Kääntäminen ja Running yksinkertainen ohjelma

Aukusti Eronen Tammikuu 27, 2017 Teknologia 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

  • Tässä on, miten koko sekvenssi näyttää pääteikkunassa:

Tietokone ikä on tullut jäädäkseen. Kotitaloudet ja yritykset kaikkialla maailmassa käyttävät tietokoneita tavalla tai toisella, koska tietokoneet auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä suorittamaan monenlaisia ​​tehtäviä nopeus, tarkkuus ja tehokkuus. Tietokoneet voivat suorittaa kaikenlaisia ​​tehtäviä aina käynnissä animoitu 3D grafiikka sovellus taustaäänet laskettaessa määrä lomapäiviä olet tulossa käsittelyyn palkkasumman Fortune 500 yhtiö.

Kun haluat tietokoneen suorittaa tehtäviä, voit kirjoittaa ohjelma. Ohjelma on käskyjonon jotka määrittelevät tehtäviä tietokoneen suorittamaan. Tämä oppitunti kerrotaan, miten kirjoittaa, kääntää, ja ajaa yksinkertainen ohjelma kirjoitettu Java-kielellä, joka kertoo tietokoneen tulostaa yhden rivin merkkijono konsolin.

Mutta ennen kuin voit kirjoittaa ja koota ohjelmia, sinun täytyy ymmärtää, mitä Java on, ja asettaa tietokoneen ylös ajaa ohjelmia.

Sanaakaan Java Platform

Java koostuu Java Application Programming Interface ja Java 1 virtuaalikoneen.

Java API ovat kirjastojen käännetty koodi, jotka voit käyttää ohjelmia. Ne voit lisätä valmiita ja muokattavissa toiminnallisuutta säästää ohjelmoinnin aikaa.

Yksinkertainen ohjelma tällä oppitunnilla käyttää Java API tulostaa rivi tekstiä konsoliin. Konsoli tulostus valmiudet annetaan API valmis voit käyttää; annat tulostettava teksti.

Java-ohjelmia ajetaan toinen ohjelma nimeltä Java VM. Jos olet perehtynyt Visual Basic tai toisella tulkita kieltä, tämä käsite on luultavasti tutulta. Sen sijaan, käynnissä suoraan oma käyttöjärjestelmä, ohjelma tulkitsee Java VM varten oma käyttöjärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että tietokonejärjestelmään Java VM asennettuna voi suorittaa Java-ohjelmia riippumatta tietokonejärjestelmässä, johon hakemukset alun perin kehitetty.

Tietokoneen

Ennen kuin voit kirjoittaa ja suorittaa yksinkertainen Java-ohjelma tämän oppitunnin, sinun täytyy asentaa Java tietokoneen järjestelmässä.

Java on saatavilla maksutta Java kotisivuilta. Voit valita JAVA® 2 Platform ohjelmisto Windows 95/98 / NT tai Solaris. Lataussivu sisältää tiedot sinun täytyy asentaa ja konfiguroida Java kirjoittaa ja Java-ohjelmia.

Huomautus: Varmista, että olet Java asennettu ja konfiguroitu järjestelmään ennen kuin yrität kirjoittaa ja suorittaa yksinkertainen ohjelma esitellään seuraavaksi.

Ohjelman kirjoittaminen

Helpoin tapa kirjoittaa yksinkertainen ohjelma on tekstieditorilla. Joten, käyttäen tekstieditori valintasi, luo tekstitiedoston jossa on seuraava teksti, ja varmasti nimetä tekstitiedoston ExampleProgram.java. Java-ohjelmat ovat isot ja pienet kirjaimet, joten jos kirjoitat koodin itse, kiinnitettävä erityistä huomiota arvo.

// Hyvin yksinkertainen esimerkki

luokan ExampleProgram {

    julkinen staattinen void main {

         System.out.println;

    }

}

Kääntäminen Ohjelma

Ohjelma on muunnettava muotoon Java VM voi ymmärtää niin tahansa tietokoneessa, Java VM voi tulkita ja suorittaa ohjelman. Kääntäminen Java-ohjelma tarkoittaa, että otetaan ohjelmoija luettava teksti oman ohjelman tiedoston ja muuntaa sen bytecodes, jotka ovat alustasta riippumaton ohjeet Java VM.

Java-kääntäjä vedotaan komentoriville Unix ja DOS shell käyttöjärjestelmiä seuraavasti: javac ExampleProgram.java

Huomautus: Osa kokoonpano prosessin perustamiseen Java on perustamassa luokan polku. Luokka polku voidaan asettaa joko -classpath vaihtoehto javac kääntäjä komento ja java tulkki komento, tai asettamalla CLASSPATH muuttujan. Sinun täytyy määrittää luokan polku osoittamaan hakemistoon, jossa ExampleProgram luokka on niin kääntäjä ja tulkki komentoja voidaan löytää sen.

Tulkkaus ja ohjelman ajamista

Kun ohjelma onnistuneesti kokoaa osaksi Java bytecodes, voit tulkita ja käyttää sovelluksia kaikissa Java VM, tai tulkita ja suorita sovelmia millä tahansa selaimella, jossa Java VM rakennettu kuten Netscape tai Internet Explorer. Tulkkaus ja käynnissä Java-ohjelma tarkoittaa vetoamalla Java VM tavu koodi tulkki, joka muuntaa Java tavu koodit alustasta riippuvainen koneen koodit, jotta tietokone voi ymmärtää ja suorittaa ohjelman.

Tässä on, miten koko sekvenssi näyttää pääteikkunassa:

Yhteinen Compiler ja tulkki ongelmat

Jos sinulla on vaikeuksia koota tai käynnissä yksinkertainen esimerkki tämän oppitunnin, katso yhteisen Compiler ja tulkki ongelmat oppitunti Java Tutorial vianetsintäohjeet.

Koodi Kommentit

Koodi kommentit sijoitetaan lähdetiedostot kuvaamaan mitä tapahtuu koodin joku saattaa lukemisen tiedoston, kommentoida-out riviä koodia eristää lähde ongelma virheenkorjausta varten, tai tuottaa API-dokumentaation. Tätä varten Java tukee kolmenlaisia ​​Kommentit: kaksinkertainen viiltää, C-tyyli, ja asiak kommentteja.

Kaksinkertainen vinoviivat

Kaksinkertainen viiltää käytetään C ++ ohjelmointikieltä, ja kertoa kääntäjä hoitaa kaiken viiltää loppuun rivin tekstinä.

// Hyvin yksinkertainen esimerkki

luokan ExampleProgram {

   julkinen staattinen void main {

       System.out.println;

   }

}

Doc Kommentit

Voit luoda dokumentaatio ohjelman, käytä doc kommentit liittää riviä tekstiä javadoc työkalu löytää. Javadoc työkalu etsii doc kommentit upotettu lähdetiedostot ja käyttää nämä huomautukset tuottaa API-dokumentaation.

/ ** Tämä luokka näyttää merkkijono osoitteessa

* Konsoli.

* /

luokan ExampleProgram {

   julkinen staattinen void main {

       System.out.println;

   }

}

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha