Kentucky Headstomper: Hän pitäisi pyytää anteeksi Making Me Attack Hänen!

Virve Kaurismäki Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Missä voisi olla kaikkein naurettava kääntyä koska Ginni Thomas kutsuttu kysyä Anita Hill jos hän oli valmis kertomaan Clarence Thomas hän oli pahoillani kerroit hänelle ahdistella häntä, Tim Profitt, Rand Paul kampanja työntekijälle, joka polki naisen aktivisti pään jälkeen hän paininut maahan muiden Paul kannattajat, on nyt todennut, että aivotärähdys ja nyrjähtänyt uhri olisi "anteeksi minulle."

Via Huffington Post:

Tim Profitt, Rand Paul kannattaja takana valkoinen Sneaker että tunnetusti polki MoveOn aktivisti pään Kentucky, pyrkinyt vähätellä tapahtumasta tiistaina ja meni niin pitkälle, pyytää uhri anteeksipyyntö.

"En usko, se on niin suuri ja paljon," Profitt kertoi WKYT. "Haluan hänen pyytää anteeksi minun olla rehellinen teille."

Vaikka uhri, Lauren Valle, kertoi tiistaina, että hän uskoi kampanjan työntekijöiden väkivaltainen reaktio hänen läsnäolonsa siellä oli "harkittu" Profitt kertoi WKYT että hän ajatteli Valle seurasi tiukka protokolla, jonka tarkoituksena on luoda kiistaa.

"Hän ammattilainen, mitä hän tekee," Profitt sanoi, "ja luulen, kun kaikki tosiasiat tulevat ulos, mielestäni ihmiset näkevät, että hän oli se, joka aloitti koko jutun."

Hän syytti voimakas alaspäin liikettä hänen jalka pään Valle funktiona krooninen selkäkipu, väite hän on tehnyt ennen:

"Laitoin jalka hänen, ja tein työntää hänet alas aivan lopussa, ja sanoin hänelle jäädä alas. Olen itse laittaa jalka on hänen - En voinut taivuttava, koska minulla on ongelmia minun takaisin "Profitt sanoi.

Hänellä oli ohi. Hän sai minut tekemään sen. Olin suojella itseäni hänen. En voinut olla vastuussa mitä kehoni teki. Hänen pitäisi pyytää anteeksi. Ja, jos se ei ole täysin selvää, että Profitt yrittää maalata itseään uhri, muista katsoa videon, jossa hän pyytää jättäneen hänen kasvonsa näkyvät kameran.

Olemme kaikki kuulleet tämän tyyppinen uhrin syyttää ennen. Ja Ilyse Hogue, johtaja poliittista vaikuttamista ja viestintäjohtaja MoveOn.org, ryhmä, joka Valle oli työskennellyt, pyytää sitä sähköpostitse:

Olen ravistamalla kun kirjoitan tätä. En ole varma, kuinka monet ihmiset ovat seuraavat tarina meidän nuori nainen järjestäjä, joka sai päänsä polki mukaan Rand Paul kampanja työntekijä. Se on tehty paljon uutisia, ja enimmäkseen sympaattinen. Video puhuu puolestaan, mutta jos et ole nähnyt sitä, se on täällä.

Lauren on 23 vuotta vanha, 110 kiloa ja oli työskennellyt lyhyen aikavälin sopimus kanssamme KY asiasta, että hän suhtautuu vakavasti-yritysten rahaa politiikassa.

Hänen hyökkääjä on vähintään 225 ja 6 jalkaa ja hän polki hänen päänsä, kun hän oli liikkumatta maassa.

Nyt hän haluaa anteeksipyyntöä hänen. Miksi? Koska koska hän on valittaa ennen, hän oli selvästi uhka ja ansaittu mitä oli tulossa. Missä olemme kuulleet, että ennen? Hei, odota, tiedän! jokaiselta raiskaaja ja batterer että on koskaan ollut oikeudenkäyntiin keskuudessa hänen ikäisensä tai oikeussalissa.

Lupasin Lauren jos hän puhui emme anna hänen ohi tullut kysymys. Pyrimme vastausta, mutta ajattelin kaikki haluaisi tietää.

Seuranneessa kampanja: "Älä Stomp On Me," on muistutus siitä, että jokainen ääni asioissa, ja että kukaan meistä ovat menossa pelotella pois ottaen mielemme, joka toimii meidän poliittista vakaumusta, tai antaa muiden syyttää meitä omat valitettavaa toimia.

Tea Party ja heidän tukijansa eivät ole poliisi. Heillä ei ole oikeutta heittää sinut maahan ja hyökkäys te yrittää "ihmisjoukon hallinta." Heillä ei ole oikeutta kyseenalaistaa mahdollisuus äänestää ennen menet äänestyspaikka. Heillä ei ole oikeutta asettaa "Bounty" ihmisten pää yrittää luoda pelkoa, kun se tulee demokratia.

Heillä ei ole oikeutta olla kiusaajia. Heillä ei ole oikeutta syyttää uhrin kun ne kiinni. Ja he eivät saa yksinkertaisesti ottaa valta maassa, kun he pelottaa muut pois taistelevat heitä siitä.

Sano et pelotella. Sano sinun puhua. Sano et polki. Ja sano se Lauren.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Joulukuu 5, 2017 | 21:55:46 | myöhemmin 1 vuosi
Ronja Ranta
  Like 5   Dislike 2

näyttää kuin hän olisi mursi hänen kaulan jos joku did't pysäyttää hänet.

Joulukuu 5, 2017 | 23:33:08 | myöhemmin 1 vuosi
Hilla Aho
  Like 0   Dislike 0

MITÄ PUSSY stomping ON DICK HEY !!! HYVIN Dick pussy hän haluaa anteeksipyynnön kuin hän pyysi häntä satuttaa häntä BREAK hänen lasit ... Sinun pitäisi panna vankilaan pahoinpitelystä haastanut kaikki mitä sinulla DUMBO ... Saatte'S kuka helvetti Luuletko olevasi?

Joulukuu 6, 2017 | 01:41:59 | myöhemmin 1 vuosi
Jessika Ahola
  Like 1   Dislike 1

"Uhri tulee hyökkääjä ja hyökkääjä tulee uhri. Kuinka monta kertaa me näemme tämän ja sanoa mitään? Puhua!" Minulla on useita kertoja! Vain, että ihmiset eivät pidä siitä kun sanon ei ollut headstomp!

Joulukuu 6, 2017 | 07:14:35 | myöhemmin 1 vuosi
Marjo Seppälä
  Like 1   Dislike 1

Uhri tulee hyökkääjä ja hyökkääjä tulee uhri. Kuinka monta kertaa me näemme tämän ja sanoa mitään? Puhukaa!

Joulukuu 6, 2017 | 10:52:51 | myöhemmin 1 vuosi
Alpo Heino
  Like 2   Dislike 0

Ms Valle pitäisi pyytää anteeksi ... mutta Rand Paul varten kiinni hänen merkki ajoneuvon sisällä hän oli. Rand Paul voitti tapauksessa ja vain ääliö rankaisi häntä vaaliuurnilla toimista hänen kannattajansa.

Joulukuu 6, 2017 | 14:19:56 | myöhemmin 1 vuosi
Juuso Manninen
  Like 4   Dislike 1

"" Ei voi, koska sitä ei ole olemassa! " Joku tarvitsee uudet lasit. " Ehei! Ei ole mitään "pää marssia"! Vaikka siellä ei näytä olevan ohikiitävä kosketuksessa kasvot.

Joulukuu 6, 2017 | 21:30:37 | myöhemmin 1 vuosi
Naima Suomalainen
  Like 2   Dislike 1

"Ei voi, koska sitä ei ole olemassa!" Joku tarvitsee uudet lasit.

Joulukuu 7, 2017 | 04:30:15 | myöhemmin 1 vuosi
Toini Heikinheimo
  Like 2   Dislike 2

Ilmeisesti, Rand Paul kampanja on ottanut sydämen vanha sanonta, että sinun täytyy astua muutamia ihmisiä matkalla huipulle!

Joulukuu 7, 2017 | 11:30:16 | myöhemmin 1 vuosi
Vilja Karppinen
  Like 2   Dislike 1

Oh Michael. Tiedän, että olet konservatiivinen apologeetta, mutta vakavasti. Niin paljon kuin ehkä rakastaa näkökulmasta, oikea on oikea, ja väärä on väärä. Tiedän vain laitan kenkä päähäsi, olisit itku verinen murha. Jotta mihinkään poliittiseen puolueeseen otettava vakavasti, ne on kutsuttu ulos kun he tekevät jotain väärin, konservatiivinen, liberaali tai muita, samankaltaisia. Tiedät tämä oli väärä, mutta täällä on perusteltua, järkeistämistä, anteeksi. ÄLÄ. Myönnä mitä jokainen tietää. Tämä on tyypillinen ihmisiä vaan näyttävät hallitsevat varovaisia. Miksi näin? Haluatko olla konservatiivinen? Hieno. Mutta eivät toimi näin oli OK. Kuten se oli perusteltua. Kuten se oli väärinkäsitys. Se vain lainaa uskottavuutta, että kaikkien konservatiivit ovat pikkumainen, väkivaltainen viha / pelko kannattajaa. Ja se tekee sinusta näyttää niin paha kuin Stompy. Käytössä Sivuhuomautuksena, ei kukaan tiedä, jos oikeudellinen tai rikollista toimintaa on ryhdytty vastaan ​​idiootti?

Joulukuu 7, 2017 | 12:53:15 | myöhemmin 1 vuosi
Aini Haapalainen
  Like 2   Dislike 2

"Hän asettaa hänen jalka kaulassa / hartiaseudun, keskeytyy hetkeksi, kuin työntää alas hänen jalka." Oliko se totta "alaspäin", olisi ollut vastaava liike "uhri"!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha