Kissa muhennos - herkkua?

Hemminki Koskela Elokuu 15, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hullu vanha nokikana!

Kissa muhennos. On kauhistuttavaa edes kirjoittaa.

Mutta astia on äskettäin julistettu "herkku" Italian ruoanlaitto juontaja Beppe Bigazzi. 77-vuotias sanoi hän on syönyt lautasen "monta kertaa" ja kannusti katsojat tekemään saman hänen TV näytä maanantai 15 helmikuu.

"Cat, liottaa kolme päivää juoksevan veden stream" Toscanassa "tulee ulos sen liha valkoinen, ja vakuutan teille - Olen syönyt sitä monta kertaa - että se on herkku," sanoo Bigazzi mukaan Associated Press raportti.

YouTube-videon pätkän ohjelma näyttää hänen yhteistyössä isäntä näköinen järkyttynyt ja kauhuissaan. Mutta Bigazzi puolustaa hänen kulinaarisia valintoja. "Miksi, ihmiset ehkä eivät syö kani, kana, Pigeon?", Hän kysyy.

"Kissat ovat lemmikkejä suojattu lailla," toteaa terveysministeriön Alivaltiosihteeri Francesca Martini. Hän arvosteli Bigazzi lausuntoja, sanoen, että se "sattuu herkkyys, joka onneksi kasvaa tasaisesti, kansalaisten kohti eläimiä."

Kaksi päivää keikan jälkeen esitettiin, RAI TV, verkko isäntä, keskeytettiin Bigazzi varten määrittelemätön aika, mukaan AP.

Pyrkimykset kieltää syöminen kissojen ja koirien on käynnissä Kiinassa, mutta valitettavasti näyttää siltä, ​​että on vielä joitakin, jotka pitävät tätä hyväksyttävänä käytäntö.

Toimittajan huomautus: kuva ei oikeastaan ​​kissan muhennos.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Helmikuu 12, 2018 | 22:04:41 | myöhemmin 1 vuosi
Gideon Hollo
  Like 0   Dislike 2

Olen samaa mieltä Amanda. Oikeudet kaikille eläimille. Älä älyttömästi yli syöminen mitä me Pohjois-Amerikassa harkita lemmikkejä. Haluaisin keskittyä uhanalaisten lajien menetys eläinten elinympäristön ja poistaminen erityinen yliopistojen laitokset ja laboratorioiden kiduttaa meidän eläinten ystäviä. Koska emme voi orjuuttaa eläimen meidän huvi ei anna sen elämää yhtään vähemmän merkitystä. Niin, syö ne kaikki, tai syödä mitään. Voit valita yksi yli toiseen on tekopyhää.

Helmikuu 13, 2018 | 04:45:10 | myöhemmin 1 vuosi
Juulia Ronkainen
  Like 1   Dislike 0

On kauhistuttavaa tarpeeksi tietää, että Kiinassa, Koreassa ja joissain Aasian maissa vielä tehdä tämän ja jopa lisäsivät kissojen ja koirien ruokaa ja tavalla teurastuksen olevan julma on valitettavaa, mutta italialainen kokki sanoen se ei ole väliä mitä eläimiä syödä tai teurastuksen delicasy on valitettavasti sekä pettymys ja inhottava ~ kissat ja koirat eivät ole valikkokohta - ne ovat lemmikkejä, rakastettu ja vaalivat ihmiset ja eivät koskaan olla valikkokohteen, käytetty resepti - UUHHH ~~ Tämä on 20. luvulla ja yhteiskuntamme pitäisi tietää, oppia ja olla paremmin kohti domesticed eläimiä. Jopa tehdas tuotantoeläimille ei ole tie.

Helmikuu 13, 2018 | 07:57:00 | myöhemmin 1 vuosi
Ismo Tiihonen
  Like 2   Dislike 0

Ajattelin Italia oli "parempi kuin", tiedätte, sivistynyt, uudistettu. eikä salo neljäs maailman maassa smile

Helmikuu 13, 2018 | 14:41:54 | myöhemmin 1 vuosi
Esko Halonen
  Like 1   Dislike 0

sikäli kuin olen huolestunut tappamatta mitään eläintä liha on väärä, ja jos et syö sikoja lehmät kanoja yms edelleen, syö kissoja ja koiria on väärä ellet ole jonkinlainen sairas yksilö, joka vain välittää itsestään. Useimmat ihmiset omistavat koira tai kissa tai jonkinlainen lemmikkieläinten ja kuvitella joku syö lemmikkisi on vain kauhea.

Helmikuu 13, 2018 | 19:01:50 | myöhemmin 1 vuosi
Lumikki Alanen
  Like 5   Dislike 0

Niin surullinen, kuten kaikki muut eläin, joka päättyy lautaselle smile

Helmikuu 13, 2018 | 19:26:59 | myöhemmin 1 vuosi
Ulla Haapalainen
  Like 5   Dislike 2

Erittäin surullista. Toivon koskaan kuulla tämän uudestaan.

Helmikuu 13, 2018 | 23:39:54 | myöhemmin 1 vuosi
Arja Korjus
  Like 5   Dislike 1

Toivoin otsikko oli jonkinlainen sanaleikki ja artikkeli olisi noin miten kissat voivat olla herkkä luonteeltaan, vaikka ne voivat naarmuttaa sinua. Jotain makea sellaista. Olin väärässä. Hyvin, hyvin väärässä.

Helmikuu 14, 2018 | 04:52:54 | myöhemmin 1 vuosi
Osmo Keskisaari
  Like 0   Dislike 0

Eikö meillä ole tarpeeksi olentoja syödä syömättä lemmikkejä. Toivotaan tämä idiootti on vahingoittanut hänen sosiaalinen asema tällä julkista ilmoitusta.

Helmikuu 14, 2018 | 12:50:26 | myöhemmin 1 vuosi
Ahvo Linkola
  Like 1   Dislike 2

Miksi? Olen kanssasi häntä-jos haluat syödä sika, lehmä, kana, kala, niin mitä olisi eri asia kissat? Koska luulet he söpö, tai tiesi yksi? Sen epälooginen. Hyvin yay meille vegaaneille smile

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha