Keskiviikkoaamuna lunttilappu: 3 Stories Moving Markkinat

Henri Aalto Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On keskiviikko 13. marraskuuta ja Yhdysvaltain osakemarkkinoiden futuurit laskivat jyrkästi alkuvuodesta kauppaa vanavedessä paraati underwhelming talous- ja yritysuutiset. Kolmannen vuosineljänneksen tulos kausi on toiminnan lopettamisesta ja markkinat ovat piristävä kaikki tärkeät lomakauden kanssa ristiriitaisin odotuksin.

Toimenpiteet kulutuksen pysyvän melko vahvana, mutta talouden luottamusta särkyi lokakuussa. Valokeilassa on jälleen rönsyillyt takaisin Federal Reserve, ja markkinat ovat niin epävarmoja kuin koskaan tulevaisuudesta rahapolitiikan Yhdysvalloissa Klo 08:50, Dow futuurit olivat pois 0,54 prosenttia, S & P 500 futuurit olivat pois 0,53 prosenttia, ja Nasdaq futuurit olivat pois 0,73 prosenttia.

1. Euroopan teollisuustuotanto

Syyskuu teollisuustuotanto laski 0,5 prosenttia vuoden euroalueella ja 0,2 prosenttia Euroopan unionissa, mukaan raportti julkaistiin keskiviikkona Eurostatin, tilastotoimisto Euroopan unionin. Vaikka tuotanto on vielä jopa 1,1 prosenttia vuonna EA17, peräkkäinen lasku oli hieman odotettua enemmän. Teollisuustuotanto kasvoi 1,0 prosenttia int hän EA17 ja 0,6 prosenttia EU28 elokuussa.

2. BoE Inflaatio raportti

"Inflaatio on nyt niin alhainen kuin se on ollut vuodesta 2009 lähtien työpaikkoja syntyy nopeudella 60000 kuukaudessa. Talous kasvaa nopeitten 6 vuotta ", sanoi Bank of England kuvernööri Mark Carney vuonna avauspuheenvuoro marraskuussa Inflaatio raportti. "Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, sinun ei tarvitse olla optimisti nähdä lasin puoliksi täynnä. Elpyminen on vihdoin tarttunut. "

Että alhainen inflaatio on 2,2 prosenttia, mitattuna kuluttajahintaindeksi lokakuussa kurssia, joka on pienempi kuin ekonomistit odotettua kolme kuukautta sitten. Kuten Yhdysvalloissa, Englannin pankki on asettanut 2 prosentin tavoite hinnan inflaatiota. Kaiken taloudellista toimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kasvoi 0,8 prosenttia kolmannella vuosineljänneksellä, ja "tutkimukset viittaavat jatkuvasta kasvusta Q4" mukaan raportin. Uutinen, kuten usein käy, on hyvä, mutta ei suurta. "Merkittävät vastatuuli - sekä kotimaassa että ulkomailla - edelleen, ja siellä on pitkä tie ennen jälkimainingeissa rahoituskriisi on selvitetty ja taloudelliset edellytykset normalisoida", toteaa Englannin pankki. Koko talous on edelleen 2,5 prosenttia alle, jossa se oli vuonna 2008, ja lähes 1 miljoonaa ihmistä on edelleen työttöminä.

Erilliset työmarkkinat raportti julkaistiin keskiviikkona kävi ilmi, että työttömyys Britanniassa oli tasainen 7,6 prosenttia, kun taas keskimääräinen tulos parani 0,7 prosenttia edellisvuodesta. Suuret eurooppalaiset osakemarkkinat laskivat keskipäivän kaupassa. Britanniassa, FTSE 100 oli pois 1,48 prosenttia; Saksassa, DAX oli pois 0,88 prosenttia; Ranskassa, CAC 40 oli pois 0,87 prosenttia; ja Euronext 100-indeksi oli pois 0,90 prosenttia.

3. Kiinan Talousuudistus

Taloustieteilijät näkyvät underwhelmed uutisesta pois neljän päivän kokouksessa alkuun Kiinan viranomaisten että totesi aiemmin tällä viikolla. Hallitseva puolue ei virallisesti rentoutua sen asento on markkinavetoista taloustieteen ja tunnustettu markkinoiden "ratkaiseva" ja "perus" rooli mekanismi resursseja. Li Keqiang sanoi, että puolue oli vastaanottavainen jolloin markkinat pelata suurempi rooli talouden innovaatioiden ja että olisi parempi tasapaino Kiinassa yritysten ja valtion.

"Tärkeintä on antaa hallitukselle, markkinat ja yritykset tekevät oman työnsä. Mitä hallitus tarvitsee tehdä, on parantaa valvontaa ja hallintaa ja luomaan yritysystävällinen ympäristö ", sanoi Wei Jianguo, varapuheenjohtaja ja pääsihteeri China Center for International taloudellista vaihtoa, mukaan China Daily. Ytimessä osa ehdotetuista uudistuksista tulee ulos kokouksesta on vallan jakaminen uudelleen. Kiinassa ja maailmassa on yksinkertaisesti tullut aivan liian monimutkainen pienen eliitin hallita tehokkaasti. "Siirto teho on fiksu valinta, koska tämä voi tehostaa markkinoiden ja yritysten ja antaa markkinoiden päättää, mitä tehdä ja minne mennä", sanoi Lu Mai, pääsihteeri China Development Research Foundation, Kiinan mukaan Päivittäin.

"Mutta mikä on myös tärkeää on tehostettu hallinta ja valvonta joitakin keskeisiä kuumia kysymyksiä, kuten elintarviketurvallisuus ja ympäristön pilaantumista." Kuitenkin, varsinkin poissa huomautukset oli kieli käsitellään valtion omistamien yritysten, kasvava velka ongelma paikallishallinnon, ja asumisperusteisen rekisteröintijärjestelmä, joka voi tehdä sosiaalista liikkuvuutta vaikeaa. Suurimmat osakemarkkinat Aasiassa laski dramaattisesti keskiviikkona. Hongkongissa, Hang Seng laski 1,91 prosenttia 22,463.83, ja Shanghaissa SE Composite laski 1,83 prosenttia 2,087.94.

Älä missaa: Blankfein: Pankit ja sääntelyviranomaisten alkavat vihdoin pelata mukavaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha