Kiistelty Muotokuva Etelä-Afrikkalainen presidentti ilkivallan

Hermanni Auvinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mad World. Kaveri on tärkeä työkalu niin ...

Muotokuva roikkuu Goodman Gallery Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa, että monet vaativat kiistanalaisia. Se kuvaa nykyisen Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma, seisoo kirkkaita värejä, hänen sukuelimiin alttiina katsojalle. Zuma ja hänen lapsensa ovat olleet hälinää noin maalaus luoma taiteilija Brett Murray, tässä kuussa se on ollut esillä galleriassa.

Kaupungin Press sanomalehti Etelä-Afrikan kertoo, että Zuma tytär tuntuu loukkaantunut vajaatoiminnan takia taidetta. Kaupunki Paina lainaa Zuma-Sambudla sanoneen: "Minun pikku veljet ja sisaret ovat alttiina väärinkäytöksille muiden lasten kouluissa ja oppilaitoksissa kun heidän isänsä sukupuolielimiä esitetään julkisesti ja keskusteltiin radioasemia ja talk show."

Monet kansalaiset että takaisin Afrikkalainen National Congress osapuoli ovat myös vaatineet muotokuva poistettava. Tämä Tiistai kaksi miestä kiinni gallerian turvakamerat maalaus punainen risti päälle presidentin sukuelinten ja kasvot ja sitten "hierotaan musta maalin yli presidentin kasvot ja alas maalaus" mukaan BBC. Vandalization on kuvitus tapahtui heti joukko Afrikkalainen National Congress kannattajia, presidentti Zuma puolue, seisoi ulkopuolella oikeustalon odottavat oikeudellinen päätös siitä, onko maalaus voi jäädä roikkumaan galleriassa.

Näyttely on ollut kaikki toukokuun ja oli määrä jatkua kesäkuuhun 16. Tuomioistuin päättää kohtalosta maalaus torstaina. Taiteilija, Brett Murray, tunnetaan poliittisesti merkittävät taideteoksia. Hänen verkkosivuilla todetaan, että hän päätti Master of Fine Arts-tutkinnon vuonna 1989 University of Cape Town. Hänen väitöskirja oli oikeus, "ryhmä satiirinen Veistokset tutkiminen sosiaalisen ja poliittisen paradokseja Etelä-Afrikkalainen Context."

Presidentti Zuma, toisaalta, johtaa Afrikkalainen National Congress, kaikenkattava puolue, joka hallitsee maan poliittista maisemaa. Hän on jättänyt kunnianloukkaus oikeusjuttuja vastaan ​​tiedotusvälineet 11 kertaa vuosien varrella, ja on lähestynyt näyttö maalaus ei toisin. Hän väittää maalaus kuvaa loukkaavaa vääristely hänestä liian seksuaalinen ja ahne mies.

Puolestapuhujat ilmaisunvapautta Etelä-Afrikassa ja ympäri maailmaa väittävät, että näyttää maalaus on taiteilijan oikeus ja ANC väitteet ovat perusteettomia. Riippumatta, kaksi vandaalit maalaus, väitetään keski-ikäinen valkoisen miehen ja nuoremman musta mies, on nyt tuhonnut kuvamateriaali niiden huolimaton punainen ja musta maalit. Maalaus oli jo myyty ostajalle, Reuters raportoi.

Molemmat vandaalit ovat poliisin huostassa ja ovat vielä perittävään. ANC on todennut selvästi, että maalaus ylittivät linjan, mikä on hyväksyttävää, kun kuvaajana valtion virkamiehiä. On edelleen epäselvää, kuinka vakava syytteet vandaalit tulee.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Huhtikuu 13, 2017 | 18:35:31 | myöhemmin 8 kuukautta
Suvi Hietalahti
  Like 0   Dislike 2

Joo .... Afrikassa se on vain yksi mies, yksi penis, joka on loukkaavaa ja tässä maassa se on "jokainen" emättimen hyökätään.

Huhtikuu 14, 2017 | 02:06:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Sointu Tuomela
  Like 3   Dislike 2

Montako wifes onko hänellä nyt? On se 3, 4 tai 5? Ja muistakaa, hän oli oikeudenkäyntiä syytettynä raiskauksesta vaan lähti. Yllätys. Yllätys.

Huhtikuu 14, 2017 | 06:45:41 | myöhemmin 8 kuukautta
Karita Holopainen
  Like 0   Dislike 0

Tuntuu pahalta hänen lapset, mutta vakavasti. Mikä on se tarve laittaa Dicks ulos näytöllä? Sananlaskun penis on kaikkialla patriarkaatin, en todellakaan halua nähdä maalauksia maailman johtajien kanssa roskaa ulos.

Huhtikuu 14, 2017 | 10:19:50 | myöhemmin 8 kuukautta
Aimo Karjalainen
  Like 1   Dislike 0

Maalaus on satiirinen kopio Neuvostoliiton ajalta juliste Leninin ja todella sanoo lähes kaiken on sanottavaa Zuma.

Huhtikuu 15, 2017 | 18:34:32 | myöhemmin 8 kuukautta
Maija Hakanen
  Like 3   Dislike 2

Joku oli todella menossa ostamaan että ??? En tiedä, mikä heidän ongelmansa on, mutta olen varma se on vaikea lausua ...

Huhtikuu 15, 2017 | 23:01:50 | myöhemmin 8 kuukautta
Paavali Kuosmanen
  Like 2   Dislike 1

Voin kuvitella melko harvat Haluaisin nähdä "disrespected" tällä tavalla.

Huhtikuu 16, 2017 | 01:16:54 | myöhemmin 8 kuukautta
Heimo Paasilinna
  Like 2   Dislike 2

Se on häpeä, että se ei ollut niin sanottu "presidentti" itse, että oli ilkivallan! Hän on säälittävä vitsi! Ainoa syy hän presidentti on, että rikolliset kuin muita rikollisia .... Ja rikolliset tulvillaan ANC puolue ja joukossa ANC kannattajia. Hän on seksuaalisesti hyväksi ja kyllä ​​- jopa raiskauksen uhriksi joutuneita naisia. Hänellä ei ole tunne uskollisuutta mitä muualla maailmassa voitaisiin nimittää "vaimo"! Nelson Mandela on todella pettynyt ....

Huhtikuu 16, 2017 | 07:37:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Aleksanteri Huovinen
  Like 5   Dislike 2

Kaveri on merkittävä työkalu joten maalaus on todenmukainen ....

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha