Kiitollisuus Pays Pleasure: voittajat

Anssi Kauppinen Elokuu 14, 2016 Miscellany 1 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos. Kiitos huolehtiva Kiitos, mielenkiintoinen artikkeli.

Harjoitellaan kiitollisuutta on oma kannustin. Tuntuu niin paljon paremmin enemmän kiitollinen saat, on mahdotonta kuvitella, että elämä voisi saada mitään parempaa, ja sitten se tekee. Kiitollisuus avaa meidät hyvyyden maailmassa ja sitten se alkaa lisääntyä osaksi kaikenlaisia ​​uusia nautintoja. Kuten loveologist, minulla on pääsy kaikenlaisia ​​inspiroivia yritysten viettävät työpäivää tuottaa enemmän mukavuutta, aistillisuus ja intohimoa ilo. He ovat anteliaasti lahjoitti tuotteitaan, kuten niitä kuvassa yllä, kunniaksi kesällä Kiitollisuus Contest.

On mahdotonta valita voittajat hämmästyttävä kokoelma tarinoita jo jaettu. Nämä kaksi saat vilunväristykset tai ehkä vain muistuttaa teitä oman kiitollisuutta. Olemme tonnia cool stuff lahjoittaa ja joka viikko jaamme voittaa tarinoita. Voit kirjoittaa tarina kiitollisuutta täällä.

Ole rohkea, keskittyä kiitollisuutta, se voi voittaa vielä enemmän iloa kuin se on jo antaa sinulle.

Summer of Kiitollisuus kilpailun voittajalle # 1: Noorunnisa Kutty

Noin neljä kuukautta sitten, äiti lasteni koulutovereita lähestyi minua hermostuneesti. Hän sanoi hänelle ukko oli työpaikkojen välillä ja hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa maksaa tyttärensä uni maksuja. Hän kysyi, voisiko hän lainata grand, joka hän maksaa erissä seuraavien muutaman kuukauden kuluttua hänen miehensä alkoi hänen seuraava työ. Annoin sen hänelle. Hän maksoi ensimmäisen erän kokonaisuudessaan, mutta sen jälkeen määrä hän palasi tuli vähemmän - hänen miehensä oli menettänyt työnsä uudelleen. Siitä huolimatta hän yritti hänen paras palata joitakin pieni summa joka kuukausi. Kaksi päivää sitten, hän lähestyi minua taas. Hän tarvitsi toisen lainan, koska ne oli loppunut rahaa maksaa laskujaan ja ostaa säännöksiä. Kukaan muu antaisi hänelle rahaa, koska he eivät nähneet, miten ne maksetaan takaisin, jos hänen miehensä jäi työttömäksi.

Tajusin antaa hänelle lainaa olosuhteet saattavat olla silkkaa typeryyttä. Mutta miten minä näin sen, olin kiitollinen olen koskaan ollut kääntyä muihin ihmisen apua koko elämäni. Annoin laina auliisti ilman paineita tai aikajanalla hänen palauttaa se; kun kaikki rahat on hyötyä vain silloin, kun sitä käytetään loitolla jonkun nälkä ja antaa hänelle suojaa - Olen kiitollinen Jumalalle, että hän oli jättänyt minut liikaa pankki että voin itse käyttää tätä ...

Summer of Kiitollisuus kilpailun voittajalle # 2: Elizabeth V.

Haluan jakaa tarina kiitollisuutta. Kun olin New Yorkissa yksin, kaaduin portaita ja murtui jalka kolmessa paikassa. Olin shokissa, ja makaa jalkakäytävällä, ei täysin ymmärtänyt mitä tehdä. Ohikulkija pysähtyi ja puhuttiin ohjaamo minun ottaa minut sairaalaan. En pystynyt kävelemään, mutta koska jalkani oli liian pahasti raunioina liikkua. Kun makasin siellä, pieni musta koditon mies, joka oli ryysyissä, tuli luokseni ja ilman edes pyytää, otti minut syliinsä ja kantoi minut odotusajan taksilla. Olin niin sumussa tuskaa, että olen did't edes ajatella kiittää häntä. Kun katsoin istuin taksin, jossa hän oli varovasti sijoitettu minulle oli $ 20 Bill istuu vierelläni. Ilman epäröintiä, tiesin, että maailmankaikkeus oli sijoitettu sinne minä antaisin hänelle, minkä teinkin. Tämä poikkeuksellinen tapahtuma sai minut ymmärtämään, että maailmankaikkeus kannustaa meitä ilmaista kiitollisuutta kaikin mahdollisin tavoin. Tässä tapauksessa, se antoi keinot ilmaista rakkauteni konkreettisesti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Tammikuu 14, 2018 | 02:14:43 | myöhemmin 1 vuosi
Raisa Kauppinen
  Like 1   Dislike 0

On aina hienoa kuulla tarinoita, kuten nämä, palauttaa usko luontainen hyvyys ihmiskunnan smile

Tammikuu 14, 2018 | 03:49:31 | myöhemmin 1 vuosi
Tuula Taipale
  Like 0   Dislike 0

Ilmentävät kiitollisuutta varmasti tekee yhden tuntea paremmin. Kuulla jonkun anteliaisuus tai ottamalla mahdollisuus olla antelias uplifts yksi henki.

Tammikuu 14, 2018 | 08:59:15 | myöhemmin 1 vuosi
Lempi Lakomaa
  Like 2   Dislike 0

Rakastan näitä tarinoita. ja tarvitsemme kipeästi kuulla tarinoita, kuten nämä. joka päivä näen ihmisten käyttää valtavasti rahaa tarpeetonta tavaraa taas toiset todella kärsivät. se voi tulla masentavaa. Olen kiitollinen kuulla tarinoita aineen ja anteliaisuutta.

Tammikuu 14, 2018 | 13:42:34 | myöhemmin 1 vuosi
Pirjo Itkonen
  Like 4   Dislike 0

Kiitos jakaa tarinoita. He saivat minut kiitollinen tietää että on vielä ihmisiä, jotka ovat ihmiskunnan. Ystävälliset teot, iso tai pieni, onko antaminen tai vastaanottaminen, ovat aina jotain olla kiitollinen.

Tammikuu 14, 2018 | 18:26:41 | myöhemmin 1 vuosi
Miia Korhonen
  Like 3   Dislike 2

Etsitkö jälleenrahoittaa teidän kiinnitys? Paras tapa on ottaa yhteyttä vähintään viisikymmentäseitsemän yli neljä lainanantajien tulo kiinnitys ohjelmia ja hinnat. Myös hakea verkosta "123 jälleenrahoittaa" koska jälleenrahoitus minun lainan 3,29% minun OK luottotietoja.

Tammikuu 14, 2018 | 23:23:47 | myöhemmin 1 vuosi
Kaarin Koskenniemi
  Like 0   Dislike 2

Työttömyysluvut koostuvat niistä, jotka ovat työmarkkinoilla viimeisten 30 päivää. Se ei sisällä niitä, jotka eivät ole olleet työmarkkinoilla viimeisten 30 päivää: ihmisiä, jotka ovat luopuneet näköinen; jotka ovat menneet pois työttömyys koska se on loppunut. Yksi ratkaisu työttömyyteen on "Nopea yliopisto" tsekkaa

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha