Koko maa Be Marine Sanctuary

Aamu Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyvä uutinen, toivon, että tämä onnistuu Tämä on todella erinomainen Loistava idea smile Tämä kuulostaa hyvä askel. Hyviä uutisia! Kiitos. Kiitos,,,,

Jennifer Mishler, Ecorazzi

Yhä uhkia selviytymisen valtamerten laittavat kaiken elämän tällä planeetalla vaarassa. Leonardo DiCaprio äskettäin kysyi hänen soittaa pelastaa meret, "Mitä muuta on tärkeämpää meidän terveyttä ja hyvinvointia kuin meidän Oceans?" Vaikka kaupallinen kalastus ja pilaantumisen edelleen veronsa, myönteisiä askeleita tapahtuu.

Yhden vaiheen oli juuri ilmoittanut Rio + 20 YK: n kestävän kehityksen. Konferenssi oli äskettäin painopiste verran kiistelyä yli sen liha-täytetty valikosta huolimatta lihan on vaikuttaa merkittävästi ilmastonmuutokseen, mutta siellä oli hyviä uutisia. Malediivit on julkistanut suunnitelmat kääntää sen saaret osaksi maailman suurin merensuojelualueen.

Mukaan Global Post, kaikki 1192 saaret ovat varannon vuoteen 2017. "Haluan ilmoittaa tänään Malediivit tulee ensimmäinen maa tulla merensuojelualueen. Siitä tulee suurin yksittäinen merensuojelualueen maailmassa. Tämä politiikka mahdollistaa ainoa kestävä ja ympäristöystävällinen kalastus. Se jättää syvänmeren, kukkaro-seining ja muita vahingollisia tekniikoita ", ilmoitti presidentti Mohamed Waheed.

Kukkaro-seining, pyöreä verkko on sijoitettu noin suuri kalaparvia, niin verkko vedetään suljettu muotoinen pussi estää kalojen karkaamisen. Sitä käytetään usein kalaa kuten tonnikalaa, mukaan lukien yhä uhanalaisten tonnikalan. Muiden lajien meren elämää usein joutuvat tähän ja muihin suurten kalastusta "tahatonta sivusaaliina."

Baa Atoll, joka koostuu 75 Malediivien saarilla on jo UNESCOn biosfäärialue, mutta Waheed uskoo koko maa voi tulla suojelualueella, meren elämää. Mukaan PR Newswire, hän lisää "Tämä sitoumus kuvastaa kunnioitusta ainutlaatuinen luonto. Olemme ottaneet nämä toimenpiteet suojella koralliriutat, laguunit, korallisaarilla ja koralli hiekkarannat. Malediivit on toteuttaa kaikki tarvittavat toimet varmistaakseen tulevaisuutemme. "

Kuva pistetilanne: Flickr / Kansainyhteisön sihteeristö

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 27, 2017 | 17:18:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Kasperi Kaila
  Like 0   Dislike 0

Suuri, voin vain toivoa, että suunnitelma menee läpi loppuun asti.

Toukokuu 27, 2017 | 23:06:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Jasmiina Siirala
  Like 5   Dislike 1

Inhoan sanoa, kuulostaa liian ihanaa olla totta ........ Joten minä rukoilen, että se tulee olemaan.

Toukokuu 28, 2017 | 00:02:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Siimon Alanko
  Like 0   Dislike 2

Hyvä esimerkki muulle maailmalle ... toivottavasti. Toivon, että tämä get n lähetyksenä vähän enemmän, jotta se kuuli.

Toukokuu 28, 2017 | 00:56:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Anja Manninen
  Like 1   Dislike 1

Tämä kuulostaa ihana idea, ja iso askel oikeaan suuntaan, Kunnia Malediivien kansaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha