivat ja yllään hupparit osoittaa solidaarisuutta. Aika vievät Trayvon murhan, George Zimmerman totesi, että teini näytti epäilyttävän kanssa huppari hänen päänsä päälle. Fox News persoonallisuus Geraldo Rivera yritti syyttää huppari syynä Trayvon kuoleman.

Riippumatta, solidaarisuus saavuttaa koko maassa osoitti suuttumusta kansalaisten tämän järjettömän tappamisen. Solidaarisuus saavutti kerroksessa edustajainhuoneen kuin Illinoisin kongressiedustaja Bobby Rush riisui puvun takki ja veti huppari yli alkuun hänen päänsä.

ThinkProgress totesi:

Kuten Rush puhui murhasta ja rotuun perustuvan profiloinnin, hän riisui puvun takki paljastaa harmaa huppari, sanoessaan, "vain siksi, että joku kuluu huppari, ei tee niistä roisto." Rush selattava ylös huppu, laittaa pari aurinkolasit, ja alkoi lausuen Raamatun jakeita, kehotukset Rep. Gregg Harper, toimivat puhuja, bang hänen nuija ja vaatia Rush lopetat puhumisen. "Jäsen on epäkunnossa," Harper torui. "Jäsen ei enää tunnisteta."

"Puheenjohtaja pyytää Sargeant of Arms valvoa kieltoa arvokkuus" Harper sanoi. "Jäsenet täytyy poistaa niiden huput tai jättää lattialle."

Kongressiedustaja Rush poistettiin lattialta takia huppari. Se muka rikkoi sääntöjä ja jälleen osoitti tyhmyys päätellen mitä ihminen kuluu sijasta miten ne toimivat.

Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kongressiedustaja Gregg Harperin mielipiteitä tässä koko tragedia, mutta tämä täytäntöönpano epämääräinen säännön irtoaa tietämättömiä. Miksi ei salli viestin ja symboliikka huppari?

Katso koko juttu täällä:

Hänen Kongressin toimisto julkaisi koko teksti puheessaan:

Mr. puhuja, kuolema Trayvon Martin on amerikkalainen tragedia.

Liian usein tämä väkivaltainen teko toistuu kaduilla maamme.

Rotuun perustuvan profiloinnin on loputtava. Vain koska joku kuluu huppari, ei tee niistä roisto. Vain koska joku on nuori ja pukeutuu huppari ei tee niistä roisto. Vain koska joku on nuori musta mies ja jalassaan huppari ei tee niistä roisto.

Huppu pään ei tarkoita huppu päähän.

Kiitän nuoria kaikkialla tässä maassa, jotka tekevät kannanotto puseroita ja todellinen huligaaneja erityisesti niille, jotka tallata lakimme yllään virallinen tai lähes virallinen kaavut.

Raamattu opettaa meille Micah 6: 6-8, nämä sanat: "Hän on osoittanut teille, ihminen, mikä on hyvä; ja mitä Herra sinulta vaatii, vaan tehdä oikeudenmukaisesti, ja harjoitat rakkautta, ja olet nöyrä sinun Jumalasi? "

Ja Uudessa testamentissa, Luke 4: 18-20 opettaa meille nämä sanat: "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille. Hän on lähettänyt minut julistamaan vapautta vangituille ja näkönsä sokeille, asettaa sorrettuja ilmaiseksi. "

Kehotan kaikkia, jotka kuulevat nämä sanat noudattavat tätä oppitunnin. Jumala siunatkoon Trayvon Martinin sielu, hänen vanhempansa ja perheensä, ja Jumala siunatkoon meitä kaikkia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Toukokuu 20, 2017 | 22:21:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Aleksis Saukkonen
  Like 4   Dislike 2

Kannatan seiso maahan! Meidän täytyy pysähtyä taustanauhoja alas roistot !!! Olisin häpeissäni, jos olin Trayvon vanhemmat. Hämmentynyt toimien hän otti. Todisteet on selvä. Jopa poliisi paikalle ei pidättää hänet, koska todisteiden puutteessa. Syyttäjä pitäisi lopettaa taustanauhoja alas vihainen väkijoukot ja ja tukevat upseerit kentällä! Jos Trayvon oli valkoinen ja Zimmerman oli musta, tuntuisi samalla tavalla? Jos näin on, niin olet rasisti.

Toukokuu 21, 2017 | 00:42:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Arttu Hiltunen
  Like 1   Dislike 1

Tunnen todella nirso lukevat näitä artikkeleita tarkoitan on kirjailijoita jotka voi kirjoittaa kohtuullisen juttuja.

Toukokuu 21, 2017 | 05:25:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Villiam Kivi
  Like 1   Dislike 2

Jeesus Kristus tämä tapahtuu joka päivä jossain Yhdysvalloissa vain koska se on BLACK lapsi se on tehty kansallisten otsikoihin. Entä kaikki muut vanhemmat siellä, mitä koska ne eivät ole BLACK, oi niin se ei saa mitään huomiota. Tämä "F" ING presidentti meidän rasistisesti yhdessä hänen toinen musta Sidekicks. Äänestä tämä Hole ulos !!!!!

Toukokuu 21, 2017 | 08:13:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaarin Hollo
  Like 4   Dislike 2

Olen niin pahoillani menetyksestä poikasi, jotta marrtin perhe. oikeudenmukaisuuden tarjoillaan ja toivottavasti se tulee joitakin suuria muutoksia ihmisten asenteisiin ja lakia, joka on väärä Floridassa ja muita valtioita. pysäyttää viha

Toukokuu 21, 2017 | 11:30:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Kustaava Pietilä
  Like 0   Dislike 0

Lopeta mitä tapahtui välillä Trayvon Martin ja George Zimmerman levittää anti-gun / anti-itsepuolustusta garbadge. Tein video siitä, miksi sinun pitäisi oma ase itsepuolustukseen. Varo, jakaa sen, ja liittyä taisteluun pahaa anti-ase liikkeen.

Toukokuu 22, 2017 | 13:12:44 | myöhemmin 9 kuukautta
Kristiina Kilpeläinen
  Like 2   Dislike 1

Hei Harold, minun ainoa väite on, että hän meni Miesten Storesta tai joitakin hyväpalkkainen paikka ostaa että "huppari". Se ei ollut huppari; se oli harmaa, hyväpalkkainen velour villapaita hupulla. Ja en usko Trayvon oli yllään aurinkolasit. Voit kertoa totuuden, ongelma oli, että hän päätyi näyttämään vanha julisteita Unibomber, LOL! Mutta en silti ihailla mitä hän ei .. Kierrä joitakin parlamentin sääntöjä!

Toukokuu 22, 2017 | 14:15:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Reima Koivunen
  Like 2   Dislike 0

Oma kommentti vaatetus osoittaa, miten mekko käyttävät valheellista, tekopyhät kuin "Anteeksi" ja "pilkata", "kammata", "laittaa alas", "kiusaaja", "epäkunnioittavaa", "kidutus" ja murha kylmäverisesti "ketään, joka ei ole" hyvä ol poika "jäsen niiden kultti. Se on jatkunut on vuodesta orjuuden ja on edelleen käynnissä tai emme olisi ottaa keskustelun juuri nyt kun puhumme.

Toukokuu 22, 2017 | 20:57:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Hemminki Aartoma
  Like 2   Dislike 2

Kirjaudu tämän vetoomuksen samoin jos sinulla on aikaa. Kiitos, Susan

Toukokuu 22, 2017 | 22:51:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaarle Hirvonen
  Like 4   Dislike 0

 B. - Vastauksesi minun kommentti on täsmälleen mitä tehdä hinta teetä Kiinassa?

Toukokuu 23, 2017 | 05:40:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Soile Helminen
  Like 2   Dislike 2

Kun kaikki viha, joka sylki republikaanien Congresspeople noin muslimeja, naisten, huono, maahanmuuttajat, LGBT ihmiset, ja kenelle tahansa, joka ei sovi niiden muottiin - ja tämä on kaveri, joka saa potkuja pois talon lattiasta. Että täytyy tarkoittaa hän tekee jotain oikein.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha