Kohtele lapsesi melko

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kohtele lapsesi melko

Yksi kirjoittamattomia lakeja perhe-elämän on, että lahjakkuus ja kyky jakautuvat epätasaisesti siblings.In useimmissa perheissä on yksi lapsi, joka näyttää enemmän kuin hänen osansa kyky. Kaikki nämä lapset kääntää kätensä - olipa se koulutyön, urheilu tai seurusteluun - tehdään onnistuneesti ja vaivattomasti.

Jos sinulla on tällainen lapsi sitten on oikeudenmukainen veto sinulla on myös lapsi, joka taistelee samoilla alueilla. Näille lapsille, onnistumiselle vie enemmän vaivaa ja pitoisuus kuin se heidän sisarus. Se on turhauttavaa ja ajoittain, sydäntäsärkevä katsella lapsi taistelua saavuttamaan edes keskinkertainen tasoilla koulumenestys, heidän urheiluun tai vapaa-ajan toimintaa. Se on vaikeampaa vielä kun tietää, että vaikka kuinka lapsesi yrittää he vain eivät voi olla yhtä menestyksekäs kuin niiden sisarus saa kaiken kunnian ja huomionosoituksia.

Ole realistinen, mitä jokainen lapsi voi saavuttaa, pitää odotukset sopusoinnussa niiden kyky ja välttää vertailuja välillä sisarukset. Tässä muutamia ajatuksia jos olet vanhemmuuden lapsi jossa menestys, koulussa, urheilu- ja muiden yhteisten lasten toimintaa, ei vain tule luonnostaan.

 • Olla lapsesi cheerleader. Lapset, jotka joutuvat työskentelemään todella vaikea saavuttaa tarvitsevat jonkun elämässään joka pystyy kasvattamaan itseluottamusta, varsinkin kun he ovat vaikeuksissa. Tee kohua pieni onnistumisia, jotta he voivat paisua rintaansa silloin tällöin.
 • Keskittyä teidän kommentteja panos, parannus ja ponnisteluja. On vaikea ylistää lapset kun tulokset eivät ole siellä, mutta voit aina keskittyä teidän kommentteja niiden panos joukkueen sijasta potkiminen voittomaalin, parannuksia esitetään käsittelyssä tai vaivaa he tekevät taidetta.
 • Muista, että pysyvyys maksaa. Lapset, jotka jatkuvat oppia tärkeitä elämän oppitunti - eli menestys useimmissa yrityksissä vaatii ponnistelua. Ne lapset, jotka purjehtivat lapsuuttaan nostamatta hiki voi kamppailla kun lopulta heillä on työskenneltävä pitkään ja hartaasti menestyä.
 • Auta lapsia tunnistamaan omat vahvuutensa. Lapset ovat kuin kapealla markkinoijat - ne määrittelevät itsensä heidän vahvuutensa. "Olen hyvä lukija", "Olen urheilullinen", "Olen todella hyvä art" - nämä ovat muutamia tarroja lapset käyttävät. Kun he siirtyvät nuoruusiässä, useita vaihtoehtoja menestyksen avaa, niin auttaa heitä löytämään yksi tai kaksi aluetta he nauttivat ja voi helposti saavuttaa menestystä.
 • Älä laita kakaroita jalustat. On vaikea elää varjossa supertähti, joten välttää valtava häly saavutukset tietyn lapsen; se tekee elämän vaikeaksi niille, jotka seuraavat. Tunnustetaan tuloksia, mutta tasapaino että keskittymällä yhtä pyrkimyksiä samoin.
 • Nostaa lapset jotka löytää elämän tuulta on helppoa. Kuitenkin, vanhemmuus lapset jotka kestää kauemmin kypsyä, tai lapsia, jotka on otettu 110 prosenttia vaivaa saavuttaa, on haastava. Raising perhe altavastaaja edellyttää vanhemmat keskittyä lasten vahvuudet, olla antelias kannustusta ja realistiset mutta myönteisiä odotuksia menestyksen.
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha