Kiinan investoinnit herättää kiinnostusta Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten

Benjamin Jaakkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kiinalaiset yritykset ovat lisänneet vauhtia investointejaan Yhdysvalloissa, mikä lisää huolta turvallisuudesta, Reuters raportoi. Kokonaissumma investointien Yhdysvalloissa kiinalaisten yritysten nousi $ 11.5 miljardia 2012. Tämä kuvastaa kasvava trendi, joka on nähnyt kiinalaiset yritykset halukkaampia ja enemmän voi laittaa rahaa ulkomaille, erityisesti Amerikkaan. Summa on toiseksi suurin kaikista aikaa, vertoja vain investoinnin numerot 2007.

Tämä on myös pakottanut kiinalaiset yritykset tiedostoon lisäselvitykset American sääntelyviranomaisten: 23 yhteensä 2012. Tämä on yli kaksi kertaa niin paljon kuin vuonna 2011 ja yli neljä kertaa niin paljon kuin vuonna 2010. hälyttävä kasvu sovelluksia sääntelyviranomaisten on mukaisesti lisätä investointeja, mutta se on jonkin verran huolissaan siitä, että kasvu asetuksessa näyttää nopeammin investointien kasvu. Kiina on nyt maa, joka jätti useimmat American sääntelyviranomaisten, kulkee Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen kerran viime vuonna.

Tiedot tulevat julkaiseman raportin Committee on Foreign Investment in the United States, ryhmä hoitaa valtiovarainministeriö. Viime aikoina ryhmä on yrittänyt lopettaa Kiinan hankinta ryhmä tuulipuistojen, jotka ovat lähellä Amerikan merivoimien laitokseen. Komitea kuitenkin näytti vihreää valoa Kiinan pickup Smithfield Foods, suurin sianlihan maailmassa, huolimatta huoli elintarvikkeiden turvallisuudesta joidenkin tukiryhmittymien jotka olivat huolissaan tulevaisuudesta lihan laatua.

Yksi merkille valiokunnan mietintö huomautti, että se ei enää näkee strateginen investointi ulkomaisten yritysten koordinoi kansallisella tasolla aiheuttavan turvallisuusriski Yhdysvaltoihin, muutos kantansa vuosi sitten. Taloudellinen sodankäynti voi olla yksi tuhoisa ja voimakas muotoja konfliktien, ja suvereeni osallistumista yritysten asioihin on pitkä historia aiheuttaa kansainvälisten suhteiden gaffes. Onko se on todella tullut tiensä päähän nykypäivän globaalissa taloustilanteessa on vielä jopa keskustelun.

Nyt Kiina näyttää keskittynyt omat lähiajan asioita, Bloomberg raportoi. Varastot maassa hidastunut tasaisesti lähes kaksi viikkoa, kansa näyttää olevan käteispulan, rahaa vaikea saada, ja korot nousussa. Hallituksen kanssa yrittää kovasti pitää hinnat nousevat, näyttää siltä, ​​jopa Kiinan valtion voi olla vaikeuksia taistelee takaisin vastaan ​​markkinavoimat lopussa päivän.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Kiinan vienti Yllätä Analyytikot, mutta on Flip Side
  • Kaakkois-Aasian huippukokouksen Kiviä Japani vastaan ​​Kiina
  • Kiinan inflaatio pysyy vaimeana marraskuussa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha