Kissan Rivalry ja Aggression

Terho Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kelly Roper

Kissan kilpailu ja aggressio voi tulla todellinen ongelma, kun hyväksyminen ei mene suunnitelmien mukaan. Tämä on yksi kävijän tarina.

Visitor Kysymyksiä kissan Rivalry ja Aggression

Apua Aggressiivinen Cat

Olen kolmetoistavuotias, ja olen tällä hetkellä omista yksi kissa. Hän on kahdeksan kuukauden ikäiset, ja hän pysyy yksin talossa suuren osan päivästä. Mietin, onko liian paljon yksinäisyyttä voi olla kielteisiä vaikutuksia kissa. Jos on, mitä voisi nämä vaikutukset ovat? Olisiko tämä yksinkertaisesti ratkaistavissa saada uusi kissa kuin yritys? Lisäksi en ole koskaan omistuksessa kissat ennen, mutta kissani puree melko paljon. En voi oikeastaan ​​sanoa leikkisä käyttäytymistä aggressiivista käyttäytymistä, mutta hän haluaa syöksy on ihmisten käsissä ja purra niitä sekä niiden jalat. Hän myös puree joskus kun yrität lemmikkieläinten häntä.

~~ Javier

Expert Vastaa

Hyvä Javier,

Onnea omistaa ensimmäinen kissa. Vaikka jotkut kissat eivät nauti seurasta muita kissoja, ne ovat yleensä yksinäisiä susia sydän. Uuden kissan taloon voi luoda paljon lisäkysymyksiä ja aggressio välillä kaksi kissaa, joten en neuvoa tätä sinulla ei ole aikaa seurata tilannetta juuri nyt.

Aggressiivisuus on jotain, joka on puututtava. On todennäköistä, että kissa on pelissä, koska hän on edelleen hänen pentu vaiheessa. Hän kuitenkin vielä ymmärtää, että pureminen ei ole kunnossa, koska se sattuu. Kissat leikkiä muiden kissojen puremalla, mutta kissat ovat kovempia iho kuin meillä. On olemassa muutamia asioita, voit tehdä joka auttaa tämän ongelman.

 • Varmista, että hän on kastroitu.
 • Älä pelaa laatikko tai taistella hänen kanssaan milloin tahansa, koska tämä kannustaa puree.
 • Kiinnitä huomiota hänen käytös kun hyväily. Jos hän nojaa taaksepäin hänen korvansa, elokuviin häntäänsä tai hänen pupillit laajenevat, lopeta hyväily. Jotkut kissat saavat liian kannustanut kun petted ja puree.
 • Kun hän puree, en anna hänelle huomiota. Hänet alas lattialle ja kävelymatkan päässä. Kun hän ei pure, kehu ja puhua hänelle pehmeällä äänellä. Kissat reagoivat parhaiten kehua.

On hyvin todennäköistä, että hän selvitä joitakin tämän ongelman, jos olet johdonmukainen. Kissat kypsä melko vähän, kun ne osuvat vuoden tai kaksi iässä. Onnea, ja älä epäröi kysyä uudelleen, jos sinulla on kysyttävää.

~~ Lori

Alueellinen Kissa

Hei, Viime viikolla pelasti mies kissa, joka on noin kaksi vuotta vanha. Naispuoliset kissa usein seuraa häntä ja häiritä häntä, kun hän yrittää syödä tai käyttää hiekkalaatikkoa. Hän juoksee ja piilottaa alla huonekalut. Hän ei tee sitä koko ajan, mutta usein riitä, että huomaan sen. Jos näen sen, yritän kääntää hänen tai vain kauha hänet ja viedä hänet toisessa huoneessa muutaman minuutin, jotta hän voi olla rauhaa. En tiedä, mitä on perustamassa hänet, mutta minun uusi kaveri näyttää todella stressaantunut siitä. Olen huolissani, mitä hän tekee hänelle kun en ole siellä. Mikä on paras tapa hajanainen tilanne, kun näen sen tapahtuvan? En halua tehdä sitä huonompi toiselle osapuolelle.

~~ Sam

Expert Vastaa

Hei, Sam,

Tämä on todella hyvä kysymys. Kissat ovat hyvin alueellista olentoja ja erityisesti kun se tulee, mitä he pitävät heidän henkilökohtaisia ​​aloilla, kuten hiekkalaatikko, ruokakuppi tai sänky. On olemassa muutamia vaiheita voit yrittää vähentää stressiä välillä kissoja. On välttämätöntä, että uuden kissan tuntea olonsa turvalliseksi, kun hän yrittää käyttää hiekkalaatikkoa tai hän voi lopulta päättää se on liian paljon vaivaa käyttää hiekkalaatikkoa ja alkavat käyttää kylpyhuone muualla.

 • Jokainen kissa pitäisi olla hänen / hänen oma hiekkalaatikko. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on kaksi kissaa, sinulla on kaksi erillistä pentue laatikot.
 • Kokeile asettamalla uusi hiekkalaatikko uuden kissan osaksi eri alueella kuin missä pidät naaras kissan hiekkalaatikko. Yksinkertaisesti vie hänet uuden laatikon ja paikka hänelle se. Kissat ovat älykkäitä ja saada idean nopeasti.
 • Kun et ole kotona, sisällä uuden kissan alueella hänen hiekkalaatikko. Tämä tarkoittaa myös sitä pitävät muut kissa pois tällä alueella. Voit tehdä tämän sulkemalla ovi tai ostaa portti, mutta ole varovainen, että ostat portti erityisesti kissoille, koska ne voivat helposti hypätä eniten esteitä.
 • Jos huomaat naaras kissa häiritsevää uuden kissan, varovasti poistaa hänet toiseen alue talon ennen kuin hän on valmis hänen yrityksensä. Se voi kestää jonkin aikaa, mutta hän saat ajatus lopulta.
 • Ole kärsivällinen. Se voi kestää kissan aikaa tottua uuteen kotitalouden jäsen. On normaalia, että hänen tuntea alueellinen. Kaksi kissaa ei voi koskaan olla paras kaverinsa, mutta ajan voit auttaa heitä oppimaan sietämään toisiaan. Voit myös lukea artikkeli tuo uusi kissanpentu kotiin. Vaikka kissasi ei ole enää pentu, monet ehdotukset että artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten hitaasti esitellä kaksi kissaa toisiinsa ja luoda rauhan teidän household.Best onnea!

  ~~ Lori

  Huolestuttaako kissan Rivalry ja Aggression

  Olemme juuri tuonut kotiin neljän kuukauden ikäinen naaras pentu kuin kumppani meidän yksi-vuotias naaras kissa.

  Vanhempi kissa toimii hyvin aggressiivinen kohti kissanpentu, hyppääminen hänen ja häijysti hyökkää hänen aina tilaisuuden tullen. Meillä on ollut erottaa toisistaan, ainoastaan ​​mahdollistaa vanhempi kissa nähdä kissanpentu kautta suojahäkki.

  Nyt epäilemme vanhempi kissa voi olla raskaana, ja me olemme tappiolla, mitä tehdä molemmat. Voisiko vanhemmat kissan käytös johtua raskaudesta, ja jos on, mikä olisi paras tapa toimia voimme ottaa? Vanhempi kissa on aina ollut erittäin arka, ja tämä aggressio on pois merkki. Hän ei taistella mitään paikallisen kissat tulevat käymään.

  ~~ Leannsue

  Expert Vastaa

  Hi Leeansue,

  Olen pahoillani teidän kissat eivät toimeen juuri nyt. En ole varma, kuinka kauan uusi pentu on ollut kotona, mutta se on luonnollista teidän vanhemmat kissan tuntea alueellinen tällä hetkellä. Yhtäkkiä hän on jakaa hänen tilaa, hänen hiekkalaatikko ja huomiota outo tulokas.

  Raskaus hormonit voidaan lisätä vähän polttoainetta kissan ahdistusta tässä vaiheessa, mutta en usko he pääkäytön takana kissan aggressiivinen käytös. Tässä vaiheessa erottaa kaksi niistä on hyvä idea. Kissasi tarvitsee aikaa sopeutua silmissä ja haju uuden kissanpennun. Kissanpentu voidaan myös osaltaan ongelman saamalla liian läheltä ja henkilökohtaista kanssa vanhempi kissa kun hän tunne arka.

  Anna asiat hieman aikaa kissanpentu rajoitu, sitten alkaa käyttöönottoa uudelleen alla tarkassa valvonnassa. On spray pullo täynnä vettä kätevä antaa joko kissa squirt jos se alkaa saada aggressiivinen. Tämä toivottavasti nipistää käyttäytymistä alkuunsa. Ehdotan myös ruokkimalla niitä erillisellä alueella ja tarjoaa erillinen hiekkalaatikko uuden kissanpennun antaa heille molemmille tilaa omia.

  Toivottavasti he oppivat tulemaan toimeen, mutta olet menossa tarvitse antaa sille enemmän aikaa.

  Onnea ~~~~V Kelly

  Visitor Seuranta

  Hiya Kelly,

  Kiitos vastaat kysymyksiimme meidän uusi pentu Stella ja meidän yksi-vuotias aggressiivinen kissa Libby.

  Toimme Stella kotiin 15. heinäkuuta, ja romahti hänen suoraan sisään Libby, joka puolestaan ​​hyökkäsi hänen. Me erotti heidät sunnuntaina laittamalla Stella lounge erittäin suuri häkki että majoitettu omassa sängyssään, ruoka-astia ja oman hiekkalaatikon. Kun Libby ei noin Stella on ajaa lounge. Kun päästämme Libby lounge laitamme Stella hänen häkissä, mutta yritämme viettää mahdollisimman paljon aikaa molempien kanssa. Sue toimii kotoa, joten hän on koko päivän.

  Se ei tunnu tarkoittaa jättää Stella lounge omasta ja ei voi vaeltaa osaksi muualla talossa. Kuten torstaina aloitimme jättäen hänet ulos hänen häkissä kun Libby tulee lounge. Jos Libby yrittää hyökätä häntä me ruiskuttaa häntä vesisuihkulla, joka tuntuu toimivan. Kuitenkin meillä on aina seistä pois ja voi jättää niitä yhteen ollenkaan.

  Mitä ehdotatte me teemme? Libby n nännit ovat hyvin vaaleanpunainen ja turvoksissa, joten olemme lähes varmaa hän on raskaana. Meillä on yläkerran huone, että voimme laittaa Libby sisään rauhassa on hänen pentuja. Emme voi erottaa niitä alakertaan ikuisesti, mutta emme vain tiedä kuinka kauan tämä jatkuu.

  Kiitos, SueanLee

  Asiantuntija Seuranta

  Olen sitä mieltä, raskaus voidaan lisätä ylimääräistä polttoainetta Libby hylkäsi Stella, mutta uskon myös Libby lopulta asettua ja hyväksyn Stella ympäristössä. He ehkä koskaan tulla parhaat ystävykset, mutta niiden pitäisi saavuttaa aselepo.

  Varma, et ole julma antamalla Stella vaeltaa lounge omasta, ja et ole haittaa hänen rajoittamalla hänen kun annat Libby on joitakin aulabaari aikaa. Juuri nyt, olet oikeastaan ​​löytänyt toimiva ratkaisupohjaisista ainakin ennen Libby toimittaa pennut ja saa takaisin on hänen vanha itsensä. Saatat nähdä suurta asennemuutosta jälkeen hän päättynyt kanssa pennut, ja voit tarkemmin arvioida tilannetta.

  Nyt ehdotan pysyt läsnä kurssin. Rehellisesti ei tarvitse antaa jokaisen kissan ulos yhdessä, jos se on turhaa stressiä kaikille. Ainoa muita välittömiä vaihtoehto olisi etsiä uuden kodin Stella, ja että ei voi olla tarpeen pitkällä aikavälillä. Seuraa sydäntäsi.

  ~~ Kelly

  Will kissat koskaan lopettamaan taistelut?

  Kämppäkaverini on pieni kaksi-vuotias nainen Tabby nimeltä Beans. Pavut on kasvanut muiden samassa taloudessa asuvien kissojen, ja asti vain muutama viikko sitten hän asui minun yksi-vuotias kissa.

  Kun kaksi kissaa erotettiin, Pavut oli hyvin yksinäinen ja itkien koko ajan. Päätimme saada hänet uusi leikkikaveri, joten viime viikolla menin suojaa ja poiminut hyvin hellä kolmen-vuotias nainen nimeltään Isabelle. Hänen info arkki sanoi olevansa hyvä muiden kissojen.

  Joten tässä on minun kysymys. Toimme Isabelle kotiin ja rajoittuu hänen huoneeseeni päivä. Sitten anna hänen ulos illalla. Hän ei näyttänyt lannistaa Pavut ollenkaan, vaikka Pavut oli hurina. Muutamaa päivää myöhemmin valtava kissa taistella puhkesi, ja Isabelle tuli verenvuoto.

  Nyt näyttää siltä kissa taistelu puhkeaa jokapäiväistä. Pidämme ruiskuttaa pullot ovat koko meidän asunto auttaa hajottaa taistelee! Voisi ajatella, että pavut on yksi kannustamalla taistelee koska hän on osittain aggressiivinen, mutta käy ilmi, että izzie on yksi jahtaa Beans.

  Nyt nämä kaksi voivat olla samassa huoneessa keskenään ilman Isabelle perimättä maksua Pavut, joka yleensä vetäytyy kämppäkaverini parvi sänky. Se kun Pavut saa nurkkaan että taistelu puhkeaa.

  Mitä voimme tehdä? Vaikka izzie on tulokas, hän toimii ikään kuin hän on asunut täällä ikuisesti, ja hän on hyvin seurallinen. En voi kertoa, jos hän maksut Pavut pelaat, tai jos se on aggressiivinen / reviirikäyttäytymisen. He koskaan tulla toimeen?

  ~~ Orcapod

  Expert Vastaa

  Olen pahoillani teidän kissat eivät toimeen. Näyttää siltä, ​​että Isabelle ei ehkä ole oikein arvioitu. Hänen aggressio saattaa olla syy hän päätyi tarhalla ensiksi.

  Minäpä kysyn sinulta tätä: miten pysyviä nykyinen asumisjärjestelyä kanssa kämppäkaveri? Jos se on pitkällä aikavälillä saatat on päätettävä, jos voit pitää molemmat kissoja. Jos se on lyhyellä aikavälillä, niin ehkä voit pitää kissat erillään riitä pitämään taistelut minimiin.

  Haluan ehdottaa investoimalla tilava kissa häkkiin, joka sisältää liikuntaa luiskat ja roikkuu leluja. Voit pitää yksi kissa rajoittuu taas toinen kissa saa hänen ulkopuolella aikaa.

  Toivottavasti löydät tämän toimiva ratkaisu.

  ~~ Kelly

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha