Ketkä ovat 99 Percent? Story # 12

Josefiina Mäki Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Naimisissa, 2 lasta, palveluksessa, hyvä terveys, ostoksia Target

Juoda Starbucks. "Ei hälytyksiä ja ei yllätyksiä, kiitos."

En elää köyhyydessä. En tarvitse hyvinvointia.

En ole laitamilla yhteiskunnan.

Olen "keskiluokka" = Asun palkka to-palkka.

Kiinnitys ---> $ 50 K: vedenalainen

Opintolaina velka ---> $ 50K

Ei säästöjä, ei omaisuus, en omista mitään.

Mitä minä halua:

Poliitikot ja yritysten vastuuseen

Muutos, joka actualized, ei luvannut

Mullistus eduista, ahneus, systeeminen eriarvoisuutta ja kulttuurisia eripuraisuutta.

OLEN 99%

Puhun ylös ensimmäistä kertaa elämässäni.

Tulee toisia.

Occupywallst.org

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Helmikuu 13, 2018 | 19:58:37 | myöhemmin 1 vuosi
Sauli Santavuori
  Like 5   Dislike 2

Cynthia S .: Ensinnäkin, ehdotan ostoksia Walmart - se on enemmän hyviä tuotteita ja ei ole niin kallista Target. Älä myöskään saada kahvia Starbucks - se on liian kallista. Itse asiassa, oman paikallisen Walmart on McDonalds, joka on paljon halvempaa kahvia. Käytössä Vielä vakavampaa on, miten "poliitikot ja yritykset" on "vastuussa" parantaa elämääsi? Vastuussa siitä mitä? Tarkalleen, millaista "muutos" Haluatko? Olen tappiolla ymmärtää ihmisiä kuin sinä. Tiedän elämä ei ole helppoa monille ihmisille, mutta hallitus ei ole olemassa sen varmistamiseksi, että kaikki on ruusuinen kaikkien elämässä. Olisi typerää, ja erittäin vaarallinen, sillä se yrittää sitä. En tarkoita keventää tilanteesi, ja toivotan teille parasta, mutta se on epärealistista pitää hallinnon, yritysten, pankit, jne., Vastaa kaikista oman vaikeuksia elämässä. Yleensä ongelmat ovat lähempänä kotia.

Helmikuu 14, 2018 | 02:52:11 | myöhemmin 1 vuosi
Annikki Huhtanen
  Like 5   Dislike 0

Jatkoa alla: Näyttää siltä suurin määräysvalta 99% ei ole vain heidän oikeuksiaan, vapauksiaan mutta olemme alloweed itsemme täynnä velkaa. Onhan Velka on opiaattien massojen ja ottaen huomioon, että Amerikka on maailman pahin huumeiden käyttäjä, elämme todiste siitä. Tämä juuri on mitä 1% on suunniteltu sinun kurja pikku elämää, teidän maksaa tarkistaa maksaa tarkistaa olemassaolon, elämänne on suunniteltu tukemaan heidän tarpeisiinsa, kasaan heille rikkaudet tämän planeetan, joten he voivat tuhlaa maapallon kuin ne Toivotamme. Ne ovat 1% ... vielä, sinulla on valta ... olet 99%, sinulla on ääni, vaiennetaan ajan, mutta vain hetkeksi, yrittää käyttää sitä. Äänesi on vapauttaa teidät.

Helmikuu 14, 2018 | 10:16:47 | myöhemmin 1 vuosi
Valde Holopainen
  Like 2   Dislike 1

Olemme nopeasti lähestymässä ajankohtana jossa meidän on päätettävä meidän seuraava askel Ammatti kampanjan. On niitä, jotka määräytyvät purkamista vaivaa, he voivat käyttää pysyvän lakeja, kuten terveydenhuollon asetuksia, tai se voi tulla muodossa väkivaltaa tai väkivallan ruiskutetaan liikkeen, jolla pyritään häpäistä työtämme. Pian ei kymmeniä tuhansia Eläinlääkärit palaavat Amerikkaan ja pian löytää vähän työpaikkoja ja hupenevista luonnonvaroista auttaa niiden siirtymistä takaisin amerikkalaisessa yhteiskunnassa, että ne liittyvät taistelu, massa. Ehkä tämä on totta, mutta me silti harjoittaa taistelua? Löydämme voimaa jatkaa? Saammeko saa jatkua? Ehkä meidän täytyy ottaa sivun meidän arabien veljekset ja sisaret, että niin kauan, pidetään Tahrir aukiolla Kairossa. Joka päivä, he jatkoivat painaa voittaa tukea sotilaskomitean ja paljon poliisin, todistaa heille, että hekin olivat 99%. He voittivat taistelun. Miksi emme? Mitä seuraavaksi on todennäköisesti melko epämiellyttävä, muutaman kierroksen onnistu ilman väkivaltaa. Tapa, jolla jatkamme taistelua ei meidän valinta, mutta oppositio tuntee vain väkivaltaa, he elävät ja viihtyvät väkivaltaa ja hulluuden on se, että ne ovat yksi 1%. Mutta hetkinen, asiat ovat aivan erilaiset täällä Yhdysvalloissa, meillä on liian paljon menetettävää. Meidän teräs belted radials, meidän rakkaan SUV. meidän mieletön ostosretkiä Mall. Se ap

Helmikuu 14, 2018 | 10:42:59 | myöhemmin 1 vuosi
Asser Hartikainen
  Like 4   Dislike 0

"Elämämme alkaa lopettaa päivä tulemme vaikenee asioihin." Dr. Martin Luther King "Aika on kaikki mitä on. Ja saatat löytää yksi päivä, että sinulla on vähemmän kuin luulet." Randy Pausch Älä odota - äänestys!

Helmikuu 14, 2018 | 13:48:47 | myöhemmin 1 vuosi
Ilmi Haavisto
  Like 5   Dislike 1

Poika kerron teille mitä jos yhtiöt Yhdysvalloissa maksavat korkein VEROT maailmassa, jossa voin rekisteröityä maksaa niin paljon ja silti onnistuvat saamaan mitä MILJOONIA BACK IN VEROT Katsotaan GE, BOA, suurten öljy, Goldman Sachs tullut mieleen suoralta kädeltä !!!

Helmikuu 15, 2018 | 20:15:53 | myöhemmin 1 vuosi
Yrjänä Sihvola
  Like 1   Dislike 0

Don W ... olet yksinkertaisesti tietämättömiä ... top 1% veronmaksajien Yhdysvalloissa ansaita 20% tuloista ja maksavat 38% liittovaltion tuloveroa ja kun kaikenlaista verojen laskelmiin, hieman yli 50%. Nämä ovat korkeimmat planeetalla ,,,, se, check it MF! Nyt olen väärin tai vasemmalle ... minä käyn kaikki apupaketista, varsinkin Wall Street, ja merkityksetön marginaalinen verot tuottamatonta henkilöä. En sanonut Maksoin pois minun kiinnitys. En koskaan puhua minun menestys, tai epäonnistumisia henkilökohtaisesti, koska minulla ei ole paljon paitsi tosiasioita ja minun ahkera henki ...

Helmikuu 16, 2018 | 04:27:53 | myöhemmin 1 vuosi
Saara Häkkinen
  Like 4   Dislike 0

Steve R. on hyvin epätodennäköistä, että olet 1%, koska sinulla on vielä viettää suurimman osan ajasta työ. Olet edelleen riippuvaisia ​​yhteiskunnan jossain määrin. Siksi olet vielä mahdollisesti haavoittuvia, onko luulet et ole. Toistaiseksi olet ollut onnekas. Mutta jotka voisivat hyvinkin muuttua. Mitä aiotte turvautua, jos näin käy? Tässä vaiheessa kaikki on riskialtista. Ainoa tapa mitään on menossa parempi on kautta talouden elpymistä. Tämä on mitä 99% toivovat muuttaa. Näennäinen vakaus että tällä hetkellä nauttia on kaikki, että he toivovat. He haluavat tulla tuottavia kansalaisia, jossa toivoa tulevaisuudesta.

Helmikuu 16, 2018 | 08:34:56 | myöhemmin 1 vuosi
Reetta Tikkanen
  Like 1   Dislike 0

Dianna älä mene postin! Palkkaa ja kotiin että Brother-in-law tekee on noin keskimääräinen Yhdysvalloissa ... joka on kymmenen kaikkien maailman ja kymmenen elintaso sekä; muuten sinä valittaa teidän paikalliset verot? Niin, kuinka paljon liittovaltion tuloveroa maksatte? Ja Rob K ... keskustelu on vain muuttunut hatarat mielissä ... kukaan suhtautuu vakavasti underachievers sit-in ... paitsi Russel Simmons ja Kanye Itä ketä olisi verotettava unohduksiin siitä, että räikeän tuottamatonta. Myös herra Heikko minded voi olla 10 hakijoita kaikkiin töihin jopa 5% työttömyys ... tietyn teknologian jne. Hanki asetukset vähentää ja liiketoimintaympäristöä ratkaistu ja yritykset alkavat palkata. OWS politiikkaa ja enemmän veroja vain luo edelleen syöksykierteeseen ... mutta se on mitä haluat luultavasti ... Minä ainakin dont care, koska en voi elää luonnon järjestystä ... luonnonvalinta !! Lopuksi, dont pilkata ketään mutta ne, jotka arvostelevat muut ilman syytä, kuten sinä Rob K, se on tämä on paras maa maan päällä ... saada lämmennyt --- voin kick your laiha punk ass yhdellä kädellä. .... MF !!!!

Helmikuu 16, 2018 | 15:15:11 | myöhemmin 1 vuosi
Pirjo Hyppönen
  Like 3   Dislike 1

Ei ole yllättävää, että Robert B paitsi on petollinen tai tietämätön tai molemmat hänen julkilausuma Amerikan verot ovat korkeimpia maailmassa, tarkista Japani, Belgia, Iso-Britannia, Ruotsi, Tanska, muutamia mainitakseni, paljon suurempi kuin amerikkalainen veroja, mitä saamme teiltä on lineaarinen oikealla laidalla materialisti mielenlaatu, en vasemmalle eikä oikealle muuten, mitä on ärsyttävä minulle on sinulle, niin monet ottaa huomioon sarjaa kuten allekirjoittanut ilmentävät rajallinen ja itse onnittelu itsekäs paremmuus, Se, että olet ehkä maksanut pois teidän kiinnitys tarkoittaa pikku minulle, kaikille tiedän saatat olla parittaja, tai mies prostituoitu tai huumekauppias, merkintä oman squirreling käteistä näyttää jotain hahmosi, se on aika saada pois rasvaa ars * ja vilkaista muu maailma, tarina olisi humoristinen jos et olisi niin vakavia teidän ylpeys kovasti osalta teidän materialistisen menestys, mikä iskee minulle omasta tarina on sisäinen vika tulla toimeen oman tunteen ja itsensä hävittäminen.

Helmikuu 16, 2018 | 20:51:34 | myöhemmin 1 vuosi
Waltteri Kivinen
  Like 0   Dislike 1

Olen myös yksi 99%, vaikka taloni on maksettu pois, minun auto on maksettu pois, ja minä maksaa pois minun luottokortti kuukausittain. Työskentelen kovasti, mutta tehdä alle $ 50k / vuosi - ja minulla on myötätuntoa ihmisiä, jotka tekivät enemmän kuin minä, ja menettäneet hyvin palkattuja työpaikkoja syytään omaa. Kuten vanhin sisareni ja hänen miehensä, joka rakensi uuden talon, jotta he voisivat ottaa meidän isä jälkeen äiti kuoli. Hän kuoli vuonna 2002, ja vuonna 2006 siskoni aviomies työpaikka ulkoistettiin. Joten he myivät talon heti kuin pystyivät, ja rikkoi jopa talon ja maa. NIIN siskoni - jälkeen he ostivat toisen, pienemmän talon - piti ottaa 15% maksaa leikata. Ainoa työ veljeni-in-law voisi saada? Walmart. Hän teki ainakin 3x mitä minä teen, mutta hän ei voi saada uuden työpaikan tietokoneissa, koska kenttä glutted - ja nyt hän ottaa kotiin hieman yli $ 1,000 / kuukausi. Hän meni yliopistoon, sai tutkinnon - vaikka maa- ja työskennellyt baarimikko. Vannon Jumalan nimeen, olen aikeissa mennä postin perseeseen jos kuulen vielä kerran, miten se työttömien vika, että he ovat työttömiä. Ja siitä, miten rikas ansaitsevat iso honkin verohelpotuksia, koska "ne luovat työpaikkoja."

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha