KKK Aikataulut Rally South Carolina Statehouse perustelut

Tomi Kuusela Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta.

Kuten kirkot polttaa poikki Etelä, voimakas keskustelu yli näytöt Konfederaation lippu tarttuu maa, ja yhteisöt haudata uhreja kirkon ammunta Charleston, SC, että rokkasi kansakunnan, KKK on päättänyt tulla sekoitetaan.

South Carolina luvussa Kanta White Knights suunnittelee ralli vedoten South Carolina Statehouse Columbia, SC organisaatio, luokitellaan viha ryhmän Southern Poverty Law Center, on selvästi yrittää lietsoa sen protestin vastaan ​​hallitus se väittää on "yrittää poistaa valkoinen kulttuuri ja perintömme oikealle ulos historian lehdille kirjoja." kuvernööri Nikki Haley on puhunut vastaan ​​ralli, mutta kuten näyttö Konfederaation lippu statehouse syistä, hänen kädet ovat sidotut, kun se tulee tehdä asialle jotain.

Yllättävän, jopa vihaa ryhmät voivat hakea lupia rallissa statehouse, jossa ainoa este protesteja on tapahtumien aikataulu - Kanta White Knights valittu 18 heinäkuu niiden ralli päivämäärä, ja että päivä oli avoin, joten South Carolina Talousarvio ja Control Board työnjohtaja Brian Gaines joutui myöntämään niiden pyynnöstä. Mukaan politiikkaan virkansa, poliittinen ideologia ei ole vastike hyväksyessään rallit. Sekä spontaani ja hyväksytty mielenosoituksia - varsinkin, Bree Newsome n poistaminen etelävaltioiden lippu - lukuisia puolin keskustelun on tapahtunut sillä perusteella jo, mutta tämä voisi kääntää ruma.

Yhdysvallat on meneillään takkuinen ja stressaavaa ajan racialized vihaa kuin yhteisöt väri eri puolilla maata kokemus poliisin ampumista ja muu väkivalta, nousemassa protesteja vaihtelevan luonnon. Välillä joukkokokoukset, spontaani protestit, lasketaan lobbaus ja muita toimia uhma, yhteisöt väri pakottaa rasismin julkisuuteen ja painostaa maata on keskustelua rotu. Laajeneminen etnisten jännitteiden Yhdysvalloissa tuntuu historia toistaa itseään - myöten kirkon polttamista syyllistyvät valkoisen rodun ryhmät kansalaisoikeuksien aikakaudella - ja KKK toivoo hyödyntää ongelma ralli laskettu kärjistyä kysymys.

Mukaan järjestäjät, kanta-White Knights keskustelee orjuus tapahtuman julkisia perustein, ja sitten eläkkeelle yksityiselle omaisuudelle varten "cross valaistus," kohtelias kiertoilmaus rajat polttaminen, yksi tunnusmerkki liikkuu Klan rallit. Kanta Valkoinen ritarit ovat erikseen nimetylle Dylan Katto, Charleston ampuja, kuten "soturi" ja epäilemättä kunniaksi hänen toimintaa ralli samoin.

Sallimalla rallit, jotka heijastavat poliittista uskomus saattaa tuntua teko suojella sananvapautta ja varmistaa, että virkamiehet eivät sensuroida uskomuksia ne eivät ole samaa mieltä. Kuitenkin korkein oikeus on asettanut selkeän ennakkotapauksen käsitellään vihanlietsontaa, mukaan lukien puhe laskettu yllyttää väkivaltaan, kuten todennäköisesti kyse heinäkuun 18. Lisäksi South Carolina virkamiehet ovat yleisen turvallisuuden mandaatti, ja ralli, jotka voitaisiin täyttää lukuisia KKK jäsenten ja counterprotesters voisi puolestaan ​​erittäin vaarallinen osallistujille. Vaikka Gaines ei ehkä hylätä pyynnön sillä perusteella, että hallitus suhtautuu myönteisesti ihmisten ääniä kaikkien poliittisten vakaumusten - vaikka ne hallitus katsoo vastenmielinen - se on voitava pysäyttää protesti niiden sisältämän vaaroista.

Se, että se ei ole on huolestuttava merkki siitä, että ainakin osa South Carolina virkamiehet eivät sitoutunut toimimaan rasismia ja historiallisia kysymyksiä ympäröivä kilpailu valtion. Sananvapautta kuin taataan perustuslaissa luvan ilmaus kaikkien poliittisten näkemysten - ja velvoittaa hallitusta kunnioittamaan pikemminkin kuin kuristaa nämä näkemykset - mutta kun puhe on uhka, kuten KKK tekee huutamalla "tulipalo" tungosta ralli , on aika suositella muutoksen paikka.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 24, 2017 | 22:06:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Martti Lahti
  Like 0   Dislike 1

Pourquoi tant de Haine? Nous sommes tous des asukasta de la Terre. Peu importe la Couleur de la peau, le Niveau sosiaalinen, le sexe. La façon de vivre de chacun doit être respectée keitä que l 'on respecte la vie. Viha entraîne Viha. Paix dans le monde !!!!!!

Toukokuu 25, 2017 | 03:19:53 | myöhemmin 9 kuukautta
Jesse Lahti
  Like 1   Dislike 0

Joten Klan käytetään myös hyökätä republikaanit Paluumatkalla, kun he olivat puolueen Lincoln? Jos he edelleen murhaavat republikaanit tänään, olen melko varma, että pääsisi eroon hyvä osa KKK.

Toukokuu 25, 2017 | 07:36:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Marja-Liisa Junnila
  Like 2   Dislike 0

Darren W., Kiva linkki. Kun pääkohde Klan on aina ollut mustat, harvat tietävät, että he myös kohdennettuja republikaanit, katoliset, juutalaiset, maahanmuuttajat ja ammattiliitot.

Toukokuu 25, 2017 | 11:39:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Vesa Lehtonen
  Like 1   Dislike 2

Inhottava. En voi ymmärtää, miten jotkut ihmiset ovat täynnä vihaa "vain siksi" ...

Toukokuu 25, 2017 | 17:19:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Naima Manninen
  Like 0   Dislike 0

Se on niin valitettavaa, että monet ihmiset voi nähdä, että ihmiset ovat vain ihmisiä. Sillä ei ole väliä mitä väriä on ulkopuolella, olemme kaikki samaa sisäpuolella.

Toukokuu 27, 2017 | 00:36:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Jari Juntunen
  Like 0   Dislike 2

Kai tämä jatkuu kunnes todella uusia järjestelmiä rauhanomaisen Multiculti yhteiseloa ja ehdoton perustulo KAIKKIEN on perustettu Yhdysvalloissa ... Ja muissa maissa ympäri maailmaa samoin. Times, ansioita ja elinoloja ovat muuttuneet - rajusti - ja vaativat upouusi järjestelmiä ...

Toukokuu 27, 2017 | 06:10:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Jeremias Auvinen
  Like 5   Dislike 2

Olen niin pahoillani, että on vielä ihmisiä KKK

Toukokuu 27, 2017 | 12:32:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Saila Tuomela
  Like 0   Dislike 0

Oma tunne on kaikki vihaavat jäsen ei pitäisi voida omistaa aseita !! NRA tulisi poistaa jäseniä, jotka ovat jäsen vihaa ryhmä kuten KKK. KKK on tappanut 1000s amerikkalaisista vain siksi ihonvärinsä! Konfederaation lippu on kyse orjuudesta. Konfederaation valtio oli kyse orjuudesta !!! Miten kukaan voi tuntea hyvä orjuudesta?

Toukokuu 27, 2017 | 13:55:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Aato Huuskonen
  Like 1   Dislike 0

Jokainen KIVUTONTA yksilö, on vain yksi ainutlaatuinen solu FYSIKAALISET Living Body of Divine. On hävytöntä, että paha vähemmistö vähemmistön harkita niillä mitään oikeuksia, vertauskuvallisesti, "katkaista nenä, jotta huolimatta kasvot".

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha