Kertakäyttöiset vaipat vs. kestovaipat

Tuomas Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

60 vuotta sitten vanhemmat ei ollut valinta millaista vaipan he käyttivät heidän vauva. Se oli ei-kertakäyttöinen kankaalla tai mitään, mutta vuonna 1949 Johnson & Johnson esitteli ensimmäinen kertakäyttöinen vaippa suunnittelu Yhdysvaltoihin ja siitä lähtien, vanhemmat on vaikean valinnan edessä.

Nykyajan vanhemmuuden että dilemma on ensisijaisesti ympäristön yksi; meidän pitäisi käyttää kertakäyttövaippojen kun ne vievät niin paljon tilaa kaatopaikalle sivustoja ja ovat niin hyvin haitallisia ympäristölle? Kanssa ilmaston lämpenemisen ja sen vaikutukset uhkaava meille monet vanhemmat ovat nyt siirtymistä takaisin kankaan tai "frotee pyyhe vaippoja; ne, jotka tyhjennetään, pestään ja käytetään uudelleen, sen sijaan heti heitetään pois jälkeen likaiset.

Molemmat vaippa on niiden hyödyt, tietenkin. Kun kertakäyttövaipat olivat ensimmäinen kehitetty ja myydään se oli vallankumouksellinen yksinkertaisesti voi heittää pois jätteen vaippa liikaa. Nyt vanhemmat liikkeellä ei tarvitse kuljettaa likaisten vaippojen kanssa niitä, kunnes ne voidaan pestä ja jopa pitkä pesuprosessin oli eliminoitu. Toisaalta, kestovaipat maksa mitään, kun ne on ostettu, kun ja jos et pysty saada kauppa yksinkertaisesti pestä kotona. Kestovaipat ovat myös valmistettu kaikki luonnolliset puuvilla, pikemminkin kuin mies teki paperit ja muovit, jotka sisältävät outo ja mahdollisesti haitallisia kemikaaleja.

Mielestämme valita kertakäyttöinen ja kestovaipat olisi riippuu tilanteesta. Onko lapsellasi kärsivät ekseema tai ovat ne erittäin alttiita vaippaihottuma? Jos kyllä ​​sitten kertakäyttövaipat ovat parempi vaihtoehto. Paitsi että ne imeä virtsa paljon tehokkaammin, mutta ne ovat myös vapaita valkaisuaineet ja pesuaineet, joita on tapana pestä kestovaipat.

Toinen kysymys on "minä olen yleensä kotona tai minun ottaa lapseni pois paljon?". Jos olet yleensä kotona ja yrität olla enemmän vihreitä sitten kestovaipat voi olla paras vaihtoehto. Näin heti kun lapsi on likainen vaippa voit heti tyhjennä ja laita se pestä, paljon vähemmän pesuainetta ja viileämpi asetus kuin jos se olisi likainen pidempään kun olit ulkona. Saatat jopa valita käsin pestä.

Kun puhut vanhempiesi noin vaipat ne saattavat kauhistuttaa muistiin kestovaipat, mutta muista, että myös nämä ovat muuttuneet nyt. Ne tulevat kaikki muodot ja koot kanssa suunniteltu hems, poppers, painikkeet ja jopa Velcro. Voit ostaa paperia lisää, jotta jäte voidaan helpommin poistaa ja ei tarvitse murehtia puukotus vauvan hakaneula enää.

Riippumatta vaipan valitsemasi vauva, muista, että voit aina muuttaa mieltäsi, ja voit aina käyttää näiden kahden yhdistelmä. Lisäksi sinun ei pitäisi tuntea paineita muiden äidit ja isät tai ystävien ympäristöystävällistä kanssa vaipat, jos et halua. Muista, että valkaisu, pesu ja käyttö pesuainetta kestovaipat ei ole niin suuri ympäristölle joko!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha