Koirat: Silent uhrit öljyntorjuntaan

Reeta Ruuth Elokuu 10, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koska pahuutta pentu myllyt tulevat paremmin tiedossa, yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä eläinsuojien pelastamaan koirat, jotka tarvitsevat asuntoja. Valitettavasti tämä lisääntynyt kiinnostus pelastus lemmikki tulee samaan aikaan, kun ihmiset, jotka ovat menettäneet työpaikkansa ja kotinsa takia talouden, on pakko luopua rakkaan eläimiä.

Mutta nyt meillä on uusi elementti: Persianlahden öljyvuoto. Vuoto on kasvanut huomattavasti määrä koiria - dubattuna hiljainen uhreja - jotka tarvitsevat hyviä koteja. Ja turvakodit loppumassa tila pitää ne. Ne liikkuvat paljon koirat ulos Persianlahden alueella, suojien ympäri maata.

Jos olet ajatellut lisäämällä jo koulutettu koira teidän perheelle, tekee vierailun paikalliseen löytöeläintaloon ja nähdä kuinka kauan kestää sinut rakastumaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Elokuu 11, 2017 | 01:39:07 | myöhemmin 1 vuosi
Kaarina Juntunen
  Like 2   Dislike 1

Ottaisin monia monia koiria, jos voisin varaa ja hoitaa niitä kunnolla !! En usko, että se kestää yli minuutin rakastua!

Elokuu 11, 2017 | 02:07:33 | myöhemmin 1 vuosi
Vilhelmi Mäkinen
  Like 1   Dislike 2

BP välittää BP he dont huolta Jonkin myös eläimiä, ne pitäisi maksaa nämä turvakoteja on niin täynnä palkka joten nämä eläimet saavat koteja, toivon he dont euth jokin näistä lemmikki koska tästä sotkusta mutta Oen ei koskaan tiedä, im vastaan ​​euthing koirat kaikki yhdessä, heidän on hetkiä, jolloin Ive nähnyt metsästäjät ammunta koiria syistä jotka olen metsästää nyt ei Dont ampua koira edessä häntä lainkaan, mutta sen smae ero he ottavat koiria suojien jotkut metsästäjät ampua koirat sen no win tilanne victum koirat ne kaikki

Elokuu 11, 2017 | 10:48:17 | myöhemmin 1 vuosi
Pauliina Hyppönen
  Like 5   Dislike 1

BP on tehnyt nämä lemmikki victums liikaa. mutta toisin kuin nämä ihmiset, jotka katsovat tarpeelliseksi lähteä koirien suojien en halua heidän tilanteessa lainkaan, mutta sitten taas im metsästys koira kennel jos sillä olen yleensä 60 koiraa Tänään olen noin 80, koska jotkut jossa jotkut päätetty dumpata heidän söpö Lil koirat minua, mutta toisin kuin nämä ihmiset voin ruokkia & Talopaketit koiria, mutta real deal Tämä on tulossa yö tamma paitsi BP vaan jokainen koski eläinten liian jotka dont alle seistä miksi he jäävät takana, toisin kuin nämä ihmiset, jos haluan getout koirien voin myydä joka koiran koira metsästäjien tehdä koirien täysin, mutta en halua, koska koirani ei alle seistä miksi theyve ollut päästää irti, mutta jokaisen oma tämä ei ole vaihtoehto minulle ollenkaan, mutta toiset se voi olla

Elokuu 11, 2017 | 11:08:55 | myöhemmin 1 vuosi
Kimmo Hakkarainen
  Like 3   Dislike 1

Toinen kohta B.P. ....... Tie kaverit ...... enemmän uhreja huolettomien piittaamattomuutta tavalla operarte. Kuinka monta kertaa olet pystyy rikkoo jonkun sydämen?

Elokuu 11, 2017 | 17:58:48 | myöhemmin 1 vuosi
Alarik Miettinen
  Like 4   Dislike 0

Katsotaanpa vetoomus Ken Feinberg, ylläpitäjä luvattu $ 20B BP vuoto rahastoon. Tuntuisi kohtuulliselta varattu muutama miljoonaa eläinsuojien rannikon maakunnat ja asianomaisille valtioille. Feinberg teki ihmisarvoista työtä 911 rahaston ylläpitäjä.

Elokuu 12, 2017 | 23:53:33 | myöhemmin 1 vuosi
Laimi Lahti
  Like 0   Dislike 1

Kuten kaikki enemmän sydämestä toimisi, voi rahaa ei ole ongelma be.I huomaamaan, että me kaikki olemme vastuussa hyvinvoinnista eläimiä, ne kuuluvat meille.

Elokuu 13, 2017 | 04:14:21 | myöhemmin 1 vuosi
Ilari Laitinen
  Like 0   Dislike 1

Uskon todella BP on tehostettava lautaselle täällä ja lahjoittaa muutaman miljoonan dollarin paikallisen PEAC auttaa hoidon nämä lemmikki. Myös, ehkä paikallinen PEAC voisi aloittaa "lemmikkieläinten ruoka" ruokakomero, Samanlaiset mitä tehdään ihmisille. Näin perheet voivat ei tarvitse luopua heidän lemmikki, koska voisi saada ruokaa ruokkia niitä. Ajatus vain.

Elokuu 13, 2017 | 09:19:27 | myöhemmin 1 vuosi
Kai Hartikainen
  Like 4   Dislike 0

Tunnen niin niin surullinen eläinten on joko hylätty tai luopunut heidän perheidensä ja laskeutumisen turvakoteja. Miellyttää kaikkia, hyväksyä lemmikki, vielä parempaa, antaa enemmän kuin yksi lemmikki. Sinulta iloinen teit.

Elokuu 13, 2017 | 14:47:33 | myöhemmin 1 vuosi
Ismo Koskela
  Like 2   Dislike 0

Annika, olen pahoillani sinun piti kestää tällaisia ​​ehtoja. Minäkin olen sanonut Voisin nukkua autossani ennen haluaisin luopua koirani. Minusta se on helppo sanoa, että kun et ole tässä asemassa. Tästä huolimatta, en tiedä tekisin mitä voisin pitää koirani ... ne eivät olisi ensimmäinen mennä, jos menetin työpaikkani joka on mielestäni näyttää olevan kyse joillekin ihmisille. Jos olisin, olisin syödä keittoa keittiö, joten voisin ostaa ruokaa heille. Olen kuullut organisaatiot, joka hoitaa oman koiran tai kissan tilapäisesti, kunnes sinua löytämään työtä tai talon tai mitä tarpeen saada takaisin jalat. Minulla on kaksi hyväksyttiin koiraa. Tietäen, että he ovat jo luovuttu ainakin kerran, se tappaisi minut on luopua niistä mutta lopulta haluan tehdä mitä on heidän etunsa .... aikana.

Elokuu 13, 2017 | 21:03:27 | myöhemmin 1 vuosi
Immo Itkonen
  Like 1   Dislike 0

Saanen myös huomauttaa, että tarhan henkilö todetaan selvästi lemmikit olivat ilmeisesti koteihinsa - niitä ei hylätty, omistajat tekivät parhaansa mukaan voisi ajatella. Nämä koirat ovat enemmän kyettävä toimimaan ja rakastava uudet omistajat kuin ne, jotka eivät koskaan kokenut rakkautta ollenkaan ... Vivian t miksi et kerro meille, miten teit asiat toimivat kun olit kadulla ja miten sait pois sieltä. Minun tapauksessani tapasin miehen, joka anna minun nukkua hänen olohuoneen lattialla ja käyttää puheessaan antaa ensin ihmisten hyödyksi ja myöhemmin minun työnantaja. Olin vain onnekas, koska olin nuori ja yhden - mies toivoi yli kiitokseni niin se oli ei ole ihanteellinen tilanne, mutta se oli alku.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha