Kiusaaminen, Lihavuus ja Nuori Cook

Tuire Paasilinna Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiva Super Kid - BRAVO! Hyvä artikkeli! suuri tarina! Suuri lapsi! Kiitos smile Kiitos. Kiitos.

Kiusaaminen, lasten lihavuuden, opetus lapset valmistella ja syödä terveellistä ruokaa, teknologia ja oppiminen: Tämä tarina koskettaa kaikkia näitä. Kaksi vuotta sitten, Marshall Reid Sanford, North Carolina, oli kymmenen vuotta vanha ja neljännellä luokalla. Hänen BMI oli 32.3. Kun toinen lapsi kertoi hänelle yksinkertaisesti "olet rasvaa," Marshall päätti ryhtyä toimiin.

Kuten New York Times kertoo, Marshall kertoi äidilleen, Alex Reid, että hän halusi tehdä "vastakohta" Super Size Me "ja yrittää mitä hän kutsui" annoskoko Me ": Toisin kuin Morgan Spurlock n dokumentti haitallinen vaikutukset kuukauden syövät vain McDonald'sin, Marshall ja hänen äitinsä haudottu suunnitelma tehdä YouTube-videoita Marshall ruoanlaitto uusia aterioita. Nämä videot oli tarkoitus auttaa osake Marshall pyrkimykset isänsä, armeijan everstiluutnantti Dan Reid, joka oli sitten sijoitettu Irakissa.

Marshall teki noin 140 videoita ja pian oli "vaatimaton fan club." Sitten CNN ja "Nate Berkus Show" ja kirjallisuuden agentti tuli soittaa. Marshall ja hänen äitinsä ovat nyt laatijat "annoskoko Me: Kid-Driven suunnitelma Terve Perhe", joka kertoo New York Times, on yhtä paljon "tuki rakastava perhe, koska se on noin vähärasvainen vaihtoehtoja. "Marshall jalkapallo-pelissä isosisko, Jordania, lopetti syömisen joitakin roskaruoka hän pystyi kuluttamaan ilman lihoo ja hänen isänsä alkoi lenkkeily Irakissa. Nyt takaisin valtioissa, Dan Reid ja Marshall mennä kuntosalille yhdessä kolme kertaa viikossa 05:30. Perhe aikoo ajaa koko Yhdysvaltain aikana seitsemän viikon loma tänä kesänä, matkustavat käytetään Airstream.

Korostaa perhe-elämän 21. vuosisadalla - pahentaa Dan Reid ulkomailla käyttöönottoja - osaltaan Marshallin kamppailee hänen painonsa ja ruoka, joka oli lohtua muodossa paahtopaistia hash, keksejä ja kastike:

Vaikka Alex haistaa mausteet, hän luettelee tekosyitä että sulki silmänsä hänen poikansa paino-ongelmia. Hänen miehensä oli ylipainoisia kuin lapsi, mutta hän kasvoi ulos siitä; hän halusi uskoa, että Marshall olisi myös. Aikana miehensä käyttöönottoja, hän ajoi Jordan tunti harjoitella tai pelejä, odottaa lähes kaksi tuntia, ja ajamassa kotiin, vähintään neljä kertaa viikossa, kuutta kuukautta vuodessa, aina Marshall autossa, usein munching on Carmel maissi. "Jumala anteeksi", hän sanoi. "Minun olisi pitänyt lähtenyt minun takapää tehdä piknik."

Marshall, perheaterioita merkitsi jotain laatikko vuosia. Todellakin, kuinka usein on mitä Alex Reid kutsuu "boxed jotain" tyypillinen illallinen lapsille tänään, harried perheet työssäkäyville vanhemmille ja hektinen koulun jälkeen aikataulut urheilu käytäntö ja muuta toimintaa?

Oletan se kuulostaa typerä, mutta rakastava tukea ja halukkuutta perheenjäsenten kesken muuttamaan ruokailutottumuksiaan edes vähän voi mennä pitkälle. Marshallin tarina osoittaa, rasvaa ei tarvitse olla meidän kohtalo eikä kohtalo lapsille kasvaa maailmassa, jossa pikaruokaa, jalostettuja elintarvikkeita ja "boxed kaiken" kutsuu joka kolkassa.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Taapero Birthday Party Ideat
Seuraava artikkeli Miksi kyyneleet ovat Salty
Kommentit (2)
Tammikuu 13, 2018 | 17:17:10 | myöhemmin 1 vuosi
Mailis Ikävalko
  Like 0   Dislike 2

Erinomainen ajatus ryhtyä toimiin ja tehdä muutoksia.

Tammikuu 13, 2018 | 19:21:38 | myöhemmin 1 vuosi
Anssi Heinonen
  Like 0   Dislike 2

Miten uskomattoman vaikuttava, kypsä ja surullista, että tällainen lapsi pystyi hallita hänen olosuhteissa, ruokailutottumukset ja tehdä tällaisia ​​elämää muuttaa päätöksiä, jotka vaikuttivat hänen koko perheensä. Toivotan hänelle onnea ja toivon, että hän on edelleen roolimalli muille.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha