Kissa allergiaoireita

Vuokko Hirvonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kissa on laajalti suosittu kotitalous lemmikki. Yli 50% kotitalouksien Yhdysvalloissa joko omistavat kissa tai koira. Huolimatta rakasti niin paljon, on olemassa joukko ihmisiä, jotka ovat allergisia kissoille. Jos ajatellaan luvut sitten yli 10 miljoonaa ihmistä on diagnosoitu kissa allergia Yhdysvalloissa itse. Vaikka kissa allergia ei voida hävittää kokonaan, ne voidaan hallita suuressa määrin.

Kissa allergia oireet ovat näkyviä, jotta yksilö tietää, että hän voi tehdä asialle jotain. Harvoissa tapauksissa, kissa allergiat voisi kehittyä myöhemmin, joka voi aiheuttaa joitakin ongelmia, kuten olet ehkä jo tavanomainen ja halailemaan lemmikkisi.

On monia oireita kissa allergia. Se voisi olla muodossa kylmä, yskä, kurkkukipu jne-helppo huijatuksi nämä oireet tajuamatta, että nämä eivät ole säännöllisiä flunssan tai aivastelua bout. Periaatteessa, jos koet näitä oireita, usein niin olet todennäköisesti allerginen kissoille. Ihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, vetiset silmät ja korvien korvat ovat joitakin muita oireita kissa allergia. On henkilöitä, jotka ovat erittäin herkkiä kohti tätä allergia, ja voi välittömästi kokea tahansa edellä mainittuja oireita. Harvoissa tapauksissa, henkilö voi myös kokea kuumeilu ja vilunväristyksiä. Henkilö voi joutua käymään lääkärin välittömästi tällaisissa tapauksissa.

On olemassa monia harhaluuloja pyörivät ympäri maailmaa, kun se tulee kissa allergioita. Useimmat ihmiset ovat väärän vaikutelman, että pääepäilty kissa allergia on sen hiukset. Kuitenkin, tämä ei ole totta. Todellinen syyllinen vastaava kissa allergia on syljen kissa. Olet usein huomaamaan kissan nuolee ja puhdistaa sen elin. Allerginen yksittäinen vuorovaikutuksessa kissa väistämättä kosketuksiin tämän syljen, mikä antaa aihetta edellä mainittuja oireita.

Jos voit-t ajatella jakaus teidän kaunis kissa vuoksi tämän allergia, niin voi tehdä erillinen paikka asennettu ovi läppä kissallesi sisälle taloon. Tällä tavalla, sinulla on lemmikki sisälle taloon, ja voit myös säästää itsesi kissan allergioita. Alla on muutamia vinkkejä siitä, miten voit pelastaa itsesi kissan allergioita.

-Älä Anna kissan kiivetä tai nukkua sängyn.

-Wash Kätesi heti kanssa kosketuksiin kissan.

-Restrict Tulo kissa yhteen huoneeseen sisälle taloon.

-Groom Lemmikkisi usein.

-clean Talon lähes joka päivä tai kaksi.

Tukkoisuutta ja antihistamiinit ovat tavallista lääkemääräykset käytetään käsitellä kissa allergiat, riippuen sellaista oireiden yksi kokee. Se-s aina suositeltavaa käydä lääkärin täydellinen tarkastus ylös, jotta saatava asianmukainen lääkitys.

Sen sijaan kirous kissa tai päästä eroon se, voit silti omista niitä, jos pystyt käyttämään edellä mainittujen varotoimenpiteenä. Useimmille lemmikkieläinten ystäville, se-s vaikea juhlimalla pois tämä ihana otus, vaikka kissa allergia oireita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha