Koira-ystävällinen Hotellit ja matkailu Vinkkejä

Hemminki Koskela Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos. Kiitos jakamisesta smile Kiitos paljon tietoa ty ty Kiitos jakamisesta.

Matkoilla minun kaksi tytärtä Delaware, päätin jäädä hieman B & B kutsutaan Lazy L Willow Creek että mainostettiin "koira-ystävällinen." Minulla ei ole koiraa, mutta minulla on kaksi tyttöä, jotka rakastavat koiria, joten ajattelin, että tämä voisi olla hyvä paikka oleskella. Plus, majatalo oli uima-allas, pelihuone ja vaihtoehto melonta viereisessä vuorovesi Marsh.

Saapuessaan, ei koira oli tarkoitus täplikäs. Kuten kävi ilmi, kaikki koirat ja niiden omistajat olivat ulos rannalla tai kävellään paikallinen merenrantakaupungeista Lewes, Rehoboth ja Dewey nauttia kesäkuun auringonpaisteesta. Mutta päivällisen yhteydessä kulmahampaat alkoi näkyä niiden ihmisten perässään. Oli Maggie, chesapeakelahdennoutaja, kaksi Corgis, Cornelia ja Corkin ja New Yorkin osavaltion pohjoisosassa perheen kolme, jotka olivat vähäisempiä koiriaan kaksi-yhteen. Olimme ainoat ihmiset majatalossa ilman koirat - näin yllytetään kieli-ja poskessa kommentti yhdestä koiran omistaja että lapseni olivat tervetulleita, kunhan ne olivat hihnat! Totuus on koiria ja lapset ovat luultavasti enemmän samankaltaisia ​​kuin ei samankaltaisia ​​ja se kestää erityisen hotelli todella asentaa joko. Ja mahtuu koiria, Lazy L B & B tekee.

Lazy L, koiria lähes kaikkialla, että ihmiset ovat - jopa vuodepaikkaa. On merkille jäljellä koiranomistajat että jos Fido tykkää nukkua sängyssä käytä koira levyn avulla voit suojata liinavaatteet. On myös selvästi merkityn koiran pyyhkeet joka huoneessa, sekä erityinen hauva suihku ulkopuolella on ylellinen hauva shampoo ja hoitoaine - ja jälleen erityinen koira pyyhkeet. Koirat kehotetaan aamiainen ja niitä kannustetaan käyttämään täysin aidattu suuri ruohoinen hauva aikavälillä. Maukkaita koiran herkut ovat saatavilla myös pikku hoitoon purkit.

Huoneessa on vieras käsikirja, joka tarjoaa suuntaviivat hauva etiketti yöpyessäsi hotellissa. Koska ei-koiran omistaja, olin hyvin vaikuttunut siitä, miten hyvin käyttäytyviä kaikki kulmahampaat olivat, joten ilmeisesti on olemassa sellainen asia kuin hauva etiketti - ja se toimii. Aamiaisella tänä aamuna, meillä oli kahdeksan koiraa ruokailu meidän kuistilla ja kaikki olivat hyvin käyttäytyviä. Muistutettakoon, lapseni olivat hyvin käyttäytyviä liian.

Osoittautuu on hauva hotelli on hyvää liiketoimintaa. Kun omistajat Lazy L, Joanne ja Debbie, osti majatalo yksitoista vuotta sitten, ne, kuten lemmikkieläinten omistajat itse, halusi avata pohjakerroksessa koirille, mutta sitten he päättävät mennä Full Monty ja avaa koko majatalo koirille ja niiden omistajat. Tämä oli erinomainen liike päätöstä, koska ei ainoastaan ​​ne ovat lähes aina täynnä, mutta heillä on paljon omistettu asiakkaita, jotka palaavat vuosi vuoden jälkeen.

Monet hotellit, varsinkin motellit, hyväksyy koiria, mutta avautumassa kulmahampaat on yleensä jälkikäteen. "Mitä pidän noin Lazy L B & B", sanoi Maggien omistaja, Warren Risk Pennsylvania, "on että Lazy L kokonaan on koiran omistajille ja heidän tarpeita ajatellen." Toinen suojelija majatalossa kommentoi, että toisin Lazy L, monet hotellit, jotka vievät koirat antavat sinulle rumin ja vanhin huone, joka ei yleensä ole miellyttävä kokemus.

Vierailumme aikana, olemme myös oppineet, että ranta-alueella Delaware on erittäin koira-ystävällinen, American standardit. On olemassa monia ravintoloita, jotka sallivat lemmikkieläinten omistajia tuomaan koirat syömään, ja on olemassa lukuisia lemmikkieläinten istuu palveluja, groomers ja jopa tee-se-itse Wag ja pestä. New Jerseyn Ocean City, joka on aivan rajan on sitä vastoin erittäin lemmikki epäystävällinen. Niin, se ei ole yllätys, että koiranomistajat, kuten ne tapasimme Lazy L Tuhansia laulaa kiitosta tämän alueen koira-ystävällinen politiikkaa, koska se ei ole hauskaa jättää joku perheenjäsenten myöhästyi, kun lähdet lomalle, vain koska s / hän on on nelijalkainen, hännän Waggin "piski.

Joten, jos tämä artikkeli on innostava voit matkustaa koiran kanssa, mutta Delaware on liian kaukana ja ajaa, harkita vierailulla kaksi suurta sivustoja, jotka luettelo lemmikkiystävällinen hotellit ympäri maailmaa: BringFido.com ja PetsWelcome.com. Molemmat sivustot avulla käyttäjät voivat etsiä lemmikkieläinystävällinen hotellit missä he aikovat vierailla. PetsWelcome on loistava ominaisuus, jonka avulla voit etsiä "reitti" ja löytää paitsi lemmikkiystävällinen hotellit, mutta myös muita palveluja, kuten hätätilanteessa eläinlääkäreitä alueella olet vierailulla. BringFido on lisäominaisuudeksi avulla voit etsiä paikallisia koira puistoja, retkeilyreitit ja rannat sekä koira-ystävällinen leirintäalueilla ja Lomakohde.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Kesäkuu 6, 2017 | 23:34:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilta Kiiskinen
  Like 0   Dislike 0

Tämä on informatiivinen blogi, jonka olen saanut, että tiedot, jotka halusin saada. Schaumburg il ravintoloita

Kesäkuu 8, 2017 | 07:05:38 | myöhemmin 9 kuukautta
Toini Alanko
  Like 0   Dislike 1

Toivotan enemmän paikkoja olivat eläinystävällisten ....

Kesäkuu 8, 2017 | 09:41:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Jalmar Hietala
  Like 4   Dislike 2

FYI: Luin juuri tänään Wallstreet lehdessä, että jotkut lentoyhtiöt ovat nyt latauksen $ 100 + tuoda lemmikkisi kuin kuljettaa-.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha