Kettu Tavoitteet TV Rom-Com hitti "Hitch" Reboot

Justiina Hiltunen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Suuntaus remaking elokuvia TV ei ole näkyvissä mitään merkkejä hidastumisesta. Fox kehittää yhden kameran, puolen tunnin komedia innoittamana Hitch, 2005 elokuvan pääosassa Will Smith.

Mukaan Hollywood Reporter, verkko on jo jakoi skripti sitoutumista sarja. Kirjoittanut Deborah Kaplan ja Harry Elfont, pieni-näytön mukauttaminen on kuvattu "työpaikka komedia, joka tutkii dating ja seksuaalinen politiikassa." Hanke on kotoisin Smithin yritys Overbrook Entertainment, joka myös tuotti alkuperäisen elokuvan, ja Sony Pictures TV. Smith ja vaimo Jada Pinkett Smith Executive tuottaa rinnalla Overbrook James Lassiter ja Caleeb Pinkett.

Elokuva näytteli Smith Alex "Hitch" Hitchens, ammatillinen "date lääkäri", joka auttaa ujo ja sosiaalisesti kömpelö miesten tavata ja kehittää suhdetta naisen heidän unelmansa. Hänen taidot koetukselle kun asiakas Albert Brennaman haluaa purkaa nainen, joka näyttää olevan tie ulos hänen liiga. Hitch myös kasvot oman romanttinen ongelmia tavattuaan juoru kolumnisti Sara Meles. Blockbuster rom-com osoittautui yllätys hitti, haravointi lähes $ 370 miljoonaa maailmanlaajuisesti lipputulot.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta Sony Pictures TV ja Overbrook pitänyt mukauttaa elokuvan pieni näyttö. Mukaan THR, yritykset ajateltu käynnistämässä Hitch sarja vuonna 2007 ja 2010, eri kirjoittajien CBS ja Fox, mutta kumpikaan hankkeen edetessä.

Se ei ole yllättävää, että Fox on valmis antamaan sille toisen mennä, kun ajatellaan, miten hyvin elokuva esiintyi lipputulot. Verkko on selvästi haluavat vetää takaisin osan elokuvan alkuperäisen yleisö. Mutta kun ottaa jo vakiintunut nimi voi varmasti auttaa, nyt ei ole aivan parhaaseen katseluaikaan TV rom-markkinajärjestelyihin. Joka on tehty runsaasti nähtävissä tämän vuoden syksynä liuskekivi yksin. Vaikka uusi draamoja kuten Miten saada murhasta, supersankari vie kuten Flash ja jopa komedia-draamoja kuten Jane Virgin ovat käynnistymässä, ne kiinni perinteiseen romanttinen komedia muodossa saavat teurastettu.

Tämän kauden yrityksiä genre, kuten ABC: n Manhattan Love Story ja NBC: n Z, ovat jo keränneet valtaosin negatiivinen vastaanoton kriitikoiden ja katsojien keskuudessa, ja se tuntuu varmaa että he ovat ensimmäisten joukossa leikkuulauta kun verkostot aloittaa peruuttamalla osoittaa. NBC: n Marry Me on vain tuulettaa kaksi jaksoa, mutta on jo menossa alaspäin luokitukset.

Ainoa uusi TV rom-com, joka on näyttänyt Garner minkäänlaista positiivista sirinä viime kuukausina on FX: Olet Huonoin, joka kääritään sen ensimmäinen kausi viime kesänä ja on uusittu toista. Mutta voi olla syy: Show, joka ansaitsi kriittinen kehua, on tummempi, enemmän kyyninen ottamaan genre. Jopa niin, se ei ollut murskata purkautuminen, tuottaa kunnon arvioinnista lähinnä suusanallisesti.

Joten voi Hitch tehdä paremmin osuma elokuva liitetty nimi? Fox varmasti tuntuu ajattelevan niin - ja tämä ei ole ainoa rom-com se vedonlyönti. Verkosto on myös elvyttää Monster-in-Law, sekä romanssi-fantasia komedia Big. Muut elokuva-to-TV mukautuksia teosten erilaiset kanavat sisältävät Marley & Me, Minority Report, Real Genius, Problem Child, ja Illusionist.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha