Koirat syövät ruohoa

Salme Alén Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ty Kiitos Kiitoksia jakamisesta! Kiitos jakamisesta.. Totesi, kiitos.

Yksi perheeni koirat tykkää livahtaa muutaman chomps ruohoa silloin tällöin, ja olin koskaan varma miksi. Vielä tärkeämpää on, ehkä, olen aina ihmetellyt, jos se oli OK. Olen tajunnut, että hänen koiransa vaisto kertoi hänelle "ruoho, yum, täytyy syödä", joten se oli luultavasti kunnossa. Mutta vain varmistaa, päätin tutkia sitä hieman pidemmälle.

Ensimmäinen kysymykseni oli, että olen nähnyt keskustellaan näillä sivuilla usein: Ovatko koirat lihansyöjä tai kaikkiruokainen? Encyclopedia Britannica toteaa, että koirat ovat todellakin kaikkiruokaisia, mutta siellä näyttää olevan paljon keskustelua tästä.

Arden Moore, kirjoittaja koiran käyttäytymistä Vastaus Kirja, toteaa myös, että koirat ovat kaikkiruokaisia, ja että he pitävät hieman erilaisia ​​niiden ruokavalio ja tietää arvo lisäämällä joitakin vihreiden valikkoon. Hei, ruoho.

Moore sanoo, että vaikka jotkut koirat syövät ruohoa ja heittää ylös jälkeenpäin, jotkut usein tehdä sitä ja älä heitä ylös. Ne voivat yksinkertaisesti pidä sen mausta ja tunne tarvetta lisätä joitakin karkearehua ateriansa. Tämä koskee enemmän niille koirille, jotka todella pureskella ja niellä ruoho terät perusteellisesti.

Ruoho voi toimia myös terveellistä tukea koirille järkyttää vatsat jotka täytyy puhdistaa järjestelmiään. Siinä tapauksessa, saatat huomata, että ne näyttävät melkein ahmaista ruoho ilman todella pureskelematta terät. Piikikäs pieni varret ärsyttää heidän vatsaan, vuoria ja aiheuttaa niiden oksentaa. Jos näin tapahtuu vain satunnaisesti, antaa luonnon kulkea omaa rataansa. Mutta jos koira on oksentelu päivittäin ja ei syö hyvin, ota yhteys eläinlääkäriin. Saattaa olla perussairaus Syy tähän käyttäytymiseen.

Ruoho on hieno koirille, kun se on vapaa torjunta, nurmikko kemiallisia tai muita haitallisia aineita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 21, 2017 | 16:30:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Marjut Isotalo
  Like 3   Dislike 2

Kissani ovat aina haluavat pureskella hieman ruohoa.

Toukokuu 21, 2017 | 20:14:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Touko Arvonen
  Like 1   Dislike 2

Minulla on 3 koiraa ja yksi että syö sitä eniten on minun AB ja hänellä on vatsavaivoja. Hän menee takana minun kukka puutarha löytää niitä pitkiä terät ruohoa, ei nurmikko ruoho. Olen aina ollut sitä mieltä jonkinlainen rauhoittava agentti heidän vatsansa. En vain pidä siitä, kun hän ei pureskella sitä. . . joka luo ongelmia tulee ulos toisesta päästä! LOL vain sano

Toukokuu 22, 2017 | 03:54:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Mira Hakkarainen
  Like 3   Dislike 1

No, se on melko yleistä täällä nähdä koirien syöminen heiniä aina silloin tällöin. Mukaan monet vanhimmat, joka on meidän vanhempien ikä, koirat tietää milloin ne ovat pahoinvointia ja ne pureskella heiniä ja sitten, oksentaa kaiken pois mikä saa heidät tuntemaan paremmin. Ja mielenkiintoinen seikka on, että mukaan "Wu Xing", joka tunnetaan myös viisi elementtiä Feng Shui, koirat kuuluu "Earth" elementti. Joten tämä on todennäköisesti syy, miten he onnistuivat parantaa omaa vatsa vaivoja aikoina tarpeiden

Toukokuu 22, 2017 | 10:56:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Raino Koskela
  Like 4   Dislike 0

En ole koskaan tuntenut koira, joka ei syö ruohoa, se ei ole koskaan tehnyt heille mitään pahaa.

Toukokuu 22, 2017 | 19:07:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Sointu Leinonen
  Like 5   Dislike 0

Se on kissoille, jotka hulluksi ruoho !!!! Ei niin kuin paljon koirille ... kiitos.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha