Killer Whales Spotted lähellä San Francisco

Terhikki Lampinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos. ihana, rakastan sitä Kiitos Vau! Kiitos. Vau Kiitos !

Pod 14 Orcas bongattiin tällä viikolla lähellä Golden Gate Bridge. On harvinaista, että niiden näkyvän niin lähellä kaupungin San Francisco. Keinottelu on toistaiseksi ollut, että he etsivät ruokaa muodossa lohta tai harmaa valaita, jotka ne joskus metsästää. Ne nähdä valaankatseluristeilyille kiertue joka jätti Pier 39 San Franciscossa aikaisin aamulla suuntasi kohti Farallon saaret Marine Sanctuary. Tämä alue on tunnettu suuri rikkaus meressä ja on noin 27 kilometrin päässä Golden Gate Bridge. Saaret ovat itse asiassa osa kaupungin ja maakunnan San Francisco.

Ei ole tavallista, että Orcas matkustaa niin kauas etelään. Yleensä ne pysyvät pohjoisilla vesillä noin Washington, Alaska, ja British Columbia. Eräs tiedemies sanoi, että se oli epätodennäköistä Orcas metsästivät harmaa valaita, koska se on liian kauden alussa ne olisivat helposti saatavilla Orcas metsästää. Heidän läsnäolonsa on enemmän havaittavissa maaliskuun lopussa tai huhtikuussa, joten se tuntuu järkevämmältä Orcas etsivät lohta. Lohi Bay Area ovat kokeneet dramaattinen väheneminen äskettäin. Vuonna 2009, vain noin 39000 laskettiin, alin aikojen. Vuonna 2010, että määrä kasvoi yli 150000 mutta se on silti aivan liian alhainen. On mahdollista orcas vedettiin alue, koska lohen nousu. Orcas että nähtiin harjoittivat käyttäytyminen osoittaa he metsästivät, kuten lakaistaan ​​osat meressä yhdessä muodostelma.

On huomattava nimi miekkavalas ei ole kovin tarkka, koska luonnossa ne koskaan hyökätä tai tappaa ihmisiä. Ne vain tehdä mitä joka toinen merinisäkkäiden ei - etsiä ruokaa ja syödä, kun he voivat. Kaikista hyökkäyksistä on tapahtunut, kun ne vangittuina ahtaissa tiloissa. Yksi voi ymmärtää, miten ihmiset pelkäävät heitä kuitenkin, koska ne ovat erittäin nopeita uimareita ja melko suuri. Useat aikuisten miesten nähdä kiertueella ryhmä oli 30 jalkaa pitkä. Jotkut suurimmista miesten painaa 16000 kiloa tai enemmän. Turisteille että San Francisco vene oli jännitystä käyttöikää.

Related:
Nuori Stranded Whale Palasi Sea
Orcas Haluatko surffailla?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Otetaan Cat Door
Kommentit (3)
Toukokuu 23, 2017 | 18:21:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Sisko Heino
  Like 3   Dislike 0

Ihmettelen, jos he ovat menossa läpi uudelleen?

Toukokuu 24, 2017 | 00:03:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Teppo Jokela
  Like 1   Dislike 0

Kiitos tästä ... On hyvin mielenkiintoista, kuinka usein tämä tapahtuu eri valtamerien eläimillä.

Toukokuu 24, 2017 | 00:31:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Juhana Pitkänen
  Like 5   Dislike 1

.... mutta mielestäni he pitivät ole tarpeeksi ruokaa kääntämään lähellä rannikkoa. ?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha