"Kingsman 2 ': Kaikki tiedämme" Kingsman "Sequel

Aapo Mikkola Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun Kingsman: Salainen palvelu julkaistiin helmikuussa 2015 siitä tuli välittömästi hitti. Mukautettu Mark Millar graafisen romaani, se kertoo peitellyn ryhmä British salaisten agenttien pelastaa maailma maailmanlaajuinen katastrofi. Sen houkutteleva merkkiä, pakottavia tarina, ja harjoittaa toimia sekvenssejä teki nukkuja osuma alkuvuoden vuoden julkaisut, joten luonnollisesti suunnitelmat ovat jo teosten seurannan vaivaa.

Siellä on paljon, joka on vielä vahvistettu, kuten 20th Century Fox näyttää koota joukkue, joka teki ensimmäisen Kingsman niin uskomaton toiminta leffa. Mutta se ei ole koskaan lopettanut Internetin spekuloidaan. Onneksi, varhainen huhut ovat myönteisiä, ja sen alkuperäiset luojat tunnustaa tarpeen kiinteä osa kaksi. Toiminta genre on saanut tunkkainen viime vuosina, ja täysi-äänioikeudesta Kingsman torjutaan tätä suuntausta. Tässä mitä me tiedämme jatko tähän mennessä:

1. julkaisupäivämäärä: kesäkuu 2017

Eri lähteitä ovat todenneet, että julkaisupäivä Kingsman 2 tulee olemaan joskus kesäkuussa 2017. Monet ihmiset mukana ensimmäinen elokuva on nyt käytössä muiden hankkeiden kanssa, työntää päästämistä pari vuotta tulevaisuudessa. Kuten nyt, käsikirjoitus on kirjoitettu, eikä laajempi valu vahvistuksia.

2. Colin Firth n mahdollinen tuotto

Ehkä kohokohta Kingsman tuli Colin Firth mestarillinen suorituskykyä, teki paljon enemmän traaginen, kun he tappoivat hänet pois luodin päähänsä jälkipuoliskolla. Näin ollen siellä on puhuttu tuoda Firth takaisin reprise hänen roolinsa Harry Hart, vaikka missä ominaisuudessa ei juuri tunneta. Millar totesi haastattelussa Nerdist että keskustelu koskee Firth ylösnousemus on ainakin pelissä juuri nyt. Miten he kumota headshot on kuin meitä, mutta täällä toivoen.

3. Matthew Vaughn ja Jane Goldman palaa

Luova tiimi suuntaamisen ja kirjallisesti Kingsman palaa varten jatko vuonna 2017, johdolla Jane Goldman ja Matthew Vaughn. Duo työskennelleet yhdessä toisena kirjoittajien useita hankkeita, kuten X-Men: First Class ja Kick-Ass, joten turha sanoa niiden jälleennäkeminen Kingsman 2 ovat tervetulleita. Yhdessä he ovat tehneet joitakin todella ihana toimintaa ja seikkailua elokuvia, ja voimme vain odottaa samaa pois tämäkin.

4. Kingsman 2 tarina on pitkälti tuntemattomille vesille

Paljon materiaalia alkuperäiseen Kingsman perustui Millar n animaatio, mukauttaa Vaughn ja Goldman varten valkokankaalta. Näin ollen Millar koskaan kirjoittanut jatko, eli tarina seurannan elokuva on täysin ja täysin alkuperäinen. Se antaa käsikirjoitus joukkue koko paljon liikkumavaraa uusi tarina, mutta samalla se myös poistaa turvaverkko lähdemateriaalia. Kingsman 2 tulee olemaan iso hetki Vaughn ja Goldman, joissa osoitetaan, voivatko he haasteeseen kuljettaa tämän pelisarjan tarina omasta.

5. käyttöönotto amerikkalainen agentti

Samassa haastattelussa Nerdist, Millar puhui lyhyesti mahdollisuutta antaa Kingsman vetovoima maailmassa, jolla on kyky amerikkalainen salainen agentti. Bringing amerikkalainen taikinaan voi tehdä joitakin mielenkiintoisia kulttuurin dynamiikkaa enemmän oikea, vanhan maailman asenteita meidän päähenkilöt. Tämä myös avaa oven samanlaisia ​​salaisia ​​organisaatioiden muissa maissa ympäri maailmaa, jotka voitaisiin ottaa käyttöön vielä suurempi maailmankaikkeuden Kingsman olemasta.

Pysy kuulolla lisää tietoa suunnitelluista Kingsman jatko kuin se tulee! Tulemme päivittää enemmän huhuja edelleen pyöritä, niin pitää tämä kirjanmerkiksi.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Halvat Repo Car Sales
Seuraava artikkeli 5-Factor Diet ja kunto-ohjelma
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha