Kognitiivinen käyttäytymisterapia Painonpudotus Vihjeitä

Sirpa Salminen Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 30 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Meg Brannagan

Kognitiivinen käyttäytymisterapia käyttää ajattelu ja perustelut auttaa muuttamaan käyttäytymistä. Sitä ei pidetä vain menetelmä "positiivinen ajattelu", vaan keskittyy tasapainoisen ajatuksia ja miten ne edistävät tilanteeseen. CBT voidaan käyttää yhdessä ruokavalion ja liikuntaa laihtuminen.

Mukaan painon kontrollointia tietoverkko, 68 prosenttia ihmisistä Yhdysvalloissa pidetään ylipainoisia, yli 33 prosenttia näistä ihmisistä luokiteltu lihavia. Laihdutus ja pitää se pois pitkällä aikavälillä voi olla erittäin vaikeaa, koska ihmiset yleensä palaamaan tavanomaisesti negatiivinen malleja syömisen. Ylipainoon ja lihavuuteen liittyy lukuisia kroonisia terveysongelmia, joista monet voidaan välttää tai merkittävästi vähentää hallitsemalla paino tasoilla. Käyttämällä CBT samalla positiivisia fyysisiä muutoksia, saatat olla todennäköisempää onnistua pysyvä laihtuminen.

Kuinka se toimii

Kun yrität laihduttaa, CBT voi auttaa sinua harkita motiiveja ylensyöntiä ja voittaa ajatukset, jotka vievät sinut pois tekemästä oikeita valintoja. Käyttäytymiseen terapeutti tai valmentaja voi auttaa sinua opettaa CBT ja antaa ohjeita tehdä hyviä valintoja. Voit oppia, miten sisällyttää terveellisiä ruokailutottumuksia oman elämäntavan, ja miten kehittää liikunnan suunnitelma ja aikataulu seurata kuinka usein olet työskennellyt ulos. Nämä elämäntapa muutokset käytetään yhdessä CBT, jotta korkeampi menestys. Tavoitteena on muuttaa elämäntapasi ja fyysistä tavat ja tukemaan näitä muutoksia kautta ajattelua.

Voit tavata terapeutin tai käyttäytyminen valmentaja kerran viikossa, vaikka jotkut ihmiset saattavat tarvita säännöllisempää. Jotkut terapeutit tarjoavat viikoittain kokouksiin henkilökohtaisesti mutta ovat saatavilla myös kontakteista sähköposteja tai puheluita jos huomaat, että olet kamppailee. Terapeutin auttaa analysoimaan missä tilanteissa huomaat järkeistämällä epäterveellistä käyttäytymistä. Hän voi sitten opettaa sinulle miten järjestellä ajattelu sopimaan laihtuminen tavoitteet. Esimerkiksi, saatat olla kiusaus syödä liikaa juhlissa, järkeistämisestä, että se on juhla, joten sinun anna itsesi huijata yhden kerran. CBT, voit oppia muuttaa ajattelun tapoja harkitsemaan seurauksia käytöstäsi ja muistaa yleisten tavoitteiden. Voit yhdistää tämän ajattelun kanssa terveellisiä ruokailutottumuksia lähentyä tavoitteesi paino.

Prosessi

Liiton mukaan kognitiivisen ja Behavioral Therapies, CBT on eräänlainen hoitotoimenpiteitä joka on tehokas hoidettaessa monia erilaisia ​​psyykkisiä häiriöitä. Lisäksi CBT voi auttaa sinua laihtua opettamalla sinua:

  • Selvitä, kuinka ajatuksesi vaikuttaa tunteita, sekä negatiivisesti ja positiivisesti
  • Ymmärrä ero ajatuksesi ja tunteesi ja miten se vaikuttaa teidän ruokailutottumukset
  • Harkita muita perusteita torjua joitakin automaattisia, negatiivisia reaktioita syömiseen
  • Opi murtautua negatiivinen ajattelu kuviot kun ne tapahtuvat korvata ne myönteisiä mielikuvia

Vaikka voit työskennellä kognitiivinen terapeutti auttaa sinua saavuttamaan oman painon tavoitteita, sinun on silti oppia monia taktiikoita tehdä työtä itse. Koska olet vastuussa omia ajatuksia, voit oppia CBT tekniikoita käyttää, harjoitella niitä omalla, ja sitten tavata terapeutin keskustella tuloksia ja laihtuminen edistystä.

Tekniikat

Judith Beck, PhD., Johtaja Beck instituutin Kognitiivinen terapia ja tutkimus, todetaan, että on olemassa useita onnistuneita CBT tekniikoita, jotka voidaan sisällyttää ruokavalio ja liikunta hoito, jotka voivat auttaa sinua entistä onnistunut laihdutus ja pitää se pois:

  • Koulutuspalvelujen miten muokata lähestymistapoja vastauksena negatiivinen ajatus malleja noin syöminen
  • Seuranta ympäristö ja suunnittelua eteenpäin aikoina, kun et voi kamppailla ylensyöntiä
  • Käyttämällä ruokavalio valmentaja tai terapeutti aluksi ja sitten vähitellen siirryttäessä tukeva ystävä, joka voi pitää sinut vastuussa oman painon ylläpitoon
  • Kokeilujen nälkäisenä tai ottaa himo, niin opit, että sinulla ei tarvitse pelätä nälkäisenä
  • Kirjoittaminen alas taitoja olet oppinut ja taktiikat käyttää niin, että voit tehdä pysyviä elintapojen muutoksia, pitää painon pois pitkän aikavälin

Mindfulness

CBT auttaa sinua olemaan tietoinen syöminen käytäntöjä olemalla tietoinen paitsi kuinka paljon syöt, mutta miksi syöt. Voit syödä pois tylsyydestä tai masennusta, pikemminkin kuin todellinen fysiologinen nälkä. By miettiä syitä syöminen, voit määrittää, jos todella tarvitset ruokaa nälkä tai jos syöt tunnesiteet. Voit syödä vain, jos sinusta tuntuu fyysisesti nälkä, ja vähentää yleistä saanti, joka johtaa sinut lähemmäksi laihtuminen maalia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha